31 nap 07:41:19
HIRDETÉS

M·A·C Cosmetics akciós újság - erre a hétre

M·A·C Cosmetics - Karacsóny megtekintése, amely érvényes 2020.10.23.-től

Karacsóny

péntektől 2020.10.23.

M·A·C Cosmetics

AZ ÖSSZES FRISS MAC AKCIÓ 

A MAC kozmetikumok felhasználói bizonyára kíváncsian lapozgatnak bármely olyan brosúrát, amelyet a világhírű kozmetikai cég ad ki. Az akciósan kínált MAC termékek körét bemutató reklámújság 'Karacsóny' (péntektől 2020.10.23.) pedig különösen érdekes lehet számukra, hiszen a kiváló minőség általában relatíve magasabb árszínvonallal párosul - ilyenkor tényleg minden árengedmény sokat jelent.

Napjainkban (azaz 2020 során is) a legkézenfekvőbb, egyszersmind legpraktikusabb tájékozódási módot a világháló nyújtja. Az aktuális termékválasztékról és az esetleges akciókról szintén a neten lehet a legkényelmesebben információkat gyűjteni. Ehhez elegendő, ha rendszeresen visszalátogat honlapunkra, mert mi mindenkor biztosítjuk az ön számára a legfrissebb MAC reklámújságokat és szórólapokat, mégpedig itt.

Bárhol és bármikor fellapozhatja a MAC kozmetikum-palettáját felvonultató kiadványokat, ha az online verziót részesíti előnyben - ezt ugyanis okostelefonon vagy laptopon másodpercek alatt betöltheti. Keresse fel weboldalunkat ismétlődő jelleggel, és nem marad le egyetlen izgalmas akcióról sem!

MAC KOZMETIKUMOK MAGYARORSZÁGON

Az 1984-ben a kanadai Torontóban alapított M·A·C Cosmetics mögött egy sminkmesterként és fotósként dolgozó, valamint egy  szépségszalon-tulajdonos alapító áll, akik felismerték, hogy hiányoznak a piacról a fotókon is jól mutató sminktermékek. Elhatározták hát, hogy ők pótolják e hiányosságot - és hamar bebizonyosodott, hogy sikerrel.

A vállalat (amelynek neve a Make-Up Art Cosmetics rövidítése) ma már világvezető professzionális sminkszakértő, híres sminkmárka, sminkmesterek közössége, a társadalmi felelősségvállalás elkötelezett híve és nem utolsósorban divatdiktátor. Folyamatosan dolgoznak új termékfajták és termékkategóriák kifejlesztésén, továbbá évről évre ötvennél is több új kollekción. A popkultúra, divat és művészetek világának számos jól ismert alakjával dolgoznak együtt; a márka népszerűségét ez csak fokozza.

A M·A·C 1994 óta tartozik az Estée Lauder Companies tagjai közé; a MAC termékek pedig világszerte több mint kilencven országban vásárolhatóak meg - hazánkban budapesti üzletekkel és viszonteladókkal képviselteti magát e kozmetikai márka.

A termékpalettán természetesen a sminktermékeknek gyakorlatilag a teljes köre helyet kapott - szemre (szemhéjfestéktől a műszempilláig, primerektől a linerekig), ajkakra (rúzs, szájfény, szájceruza stb.), illetve az arcra (alapozó és korrektor, pirosító és bronzosító...). Az ecsetek és egyéb eszközök (például az applikátorok, táskák, kiegészítők) szintúgy elmaradhatatlan részei a termékkínálatnak.

A MAC Pro tagsági program tagjaként sminkesek 35%, további szakmabeliek 25% kedvezményt kapnak üzleteikben. Emellett az exkluzív szakmai rendezvények, különleges ajánlatok, tanfolyamokra érvényesíthető engedmények egyaránt megemlíthetőek az előnyök közt.

A MAC hivatalos magyarországi weboldalát a www.maccosmetics.hu címen keresheti fel minden érdeklődő. Itt megtalálhatóak a magyarországi üzletek elérhetőségei, ezenfelül a termékkatalógus újdonságokkal és slágertermékekkel.

MAC TERMÉKEK AKCIÓSAN

A szakmabéliek tisztában vannak vele, hogy egy-egy MAC kozmetikum a legkiválóbb minőséget képviseli, ezért általában magasabb árkategóriába tartozik. Akár egy kedvezményes ajánlat révén, akár egy MAC kuponkód segítségével sikerül takarékoskodni, e professzionális termékek elsőrangú ár-érték arányt biztosíthatnak.

A 'Drogéria, kozmetikumok' profilon belül ugyanakkor számos más forgalmazó és üzletlánc (Müller, Marionnaud, Magnetic, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, BENU Gyógyszertárak, Avon) is tevékenykedik Magyarországon. Ezek akciós kínálatát sem ajánlott figyelmen kívül hagyni, ha fontos szempont a pénztárcakímélő vásárlás.

Az árengedményeket és leárazásokat, a friss akciókat kompletten áttekinteni azonban elég bonyodalmas. Ezért gyűjtöttük össze honlapunkon a lehető legnagyobb számban a jelenleg érvényes akciós újságokat, szórólapokat, katalógusokat és brosúrákat. Így már nincs akadálya annak, hogy ön átfogóan képben legyen nem csupán minden aktuális MAC akció, hanem valamennyi éppen kihasználható megtakarítási lehetőség tekintetében.

HIRDETÉS


HIRDETÉS