ÁRKLUB akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi ÁRKLUB újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok ÁRKLUB

ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Aktuális katalógus

09.01. - 2020.09.30.

ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Aktuális katalógus

08.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Aktuális katalógus

07.01. - 2020.07.31.

ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

Aktuális katalógus

06.01. - 2020.06.30.

ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.05.01.-től

Aktuális katalógus

05.01. - 2020.05.31.

ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.04.01.-től

Aktuális katalógus

04.01. - 2020.04.30.

HIRDETÉS
ÁRKLUB - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.03.01.-től

Aktuális katalógus

03.01. - 2020.03.31.

ÁRKLUB

FRISS ÁRKLUB AKCIÓS ÚJSÁG

Ön kiskereskedőként a lehető legkedvezőbb beszerzési árakat keresi? Érthető a szándék - lapozzon hát bele minden hónapban az Árklub aktuális reklámkiadványába! A mostani, Szeptember során érvényes Árklub Katalógus megtalálható honlapunkon itt. Ennek 32 oldala tele van olyan akciókkal, amelyeket kétségtelenül érdemes kihasználni.

Az is egyértelmű, hogy 2020 már az interneten történő tájékozódás korszaka, vagyis felesleges a papírra nyomtatott újságokra várni, illetve azokat begyűjteni. Jóval egyszerűbb és jóval praktikusabb, ha online felületünkön szemlézgeti az éppen érvényben lévő Árklub akciós újság (Aktuális katalógus) ajánlatait.

Ezt betöltheti az állandóan kéznél lévő okostelefonjára jártában-keltében, vagy ha úgy kényelmesebb, akkor irodájában a számítógéphez leülve is. Soha nem marad le az igazán profitábilis akciós termékekről, ha rendszeresen visszalátogat weboldalunkra, ahol mindig a legújabb reklámújságokkal (köztük az Árklub katalógus legfrissebb számával) állunk rendelkezésére.

ÁRKLUB NAGYKERESKEDÉS

Az Árklub Kft. budapesti nagykereskedése immáron több mint negyed évszázada, 1994 óta szolgálja ki a viszonteladókat és a kiskereskedőket.

A termékpaletta felöleli az élelmiszerfélék széles körét az édességektől a kávé-tea-kakaó hármasán át a tartós élelmiszerfélékig, az italárut, a vegyi jellegű árufajtákat (mosószertől a légfrissítőkig), a kozmetikumokat és illatszereket, a papírárut, az állateledeleket, továbbá a takarító- és csomagolóeszközöket, lakásfelszerelési kellékeket is.

A jól ismert márkák - mint például a Nestlé, Mogyi, Milka vagy a Tibi, az Ariel és a Persil, a Mirabell, a Dr. Oetker, a Domestos, a Nivea stb. - mellett a termékpalettán számos olyan termékcsalád is fellelhető, amelyeknek a cég a magyarországi kiemelt forgalmazója. A vállalat ismerős lehet a Vadász márkanevű termékkörről - ennek ugyanis az Árklub a gyártója.

Az Árklub árukínálatában szereplő termékeket a főváros XI. kerületében elhelyezkedő, Budafoki úti C+C raktáráruházban személyesen ugyancsak megvásárolhatják a viszonteladói partnerek, illetve megrendelés alapján kiszállítást vállalnak az ország egész területére. Sok termék esetében nincs mennyiségi megkötés, de bizonyos esetekben kizárólag kartonos vásárlásra nyílik lehetőség. A vásárlás mennyiségének függvényében további kedvezmények érhetőek el a feltüntetett C+C árakhoz képest.

A pontos elérhetőségekre és naprakész nyitvatartási információkra vonatkozóan keresse fel az Árklub nagykereskedés hivatalos honlapját, amely a arklub.hu címen várja a látogatókat.

AKCIÓK AZ ÁRKLUB KATALÓGUS OLDALAIN

Az Árklub nagykereskedés által biztosított termékválaszték a kedvező árszínvonallal ötvözve nagyszerű beszerzési forrást jelent az élelmiszert és egyéb, a háztartásokban nélkülözhetetlen árucikkeket forgalmazó kiskereskedelmi egységek számára. Az Árklub akciós újság lapjain pedig különösen előnyös ajánlatok sorjáznak, amelyeket az év valamennyi hónapjában ajánlott végigböngészni.

Ha valamilyen termékkörben mégsem tudta megtalálni a megfelelő márkát vagy árucikket az akciók közt, előfordulhat, hogy máshol sikerül rábukkanni az éppen árengedménnyel kínált termékek sorában. Ehhez igyekszünk megadni minden segítséget azzal, hogy az Árklub mellett számos más, weblapunkon a Hipermarketek kategóriába sorolt forgalmazótól (például: Chef Market, CBA Príma, CBA Cent, CBA, Biomark, Auchan, Aldi) szintén közzétesszük az aktuális reklámújságot, szórólapot, katalógust.

Így gyerekjáték a tájékozódás, hiszen egy helyen megleli az összes akciós kiadványt, amely potenciálisan érdekes lehet önnek - ezáltal semmi akadálya sincs, hogy mindenkor optimális döntéseket hozzon termékbeszerzés tekintetében!

HIRDETÉS


HIRDETÉS