Expert akciós újság - online katalógus

Jelenlegi Expert újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Expert

Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.23.-től

Akciós újság

09.23. - 2020.09.30.

Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.14.-től

Akciós újság

09.14. - 2020.09.20.

HIRDETÉS
Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Akciós újság

09.10. - 2020.09.13.

Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.24.-től

Akciós újság

08.24. - 2020.09.08.

Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.13.-től

Akciós újság

08.13. - 2020.08.23.

Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.30.-től

Akciós újság

07.30. - 2020.08.12.

HIRDETÉS
Expert - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.15.-től

Akciós újság

07.15. - 2020.07.29.

Expert akciós újság

Az Expert akciós újságban megtalálhatja amire kereskedésének szüksége van

Már alig vártuk, hogy feltölthessük a Műszaki Óriás, az Expert legújabb akciós újságját! A legújabb katalógus a következő időszakra érvényes: 09.23. - 09.30. Tekintse meg a kiadványt (Akciós újság) itt!

Háttértörténet az Expert üzletről

Éppen abban az évben és hónapban alapították meg Svájcban a céget, amikor komoly tüntetéshullám bontakozott ki az Egyesült Államokban a Vietnámi Háború ellen. Szintén akkor októberben született a Viszkis rabló néven elhíresült jégkorongozó-bankrabló, és Kun Péter rockgitáros is. 1967-ben svájci kiskereskedők úgy gondolták, együttes erővel nagyobb sikereket érhetnek el, s úgy is lett. 2018-ra 21 országban állítják ki termékeiket több mint négyezer üzlethelyiségben, Magyarország keleti felében pedig 20-nál is több boltjuk van. Víziójuk a következő:

  • Ők a profik (We are the Experts!)
  • Ők a leghozzáértőbb kereskedők az elektromos szórakoztató berendezések piacán.
  • A vásárlók bizalmat szentelnek nekik, hogy együtt hozzák meg a jó döntést vásárlás terén.
  • Átfogó szolgáltatáscsomagot nyújtanak ügyfeleiknek.
  • Proaktívak, barátságosak és személyre szabott megoldásokat kínálnak.

Ön járt már Expert Electro üzletben? Ha TV, hűtőgép, laptop vagy egyszerűen csak egy egér hiányzik otthonról, mindenképpen érdemes ellátogatni hozzájuk, legalábbis víziójuk alapján. Például a következő városokban léphetünk be a Műszaki Óriás birodalmába: Szeged, Kecskemét, Cegléd, Debrecen. Wenáruházukban természetesen megállás nélkül keresgélhet az ember. Látogasson el saját honlapjukra a www.expertnet.hu is, hátha felfedez valami különleges ajánlatot.

Megint csak felesleges papírújság – mondhatják sokan, amikor postaládájukat kinyitják otthon és kiesik a papírgöngyöleg ilyen-olyan üzlet szórólapjával. Elege van ebből? Írja ki postaládájára, hogy nem kér több reklámanyagot, mert az Ujsagomat.hu oldalt használja! Az ujsagomat.hu egy olyan weboldal, ahol digitális formában érheti el majdnem mindegyik Magyarországi üzlethálózat aktuális ajánlatát. A hetente, kéthetente vagy havonta kiadott akciós újságot ezért nem kell papírra nyomtatni, a legegyszerűbb az lenne, ha az üzletek mind elküldenék az ujsagomat.hu-nak a lapot digitális formában, s mindenki kedvére lapozgathatná a tabletjén, okostelefonján vagy számítógépén. Milyen szép lenne, ha haladnánk a korral! Elvégre majdnem minden földi lakosnak van saját készüléke, amin böngészheti a jobbnál jobb ajánlatokat online, hát miért kell még mindig papírra nyomtatni az akciós ajánlatokat? Óvjuk együtt a környezetet!

Hogyan spóroljunk az Expert Electroval?

Hangszórót, Playstation-t, okostelevíziót vagy okostelefont szeretne venni egy alkalomra? Látogasson el a profikhoz, az Expert Electro üzletbe! Ha csak egy pillantást is vetünk szórólapjukra, rögtön tisztán látható, náluk majdnem minden megtalálható, ha elektronikai eszközökről van szó. És még milyen jó árakon!

A kedvezményeknek mindenki örül, ezt tudják a Műszaki Óriásnál is. Ezért lehet alkalmanként alacsonyabb áron hozzájutni számítástechnikai, konyhai elektromos, szórakoztatóelektronikai és más műszaki cikkekhez. A teljes repertoár megtekintéséhez érdemes a szórólapot végig nézni.

Bizonytalan, hogy az Expertnél jó áron elérhető az a bizonyos egér? Ne legyenek kétségei! Nézzen körül a versenytársaknál, hiszen az ujsagomat.hu oldalon két kattintás útján már a Media Markt, az Euronics, az eMAG vagy sok másik kiskereskedő akciós ajánlatát böngészheti. Szemfülesnek áll a világ.

HIRDETÉS


HIRDETÉS