30 nap 13:37:21
HIRDETÉS

PRIVÁT akciós újság - erre a hétre

PRIVÁT - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.28.-től
ÚJ

Akciós újság

10.28. - 2020.11.08.

PRIVÁT - Akciós újság MAX megtekintése, amely érvényes 2020.10.28.-től
ÚJ

Akciós újság MAX

10.28. - 2020.11.08.

PRIVÁT - Akciós újság MAX megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Akciós újság MAX

10.14. - 2020.10.25.

PRIVÁT - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Akciós újság

10.14. - 2020.10.25.

HIRDETÉS
PRIVÁT - Akciós újság MAX megtekintése, amely érvényes 2020.09.30.-től

Akciós újság MAX

09.30. - 2020.10.11.

PRIVÁT - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.30.-től

Akciós újság

09.30. - 2020.10.11.

PRIVÁT - Akciós újság MAX megtekintése, amely érvényes 2020.09.16.-től

Akciós újság MAX

09.16. - 2020.09.27.

PRIVÁT - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.16.-től

Akciós újság

09.16. - 2020.09.27.

HIRDETÉS

PRIVÁT

A PRIVÁT AKCIÓS ÚJSÁG

Általában tíz naponként jelentkezik új számmal a Privát akciós újság, illetve annak bővített verziója, a Privát Max akciós újság (benne még több Privát akció). Akik Kelet-Magyarországon, a Privát üzlethálózat által lefedett megyékben élnek, azoknak számára e reklámkiadványok rengeteg pénzspórolási lehetőséget kínálnak. Az aktuális szórólap (Akciós újság) érvényességének időtartama 10.28. - 11.08., és betölthető honlapunkról itt.

Az talán már nem is szorul magyarázatra, hogy manapság miért jóval praktikusabb az interneten tájékozódni, mint egy újságkupacot átlapozgatni. A Privát akciós újság 2020-ban természetesnek tekinthető módon digitális verzióval szintén rendelkezésre áll, amit számítógépére vagy okostelefonjára bármikor betölthet erről az online felületről, hiszen nálunk mindig e brosúrák legfrissebb számait találja.

A jövőben semmiképp sem siklik majd el a figyelme az önnek szimpatikus akciók fölött, amennyiben nem a postaládába esetlegesen bedobott újságra hagyatkozik, hanem weblapunk rendszeres látogatójává válik, és bevásárlásainak megtervezésekor ránk alapoz. Ha eddig nem tette, akkor legyen ez a mostani November az a hónap, amikor a papíralapú újságokról ön másokhoz hasonlóan a netes forrásokra vált!

PRIVÁT ÉLELMISZER BOLTHÁLÓZAT KELET-MAGYARORSZÁGON

A Privát üzletlánchoz többszáz Privát és Privát Max élelmiszerbolt tartozik, amelyek az ország keleti részének hat megyéjében, vagyis Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés, Heves és Szolnok megyékben szolgálják ki a vásárlóközönséget.

Ezek az élelmiszerüzletek a háztartások igényeit átfogóan kielégítik nem csupán az élelmiszerféleségek terén, de a háztartási vegyi- és papíráru, avagy a kozmetikumok vonatkozásában szintúgy.

A Privátnál rendkívül gazdag a sajátmárkás termékek köre, amelyek között megtalálhatóak az alapvető, tartós és fagyasztott élelmiszerek, a csemegeáru és a húskészítmények, tejtermékek, az édességek és rágcsálnivalók, az üdítő- és szeszesitalok, a vegyiáru és egyéb háztartási árucikkek, valamint az állateledelel is.

A visszatérő vásárlóknak rendszeresen újrainduló hűségakciókkal jár kedvében a Privát Élelmiszer. A vásárlások összege után kapott matricákat pontgyűjtő füzetbe gyűjtve különféle kedvezményekre válik jogosulttá, aki beszerzéseit ismétlődő jelleggel ennél az üzletláncnál intézi.

A Privát Élelmiszer hivatalos weblapja a privatelelmiszer.hu címen fogadja a látogatókat. Itt az üzletkereső funkció éppúgy megtalálható, mint a Privát saját márkás termékeinek teljes köre, továbbá az aktuálisan futó promóciók.

SZÁMTALAN ÚJ PRIVÁT AKCIÓ

Akár Egerben vagy Békéscsabán, akár Sátoraljaújhelyen vagy Karcagon, akár valamely másik - Magyarország keleti felén lévő - településen él ön, bizonyára egyetért azzal, hogy a helyi Privát és Privát Max üzleteket minden bevásárlókörút során érdemes útba ejteni. Amennyiben ráadásul a Privát vagy Privát Max akciós újság ajánlatai közt akadt meg a tekintete néhány különösen vonzó akción, akkor a takarékoskodás szempontja még inkább azt diktálja, hogy e héten is betérjen a közeli Privát élelmiszerboltba.

Lakóhelyén vagy annak közelében persze nyilván képviselteti magát több más üzletlánc is, amelyeket akár egyedi termékválasztékuk, akár akcióik okán ugyancsak számításba kell venni a bevásárlólista összeállításánál. Ehhez igyekszünk segítséget nyújtani azzal, hogy e weboldalon egybegyűjtöttük az összes hasonló profilú áruházlánc (köztük: COOP, Chef Market, CBA Príma, CBA, Auchan, ÁRKLUB , Aldi) jelenleg érvényes reklámújságait, akciós szórólapjait és katalógusait, amelyeket a Hipermarketek kategória alatt találhat minden érdeklődő.

Hétről hétre térjen hát vissza honlapunkra, mert így tudja a leggyorsabban áttekinteni az adott pillanatban kihasználható akciók teljes körét, és ezek ismeretében optimalizálni kiadásait!

HIRDETÉS


HIRDETÉS