HIRDETÉS

Intersport akciós újság - erre a hétre

Intersport - Columbia megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

Columbia

10.01. - 2020.10.31.

Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Aktuális szórólap

10.14. - 2020.10.19.

Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.09.-től

Aktuális szórólap

09.09. - 2020.09.14.

Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.26.-től

Aktuális szórólap

08.26. - 2020.09.06.

HIRDETÉS
Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.12.-től

Aktuális szórólap

08.12. - 2020.08.17.

Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.15.-től

Aktuális szórólap

07.15. - 2020.07.20.

Intersport - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.08.-től

Aktuális szórólap

07.08. - 2020.07.13.

Intersport

AZ INTERSPORT AKCIÓS ÚJSÁG

A testmozgás szerelmesei érdeklődéssel forgathatnak minden olyan akciós kiadványt, amelyben kedvenc sportjukhoz kedvező áron találnak felszerelést vagy ruházatot. Ilyen az Intersport szórólap is, amely havonta egy vagy több alkalommal időszakos árengedmények és kiárusítások híreivel szolgál. Legfrissebb számát (Columbia) megtalálja honlapunkon: itt.

Azonban nem csak most, Október, hanem az egész év során érdemes figyelemmel kísérni az Intersport akciós újság ajánlatait. Ehhez hathatós támogatást biztosít ez a weboldal, ugyanis nálunk mindig a friss (e pillanatban éppen 10.01. - 10.31. között érvényes) Intersport újság online változata várja önt. Így maradhat naprakész és tájékozott - egyetlen, önt potenciálisan érdeklő Intersport akció sem kerülheti el figyelmét, ha rendszeresen visszalátogat hozzánk.

INTERSPORT MAGYARORSZÁGON

Az Intersport sportszaküzletek hálózatát 1968-ban alapították Párizsban, ugyanakkor központja ma Svájcban található. E beszerzési társulás a sportcikk-kereskedelem nemzetközi szinten is jelentékeny szereplőjévé vált az elmúlt évtizedek alatt. A világszinten több mint hatvan országban jelen lévő, közel 6.000 áruházzal rendelkező sportkereskedelmi vállalat összbevétele meghaladja az évi 10 milliárd eurót.

Magyarországon 13 áruházban várják a vásárlókat, amelyek közül Budapesten és agglomerációjában négy található, a továbbiak pedig Debrecen mellett az ország nyugati felének jelentősebb településein (Győr, Szombathely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Kaposvár, Siófok, Keszthely, Veszprém).

Jelszavuk, hogy a "Sport mindenkié", illetve angolul: "Sport to the people" - ennek jegyében gyerekek és felnőttek, versenysportolók és aktív kikapcsolódást kedvelők igényeit egyaránt szem előtt tartják. Az áruválasztékot 400 különféle márka 150 ezer terméke képezi.

Sportruházat az aláöltözetektől a kabátokig, a síruháktól a fürdőruhákig; sportcipők a túrabakancstól a teremsportokhoz szükséges lábbeliken át a teniszcipőig; sportfelszerelések mindenféle sportághoz és szabadtéri aktivitáshoz. Az olyan neves márkákon túl, mint az Adidas, Nike, Arena, Helly Hansen, Puma, Salomon, Shimano vagy Columbia, az Intersport saját márkái (vagyis a McKinley, a TecnoPro, az Energetics, a ProTouch és a Firefly) szintén nagy népszerűségnek örvendenek.

Aki komolyan veszi a sportot és ehhez minőségi ruházatot, illetve felszerelést gyakran választ az Intersport árukínálatából, az Intersport törzsvásárlói kártya kiváltását semmiképp se mulassza el! Exkluzív ajánlatok törzsvásárlóknak, vásárlási volumentől függően állandó kedvezmények, bizonyos termékekhez ajándékutalvány, kerékpárvásárlás esetén ingyenes első szerviz - a kártya birtoklásának előnyei egyértelműek.

Az Intersport hivatalos magyar nyelvű oldala (hasznos információkkal és a webáruházzal) a www.intersport.hu internetes címen kereshető fel.

MINDEN INTERSPORT AKCIÓ KIVÁLÓ SPÓROLÁSI LEHETŐSÉG

Az Intersport szakáruházak gazdag kínálata és barátságos árai vonzó kombinációt jelentenek valamennyi sportrajongónak és bármifajta aktív időtöltés kedvelőinek. Az Intersport katalógus kedvezményes termékei, valamint az esetenkénti Intersport kupon-akciók révén pedig még nagyobb megtakarítás érhető el sportfelszerelés vagy sportruházati cikk beszerzésekor.

Előfordulhat ugyanakkor, hogy a jókora termékválaszték ellenére mégsem találja meg az Intersportnál az önt érdeklő árucikket. Ilyenkor jön jól, hogy e honlapon az Intersport újság mellett számos más hasonló (Ruházat, cipők és sport) profilú áruházlánc friss reklámújságját, szórólapját, katalógusát is áttanulmányozhatja.

Azáltal, hogy az összes jelentős bolthálózat (pl. F&F, Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix) érvényben lévő akcióit és promóciót egy helyütt tesszük közzé, időt spórolunk önnek - ön pedig a praktikus tájékozódási lehetőségnek köszönhetően pénzt takaríthat meg és optimális vásárlási döntéseket hozhat.

HIRDETÉS


HIRDETÉS