Mini-Manó Babacentrum akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Mini-Manó Babacentrum újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Mini-Manó Babacentrum

Mini-Manó Babacentrum - Aktuális katalógus - Július/Augusztus 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Aktuális katalógus - Július/Augusztus 2020

07.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
Mini-Manó Babacentrum - Aktuális katalógus - Május/Június 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.05.01.-től

Aktuális katalógus - Május/Június 2020

05.01. - 2020.06.30.

Mini-Manó Babacentrum - Aktuális katalógus - Március/Április 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.03.01.-től

Aktuális katalógus - Március/Április 2020

03.01. - 2020.04.30.

Mini-Manó Babacentrum - Aktuális katalógus - Január/Február 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.01.01.-től

Aktuális katalógus - Január/Február 2020

01.01. - 2020.02.29.

Mini-Manó Babacentrum - Aktuális katalógus - November/December 2019 megtekintése, amely érvényes 2019.11.01.-től

Aktuális katalógus - November/December 2019

11.01. - 2019.12.31.

HIRDETÉS

Mini-Manó Babacentrum

A MINI MANÓ ÚJSÁG AKCIÓI

A Mini Manó bababolt kéthavonta új számmal jelentkező reklámkatalógusa kisgyermekes szülőknek rendkívül jól hasznosítható olvasmány. A babaruházat és babafelszerelés témájában akciós ajánlatokat felvonultató Mini-Manó újság, amelyből az éppen aktuális 2020.09.01. - 2020.10.31. között érvényes, weboldalunkon betölthető itt. A kedvezményes termékajánlatok mellett hasznos tanácsokkal is szolgál, így minden tekintetben kiszolgálja a gyermeküknek a legjobbat biztosítani kívánó anyukákat és apukákat.

Bár a Mini Manó újság nyomtatott kivitelben is hozzáférhető, az okostelefonok és táblagépek világában, 2020 során már egyértelműen az online változat nyújtja a legpraktikusabb és legrugalmasabb informálódási lehetőséget. Ezt felismerve gondoskodunk arról, hogy e honlapon mindig a legfrissebb reklámújság álljon az önök rendelkezésére. A jelenleg érvényben lévő promóciós kiadvány (vagyis: Aktuális katalógus - Szeptember/Október 2020) bárhol és bármikor az ön idejéhez és életviteléhez igazodva böngészhető internetes felületünkön. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a Mini Manó webáruház akciói soha nem kerülik el a figyelmét, és nem csúszik le egyetlen olyan leárazásról sem, amelyet egyenesen az ön családjának igényeire szabtak.

A MINI MANÓ WEBÁRUHÁZ KÍNÁLATA

A Mini-Manó bababolt immáron negyed évszázados történetre tekinthet vissza, mivel 1996-ban indult el a békásmegyeri lakótelepen működő használtruha-kereskedésből. A későbbiekben a bolti forgalmazás áthelyeződött a XIV. kerületbe, ahol a mai napig megtalálható a Mini-Manó üzlete. Itt több mint ezer négyzetméteren, folyamatosan bővülő választékkal, valamint berendezett babaszobákkal várja a babaáruház a vevőket.

A bolti forgalmazáson túl az idők során az online értékesítés is megjelent, így ma már az interneten keresztül is lehet rendelni az üzlet kínálatából.

E kínálatban ott szerepelnek a babakocsik és kiegészítőik, a babaszoba-berendezések és dekorációk, a pelenkázási és szoptatási kellékek, a babaetetés eszközei, a bébiételek és -italok, a babakozmetikumok és higiéniai termékek, az anyukák és apukák tájékozódását szolgáló könyvek, a játékok, lakástextíliák, a gyermekruházati cikkek és megannyi más praktikus babafelszerelés.

A Mini-Manónál kiemelt termékkörként kezelik a biztonsági autós gyereküléseket, illetve az ikerbabakocsikat - az ikres szülők részére 5%-os kedvezménnyel is kedveskednek.

A babát várók és kisgyermekesek számára kifizetődő választás, ha csatlakoznak a Mini-Manó klubhoz és kiváltják a klubkártyát, hiszen a klubtagok számos árucikket vehetnek meg jelentős engedménnyel, továbbá az akciókról és egyéb érdekes információkról szintén korábban értesülhetnek.

A Mini Manó kupon igénylésével egy adott vásárlás végösszegéből kedvezmény jár. Ehhez csupán egy űrlapot kell kitölteni, és a Minimanó kuponkód kiküldését követően már érvényesíthető is az árengedmény úgy a boltban, mint a webshopban történő vásárláskor.

A cég weboldala, amelyen a Mini-Manó webáruház is üzemel, a www.minimano.hu címen kereshető fel.

MEGTAKARÍTÁS MINI MANÓ KUPON VAGY KEDVEZMÉNY RÉVÉN

Aki a Mini-Manó Babacentrum zuglói üzletébe betérve, vagy a Mini-Manó webáruház kínálatából válogatva vásárol, bizonyosan nem bánja meg - különösen mert regisztráció esetén a vásárlástól számítva 100 napos Nyugalom-garancia jár minden termékre. A Minimanó kuponkód igénylése révén, avagy a Mini Manó újság ajánlatainak gazdag választékából mazsolázva pedig végképp garantált a vásárlói elégedettség.

Ugyanakkor nyilvánvalóan más piaci szereplők szintúgy keresik a vevőközönség kegyeit akár egyedi termékpalettájuk, akár vonzóbbnál vonzóbb promócióik által. Mi azzal igyekszünk megkönnyíteni a jelenlegi akciók és árengedményes ajánlatok áttekintésének nem is olyan egyszerű feladatát, hogy e honlap oldalain összegyűjtöttük a lehető legtöbb üzletlánc (pl. Gyöngy Patikák, Fressnapf, eBizsu, Brendon, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) aktuális szórólapjait és akciós katalógusait.

Így kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy ön ebben az esztendőben is minél olcsóbban tudjon beszerezni mindent, amire háztartásában szükség lehet. Látogasson hát vissza hozzánk legalább heti rendszerességgel és spóroljon a háztartási kiadásokon egész évben!

HIRDETÉS


HIRDETÉS