Expert BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.11. - 11.17.
11 nap 02:42:44
HIRDETÉS

Expert akciós újság - online katalógus + BLACK FRIDAY

Sajnáljuk, a(z) Expert boltnak
jelenleg nincs ajánlata.
HIRDETÉS

Expert akciós újság

Az EXPERT számítástechnikai nagykereskedés webáruházként működik. A termékkínálatában mobiltelefonok, asztali számítógépek, notebookok, fényképezőgépek, játékkonzolok, fülhallgatók, multimédia eszközök, de számítástechnikai kiegészítők is megtalálhatók. A kínálatot a bontott termékek is színesítik, így mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő minőségi terméket. Az Expert nagykereskedés olyan márkák termékeit forgalmazza, mint a Philips, a Samsung, a Sony, a Toshiba, a Mio, a Lenovo, a HP, a Dell, az Asus, az Acer stb. Kedvezményes termékekkel, akciókkal rendszeresen jelentkezik, melyekről az akciós újságban tájékozódhatnak a régi és az új ügyfelek is.

Expert BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Expert üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Expert szórólapokat, amelynek címe Expert újság és a következő héttől dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Expert 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Elektronika kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS