HIRDETÉS

CBA akciós újság 2020

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.22.-től

Akciós újság

10.22. - 2020.10.28.

CBA Príma - Aktuális óriásplakátok megtekintése, amely érvényes 2020.10.05.-től

Aktuális óriásplakátok

10.05. - 2020.10.31.

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.15.-től

Akciós újság

10.15. - 2020.10.21.

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.08.-től

Akciós újság

10.08. - 2020.10.14.

HIRDETÉS
CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

Akciós újság

10.01. - 2020.10.07.

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.24.-től

Akciós újság

09.24. - 2020.09.30.

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.23.

CBA Príma - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Akciós újság

09.10. - 2020.09.16.

HIRDETÉS

CBA Príma akciós újság

A CBA – Príma Magyarország egyik legjelentősebb üzletláncok egyike, élelmiszerek és háztartási cikkek forgalmazása az üzletlánc fő foglalkoztatási köre. Jelenleg Magyarországon több, mint 1100 CBA lógóval ellátott üzletet látogathatnak a vásárlók. 

Az újságok két kategóriára bonthatók:

 • Hetente, kéthetente megjelenő akciós újságok
 • Havonta, kéthavonta megjelenő akciós újságok

Príma információk

A CBA – Príma Magyarország egyik legjelentősebb üzletláncok egyike, élelmiszerek és háztartási cikkek forgalmazása az üzletlánc fő foglalkoztatási köre. Jelenleg Magyarországon több, mint 1100 CBA lógóval ellátott üzletet látogathatnak a vásárlók.

A CBA Kereskedelmi Korlátot Felelősségű Társaságot 1992-ben alapították, 17 különböző üzletből alakult meg.

2009-ben indult el a CBA Príma üzlettípusa a vásárlói igények teljes kielégítésének érdekében.

A Príma üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Tata, Szeged, Kecskemét, Mosonmagyaróvár, Vác, Budakeszi, Göd… stb.

A nyitva tartás általában Hétfő – Péntek: 6.30-21:00 ; Szombat: 7:00 – 17:00 Vasárnap: 8:00 -18:00 -ig, városonként eltérhet. A pontos nyitva tartásért látogasson el az üzletlánc hivatalos oldalára: prima.hu

A CBA jelenleg több üzlettípust üzemeltet, amely üzletpolitikában tér el, valamint a termékek választékát és minőségét tekintve is különbözőek.

A CBA 6 különböző üzlettípusai: 

 • CBA üzlet: ezeket a boltokat ismerhették meg a vásárlók legelőször, a cég alapítása után. Ebbe a típusba beletartoznak a kis, illetve a nagy CBA üzletek. Önkiszolgáló pultok találhatóak az üzletekben, hagyományos árakkal, hatalmas termékkínálattal. 
 • Príma: jelenleg Magyarországon az ország minden területén szétszórva 140 Príma üzletben vásárolhatnak az odalátogatók. A design letisztult, modern. Ebben az üzlettípusban találhatóak a legjobb minőségű termékek, ez a típus a legkiemelkedőbb, legmagasabb kategóriájú üzlet a CBA típusok közül. Az ár-érték arány kedvező, a minőség pedig mindig magas, a kiszolgálás kifogástalan. Magyarországon az egyik legjobban kedvelt üzlettípus a CBA üzlettípusai közül a Príma. Ebben a típusú üzletben a kihelyezett Posta automaták segítségével akár csekkjeit is egyszere befizetheti a vásárló, mikor a bevásárlást végzi.
 • CBA Cent: ezekre az üzletekre jellemző a diszkontokhoz hasonló elrendezettség. Általában autóval könnyen megközelíthető helyen helyezkednek el és nagy alapterület a jellemző erre az üzlettípusra.
 • Idényjellegű üzletek: ezek az üzletek legfőképpen nyaraló és üdülőterületek közelében találhatóak meg. A szezonhoz igazított árukínálattal.
 • Szakboltok: kisebb illetve közepes méretű boltok jellemzők ezekre az üzlettípusokra. Az áruválaszték speciális, a vásárlói igényekhez viszonyult. Ebben az üzlettípusban megtalálhatóak a grillbárok, borszaküzletek, delikát üzletek, bio üzletek, illetve a  drogériák is.
 • CÉL üzletek: a CBA-tól függetlenek marketing és egyéb területen, más logót használnak. Kisebb alapterületű üzletek jellemzők erre a típusra. A CBA kedvező áron kínálja az üzletlánc részére a beszerzés során a termékeket. 

A Príma weboldalán könnyedén és gyorsan elvégezheti bevásárlását. A házhosszállítás díja rendkívül alacsony. Budapesten belül 99 Forintos áron, Budapest agglomerációjába való kiszállítás díja 149 Forint. Ha a vásárlás összege meghaladja a Budapesten belüli kiszállítás esetén a 19.990 Forintos összeget, akkor a kiszállítás összege 0 Forint. Agglomerációban pedig 24.990 Forintos összeget kell meghaladni a vásárlás összegének, ebben az esetben lesz a szállítási díj 0 Forint.

Az egyszerű kereső segítségével a weboldalon megnézheti, hogy az Ön városába elérhető-e a Príma házhozszállítási lehetősége, a CBA Príma weboldala az alábbi linken tekinthető meg: prima.hu
A kereső a „Hova szállítunk” menüpont alatt érhető el.

Ha regisztrál az CBA online webshopján 2500 Forintos utalvánnyal lepi meg a Príma a vásárlóit, amelyet levásárolhat online vásárlása során.

A CBA Príma online boltjában a vásárló az alábbi kategóriák között böngészve tud termékeket tenni a kosarába:

 • Tejtermékek, tojás
 • Zöldség, gyümölcs
 • Italok
 • Alapvető élelmiszerek
 • Húskészítmények
 • Háztartás
 • Friss húsok
 • Pékáruk
 • Fagyasztott élelmiszer
 • Édességek és rágcsák
 • Kávé, tea, kakaó
 • Kozmetika, babaápolás
 • Állateledel

Bevásárlását elvégezheti akár mobiltelefonjáról is: A Príma alkalmazás elérhető Android rendszerű telefonon illetve iOS operációs rendszerű telefonon is. 

Hűségprogram:

Minden 1000 Forint feletti vásárlás után a vásárló egy matricát kap, amelyet egy gyűjtőfüzetbe beragasztva beválthat értékes konyhai kisgépekre, konyhai tárolószettekre, barkácskészletekre és sok más egyéb háztartásban használatos termékre. 10 matricát kell összegyűjtenie és így akár 60%-kal kevesebb összegért is megvásárolhatja a programban meghirdetett termékek egyikét.

 

Spóroljon a Prima akciós újságban található termékeivel

Ha úgy gondolja, hogy nem találta meg a keresett terméket a Coop akciós újságban, illetve szeretné megnézni más üzletláncok termékkínálatát is, hogy a lehető legolcsóbban vásárolhassa meg, amit keres. Akkor az alábbi kategóriában érdemes böngésznie a legújabban megjelent szórólapokat. 

Az alábbi kategóriában a CBA akciós újság mellett még megtalálhatja a Príma illetve a legnagyobb magyarországi üzletláncok akciós kínálatait. Böngéssze tovább oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: EuroFamily, COOP, Chef Market, CBA, Auchan, ÁRKLUB , Aldi , hogy össze tudja hasonlítani az árakat és a lehető legtöbbet spórolhasson.

HIRDETÉS


HIRDETÉS