HIRDETÉS

Spar Market akciós újság - erre a hétre

Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.22.-től

Akciós újság

10.22. - 2020.10.28.

Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.15.-től

Akciós újság

10.15. - 2020.10.21.

Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.08.-től

Akciós újság

10.08. - 2020.10.14.

Spar Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

Aktuális szórólap

10.01. - 2020.10.07.

HIRDETÉS
Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

Akciós újság

10.01. - 2020.10.07.

Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.24.-től

Akciós újság

09.24. - 2020.09.30.

Spar Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.23.

Spar Market akciós újság

Minden Spar Market akció megtalálható a más Spar reklámújságokhoz hasonlóan hetente (így most, az év 43. hetében is) megjelenő Spar Market akciós újság lapjain. Ezeket nemcsak a nyomtatott kiadvány lapjain tanulmányozhatjuk, hanem lehetőség van jóval praktikusabb módon, az interneten végignéznünk a bolthálózat által kínált kedvezmények sorát.

Ebben nyújtunk segítséget azzal, hogy e honlapon rendelkezésére bocsájtjuk az aktuális, adott hét csütörtökétől (10.22.) a következő hét szerdájáig érvényes Spar Market akciós szórólapot. A digitális formátumú brosúrát akár okostelefonján, akár számítógépén bármikor kedvére böngészheti, így biztos lehet afelől, hogy ha az ön közelében található Spar Market vonzó akciókat kínál, arról ön sem marad le.

SPAR MARKET BOLTOK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Spar az első magyarországi üzletét 1991-ben nyitotta meg Tatán. Az ezt követő évek során Magyarország egyik legmeghatározóbb országos lefedettségű élelmiszerkereskedelmi lánca lett belőle.

A Spar Market üzletek a Spar franchise-hálózatának részét képezik. Ez a hálózat 2012-ben indult el, és az akkori kettő üzletről 2018-ra már közel kétszázra nőtt az ebben résztvevő partnerek száma. A Spar Market közé azok az üzletek tartoznak, amelyek viszonylag kisebb, 100-200 négyzetméteres eladótérrel rendelkeznek. Ezek akciós kínálata a standard Spar akciók körénél szűkebb, amit a szórólap terjedelme is tükröz.

Országszerte immáron több mint félszáz Spar Market várja a vásárlókat, amelynek nagyjából egyharmada Budapesten, kétharmada vidéken található. Ezek nyitvatartása nem egységes, hiszen akad köztük éjjel-nappali, de vasárnap zárva tartó is. Ha az üzletek címére és nyitvatartására kíváncsi, ajánljuk figyelmébe a Spar hivatalos honlapját (www.spar.hu), ahol pontos és naprakész információkhoz juthat erre vonatkozóan.

A Spar Market élelmiszerboltokban beszerezhetjük a háztartás szokásos szükségleteinek sorába tartozó termékeket, amelyek között a friss tejtermékek és péksütemények, a csomagolt élelmiszerek és konzerváru, szeszes- és üdítőitalok, főzési alapanyagok, édességek, vegyiáru és kozmetikumok egyaránt fellelhetőek.

A húsáru tekintetében a Spar kiemelkedik az átlagból, hiszen saját húsüzemet működtet, ahol többek között sajátmárkás húskészítményeket gyárt. E termékek S-Budget és Spar néven, illetve a prémium kategóriás termékeik Spar Premium és Regnum márkanéven kerülnek a boltokba.

A Spar promócióiból és hűségakcióiból természetesen a Spar Market üzletek vásárlói sem maradnak ki, ahogy a rendszeres nyereményjátékokban is éppúgy részt vehetnek, mint a Spar és Interspar boltok vásárlóközönsége.

VÁSÁRLÁS OLCSÓN A SPAR MARKETNÉL

Aki a Spar Marketet rendszeresen útba ejti bevásárlásai során, azzal a jóleső érzéssel rakhatja tele kosarát, hogy a háztartásában szükséges árucikkeket garantáltan kedvező áron sikerült beszereznie. A Spar Market segítőtársunk a mindennapokban, hiszen a pénztárcabarát termékválaszték és a sok vonzó akció megkönnyíti a spórolást.

Vásárlásainkat azonban többnyire nem egyetlen élelmiszerboltban intézzük, hiszen köztudomású, hogy minden bolthálózatnak (Aldi, ÁRKLUB , Auchan, CBA, CBA Príma, Chef Market, COOP, EuroFamily, Family Frost, FullDiszkont) megvannak a maga előnyei, ráadásul egytől egyig megnyerő ajánlatokkal igyekeznek üzleteikbe csábítani a vevőket.

Nálunk az összes Hipermarketek profilú kiskereskedelmi hálózat által kiadott akciós újság, katalógus megtalálható, így nem kell végigjárnia mindegyik bolt honlapját ahhoz, hogy teljes képet alkosson az aktuálisan kedvezményesen kapható termékek választékáról. Egy helyütt megleli valamennyi reklámújságot, ami jelentősen leegyszerűsíti a bevásárlólista hatékony összeállítását.

HIRDETÉS


HIRDETÉS