Takko Akciós újság > BLACK FRIDAY 2019 > katalógus November
13 nap 11:51:00
HIRDETÉS

Takko újság 2019 - online katalógus + BLACK FRIDAY

Takko - New arrivals megtekintése, amely érvényes 2019.11.01.-től

New arrivals

2019.11.01. - 2019.11.30.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Takko akciós újság

A TAKKO FASHION attraktív kollekciója elsősorban a női vásárlókat célozza meg, ugyanakkor a férfi és a gyermekruházat kínálata sem elhanyagolható. Említésre méltó az extra méretű ruházat is, melynek formatervezése ugyanúgy követi a divatot, mint az átlagos méretű ruhák. Nemzetközileg közel 1900 üzletben várja vásárlóit. Az üzletláncra jellemző a magas minőségű áru kedvező, mindenki számára megfizethető áron. Az üzlet kínálatában minden évszaknak megfelelő ruházatot megtalál. Nyugodt szívvel elmondható, hogy itt teljes ruhatárra tehet szert - az alap ruhadaraboktól a kiegészítőken át a cipőig a polcokon mindent megtalál. A Takko Fashion rendszeres akciókkal kedveskedik vásárlóinak, melyekről az akciós újságban tájékoztatja az érdeklődőket.

Takko BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Takko üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Takko szórólapokat, amelynek címe Aktuális szórólap és a 2019.11.14. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Takko 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Ruházat, cipők és sport kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS