CBA Cent akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi CBA Cent újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok CBA Cent

CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.23.

CBA Cent - Koronavírus információk megtekintése, amely érvényes 2020.03.26.-től

Koronavírus információk

csütörtöktől 2020.03.26.

HIRDETÉS
CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Akciós újság

09.10. - 2020.09.16.

CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.21.-től

Akciós újság

08.21. - 2020.08.27.

CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.13.-től

Akciós újság

08.13. - 2020.08.19.

CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.16.-től

Akciós újság

07.16. - 2020.07.22.

HIRDETÉS
CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.09.-től

Akciós újság

07.09. - 2020.07.15.

CBA Cent - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.06.18.-től

Akciós újság

06.18. - 2020.06.24.

CBA Cent

A CBA CENT AKCIÓS ÚJSÁG AJÁNLATAI

A CBA Cent újság, amelyben a CBA hálózatához tartozó diszkontboltok jelenleg kedvezménnyel megvásárolható árukínálata kerül feltüntetésre, jellemzően egy hétig érvényes. Ezért mindenképpen érdemes akcióváltáskor, vagyis szerda-csütörtök tájékán ellátogatni honlapunkra, ahol a legfrissebb CBA Cent akciós újság várja önt. Az aktuális számot (Akciós újság) megtalálja itt.

Talán mondani sem kell, hogy az okostelefonok és táblagépek világában mennyivel praktikusabb így tájékozódni, mint hétről hétre vadászni a boltba kihelyezett szórólapot, vagy várni, hogy mikor jár az ön postaládája felé az, aki a környéken a hirdetési újságokat terjeszti.

2020 során tehát már legyen ön is visszatérő látogatónk, vagyis ne csak most, Szeptember folyamán, hanem egész évben válassza a legkényelmesebb és leginkább időtakarékos megoldást arra, hogy minden akcióról, promócióról és kiárusításról időben értesüljön! Weboldalunk használatával garantáltan jól jár, és a CBA Cent újság online változatát lapozgatva biztosan mindig talál megnyerő ajánlatokat.

CBA TERMÉKEK ÉS ÜZLETEK

Az Alsónémedi székhellyel működő CBA Kereskedelmi Kft-hoz, vagyis a legnagyobb magyar kiskereskedelmi üzletlánchoz tartozó CBA Cent üzletek kedvező bevásárlási lehetőséget nyújtanak az ország számos pontján. Legyen ön Budapest vagy Győr, Mogyoród vagy Nagykanizsa, Szeged avagy Veszprém lakója, lel a közelben CBA Cent boltot.

Erről a CBA üzlettípusról, amelyet 2009-ben hozott létre a CBA, elmondható, hogy hagyományos pultok nélküli, nagy alapterületű, és - ami az autóval bevásárolni indulók számára fontos szempont - remek parkolási adottságokkal bíró, előnyös árfekvésű (vagyis diszkontjellegű) áruházak tartoznak ide.

Utóbbit tükrözi a CBA Cent üzletek jelszava: Minőséget diszkont áron! A gazdag termékpaletta egy jelentős részét a hazai élelmiszerek és magyar gyártású termékféleségek képezik, köztük sok esetben saját márkás, vagyis CBA termékek. A polcokon a mindennapos háztartási szükségleteket átfogóan kielégítő a választék, így a friss zöldség-gyümölcs, a hústermékek, a tej és tejtermékek, üdítők és egyéb italok, konzervek és tészták, főzési alapanyagok, édességek, valamint különféle non-food termékfélék egyaránt megtalálhatóak.

Bár a CBA Cent önálló honlappal nem rendelkezik, a CBA üzletlánc általános weboldalán (amelynek elérhetősége: www.cba.hu) igénybe vehető egy üzletkereső funkció, amelyből pontos információt kaphat a boltok elhelyezkedéséről és nyitvatartásáról.

SPÓROLJON A CBA CENT AKCIÓKKAL

Amennyiben az ön lakóhelye közelében megtalálható a CBA Cent valamelyik üzlete, bizonyára fel szokta keresni bevásárlásai alkalmával - hiszen ezekben az áruházakban az általános árszínvonal is roppantul vásárlóbarát; ha pedig a CBA Cent akciós újság élelmiszerjellegű és egyéb választékából szemezget, akkor különösen szimpatikus áron szerezhet be megannyi terméket a háztartásába.

A CBA termékek kétségtelenül kiváló ár-érték arányt biztosítanak, és a kínálat is elég bőséges ahhoz, hogy teljes körűen bevásárolhasson innen. Ugyanakkor értelemszerűen előfordulhat, hogy egy adott időpontban más áruházlánc kínál valamilyen árucikket kiemelkedően jó feltételekkel, vagy egy bizonyos terméktípust nem sikerül beszerezni a CBA Cent boltban.

Az ilyen - hétköznapinak tekinthető - helyzetekre nyújtunk megoldást azzal, hogy weboldalunkon a CBA Cent mellett számos további, a Hipermarketek kategória alá besorolható boltlánc (azaz például: Chef Market, CBA Príma, CBA, Biomark, Auchan, ÁRKLUB , Aldi) aktuálisan rendelkezésre álló akciós kiadványát, szórólapját, katalógusát szintén elérhetővé tesszük.

Egymás mellett találja, és könnyedén összevetheti tehát gyakorlatilag valamennyi olyan áruház akciós kínálatát, amely az ön környezetében fellelhető. Ebből fakadóan kiválóan optimalizált bevásárlólistát állíthat össze, és minden termékféleséget ott tud majd megvásárolni, ahol a legolcsóbban kínálják, avagy az önnek legszimpatikusabb márka vagy kiszerelés kapható árengedménnyel. Takarékoskodjon segítségünkkel - böngéssze rendszeresen a honlapunkat!

HIRDETÉS


HIRDETÉS