Kika akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Kika újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Kika

Kika - -15% minden termékre! megtekintése, amely érvényes 2020.08.05.-től

-15% minden termékre!

08.05. - 2020.08.18.

Kika - Vásár megtekintése, amely érvényes 2020.07.29.-től

Vásár

07.29. - 2020.08.12.

HIRDETÉS
Kika - -15% minden termékre! megtekintése, amely érvényes 2020.07.15.-től

-15% minden termékre!

07.15. - 2020.07.28.

Kika - Glamour Napok megtekintése, amely érvényes 2020.07.08.-től

Glamour Napok

07.08. - 2020.07.21.

Kika - Új vásár megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Új vásár

07.01. - 2020.07.14.

Kika - Joy Napok megtekintése, amely érvényes 2020.06.22.-től

Joy Napok

06.22. - 2020.07.07.

HIRDETÉS
Kika - Vásár megtekintése, amely érvényes 2020.06.17.-től

Vásár

06.17. - 2020.06.30.

Kika akciós újság

Hétről hétre új Kika katalógus várja mindazokat, akik érdeklődéssel tekintenek a lakberendezési áruház esedékes akcióinak elébe. Egy-egy Kika akciós újság általában két hétig érvényes (a legutóbbi reklámújságban - -15% minden termékre! - szereplő ajánlatok kezdete: 2020.08.05.), de ezen időszakon belül érdemes odafigyelni a rövidebb, jellemzően egy hétvégén át tartó akciókra.

Ezen a honlapon mindig fellelhető az összes éppen aktuális Kika újság, melyek közül a legfrissebb ez: itt. Nálunk praktikus, könnyen kezelhető formátumban lapozhatja át az akciós kínálatot tartalmazó brosúrákat akár számítógépén, akár okostelefonján; így garantáltan nem marad le semmilyen akció lehetőségéről, amiért szívesen ellátogatna a budapesti vagy vidéki Kika áruházak valamelyikébe.

KIKA ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Kika, amely Magyarországon is a lakberendezési piac egyik legjobb nevű, legnépszerűbb résztvevője, immáron közel fél évszázaddal ezelőtt, 1973-ban kezdte meg működését. Székhelye és áruházainak többsége Ausztriában van; nemzetközileg pedig a közép-európai régióban van jelen, hazánkon kívül Csehországban, Szlovákiában és Romániában.

Első itteni üzletük Budapesten 2000-ben nyitotta meg kapuit. Az azóta eltelt időben további öt áruház elindulásával jött létre jelenlegi bolthálózatuk, amelyből három egység található vidéki nagyvárosokban (Debrecen, Győr és Pécs), kettő a fővárosban, egy pedig a minden elképzelhető áruházat felvonultató budaörsi kereskedelmi térségben.

A Kika nagy alapterületű áruházai hatalmas választékot kínálnak a lakás berendezéséhez és otthonossá tételéhez szükséges valamennyi termékkörből. A bútorválaszték a gardróbszekrényektől a tévéállványig, a dohányzóasztaltól az előszobabútorig mindenre kiterjed.

A konyhába elemes konyhabútorok és beépíthető gépek, a hálószobába ágy, matrac és éjjeliszekrény, a gyerekszobába emeletes ágy vagy ülőzsák, a fürdőszobába szaniterek és szerelvények vásárolhatóak; a kiegészítők között textíliák, függönyök és karnisok, szőnyegek és tapéták, lámpák, dekorációs kellékek (tükrök, vázák, órák) tekintetében egyaránt széles a paletta. Irodánkat teljes körűen kialakíthatjuk a Kika termékek révén, hiszen íróasztalok, tárgyalószékek és egyéb irodabútorok szintén a termékkínálat részét képezik.

A főzéshez, tároláshoz és egyéb háztartási szükségletekhez praktikus, divatos, kedvező áron kínált árucikkek sokasága kínálja magát a vásárlóközönségnek. A Kika hasznos szolgáltatásai között megemlíthető a házhoz szállítás, a bútorösszeszerelés, illetve a függönyvarrás.

A frekventált, jól megközelíthető helyen lévő Kika áruházak hétfőtől vasárnapig minden nap várják vásárlóikat, mégpedig egységes nyitvatartással. Az elérhetőségek és egyéb konkrét információk legbiztosabb forrása a Kika hivatalos honlapja, amely itt érhető el: www.kika.hu

PÉNZMEGTAKARÍTÁS A KIKÁVAL

A Kika áruházakban mindig nyílik lehetőség arra, hogy pénztárcáját kímélő módon szerezhessen be számos, az otthonában szükséges vagy hasznos árucikket. A tudatos spórolás egyik fő eszköze a mindenkori katalógus, amelyben oldalakon át sorakoznak az aktuális akció keretében kedvezményesen kapható Kika termékek.

A Kika mellett azonban Otthon, kert témában természetesen más üzletláncok (JYSK, IKEA, Dr. Padló, Diego, BodrogiBau, Black Red White, Bauhaus) is versengenek a vásárlók kegyeiért, amelyek szintén kitesznek magukért a szimpatikus akciók terén. Mivel ezen a weboldalon összegyűjtve találja valamennyi releváns bolthálózat aktuális termékkatalógusait, mi biztosítjuk az ön számára a legegyszerűbb módot termékek és árak összevetésére. Keresse hát fel honlapunkat legalább heti rendszerességgel, és vásároljon az éppen elérhető legkedvezőbb árakon.

HIRDETÉS


HIRDETÉS