Intersport BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.01. - 11.30.
6 nap 20:28:57
HIRDETÉS

Intersport akciós újság - erre a hétre + BLACK FRIDAY

Intersport - Sale megtekintése, amely érvényes 2019.11.01.-től

Sale

2019.11.01. - 2019.11.30.

HIRDETÉS

Intersport akciós újság

Az INTERSPORT áruházlánc jelszava a „sport mindenkié”. Elkötelezett a sport népszerűsítésében és a sport szerelmeseinek szakszerű kiszolgálásában is. Az érdeklődők számára a sportszerbérlés lehetőségét is felkínálja. Polcain olyan márkák termékei találhatók meg, mint az Adidas, Nike, Arena, Puma, Salomon, Shimano vagy Columbia. Minőséget kínál megfizethető áron. Az éppen aktuális kínálatról szórólapokban tájékoztatja a vevőket. Kínálatában nemcsak sportruházat és sportcipők, hanem kerékpárok, sífelszerelés, fitneszfelszerelés, és a sporttal kapcsolatos kiegészítők széles választéka is jelen van. Szaktanácsadók segítségével kiválaszthatja mindenki a számára megfelelő terméket. Az Intersport továbbá törzsvásárlói kártyát is biztosít ügyfeleinek. Az aktuális akciókról és kedvezményekről, illetve a szezonális kínálatról a rendszeresen megjelenő akciós újságon keresztül tájékoztatja a vásárlókat.

Intersport BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Intersport üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Intersport szórólapokat, amelynek címe Sale és a 2019.11.01. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Intersport 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Ruházat, cipők és sport kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS