Takko újság 2020 - online katalógus

Jelenlegi Takko újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Takko

Takko - New arrivals megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

New arrivals

09.01. - 2020.09.30.

Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Aktuális szórólap

09.10. - 2020.09.16.

HIRDETÉS
Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.06.11.-től

Aktuális szórólap

csütörtöktől 2020.06.11.

Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.05.14.-től

Aktuális szórólap

05.14. - 2020.05.25.

Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.03.12.-től

Aktuális szórólap

03.12. - 2020.03.18.

Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.03.05.-től

Aktuális szórólap

03.05. - 2020.03.11.

HIRDETÉS
Takko - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.11.14.-től

Aktuális szórólap

11.14. - 2019.11.20.

Takko akciós újság

TAKKO ÚJSÁG

A Takko különféle időtartamra vonatkozó reklámújságjait haszonnal forgathatja mindenki, aki divatos ruhadarabokat szeretne vásárolni kifejezetten kedvező árfekvésben. Akad ezek között egy hónapig érvényes újság és egy hetet lefedő szórólap - pénztárcabarát akciókat és új kollekciókat bemutató kiadványok (New arrivals).

Az aktuális akciós újság 09.01. - 09.30. között érvényes (és itt található: itt) - érdemes hát sietnie, ha nem szeretne lemaradni a benne szereplő megnyerő ajánlatokról! Ezen a honlapon mindenkor a legpraktikusabb formátumban érhető el (okostelefonján vagy számítógépén) a Takko friss online szórólapja.

TAKKO FASHION BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Takko Fashion Európa egyik legnagyobb divatdiszkont áruházlánca. 17 országban van jelen majdnem kétezer üzlettel, és alkalmazottainak száma nemzetközileg a 18 ezerhez közelít. Éves értékesítési volumene meghaladja az egymilliárd eurós összeget.

A céget 1982-ben alapították az akkori NSZK-ban. Nemzetközi jelenléte 2000-től datálódik, ekkor nyitotta meg első üzletét Ausztriában. 2006-ra üzleteinek száma elérte az ezret. A Takko online áruháza 2016-ban indult el.

A magyar piacra 2004-ben lépett be a ruházati bolthálózat. Budapesten jelenleg nyolc üzletükbe térhetnek be a trendi ruházati termékek iránt érdeklődők, de az ország egyéb pontjain is megtalálhatóak a Takko Fashion boltjai, elsősorban a nagyobb városokban, így például Győrben, Pécsett, Székesfehérváron, avagy Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán és Szegeden.

A Takko áruválasztékában a család minden tagja megtalálja az előnyös megjelenéshez szükséges divatárut 2020 során is, hiszen külön részt kapnak az áruházakban a férfiak és nők, fiúk és lányok egyaránt. Alapdarabok és kiegészítők, farmerek és kötött kardigánok, kabátok és szabadidőfelsők, ingek és blúzok, stranddivat és sportruházat, fehérnemű és hálóruha - ez mind-mind fellelhető a Takkónál. A gyermekruházati termékek között valamennyi korosztály számára találnak a szülők olyan ruhákat, amelyeket a legkényesebb ízlésű ifjú hölgy vagy úr is szívesen kap magára.

A testalkatukból fakadóan átlagosnál nagyobb méretezésű darabokat igénylő vásárlók sem maradnak hoppon a Takkónál - kifejezetten nagyméretű áruválasztékuk is figyelemre méltó, legyen szó blúzokról vagy pulóverekről, nadrágokról vagy szoknyákról, kabátokról és különféle kiegészítőkről.

A Takko fővárosi és vidéki áruházai egyaránt a hét minden napján tárt kapukkal várják a vevőket - az egyes boltok nyitvatartási ideje azonban kismértékben eltérhet egymástól. A Takko online felületén, azaz a cég hivatalos magyar nyelvű honlapján (www.takko.com) rendelkezésre álló üzletkereső a lakóhelyünkhöz legközelebb eső egységek elérhetőségét és pontos nyitvatartási idejét is megmutatja.

VONZÓ ÁRAK A TAKKO BOLTJAIBAN

Ha nem szeretnénk, hogy a ruházkodás a feltétlenül szükségesnél jobban megterhelje pénztárcánkat, a Takko minőségi árukínálatát és az ahhoz kapcsolódó baráti árszínvonalat határozottan kedvező kombinációnak fogjuk találni. Amennyiben ráadásul odafigyelünk az akciókra, szezonális kiárusításokra és egyéb megtakarítási lehetőségekre, akkor végképp nem lesz okunk panaszra.

Ruházat, cipők és sport kategóriában a Takko Fashion mellett természetesen megannyi más kiskereskedelmi lánc is vonzó termékpalettával igyekszik boltjaiba csábítani a vásárlóközönséget. Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo - náluk is rendszeresek az akciók, és mindenhol kifoghatóak pompás ruhadarabok kedvezményes áron. Ehhez azonban folyamatosan figyelemmel kell kísérni minden üzlet aktuális promócióit, ami nem egyszerű feladat - kivéve, ha a cél érdekében a mi honlapunkat veszi igénybe.

Nálunk ugyanis egy helyen leli meg az összes jelentős magyarországi üzletlánc legfrissebb akciós újságát, így könnyedén tájékozódhat, mielőtt ruhatára bővítése vagy felfrissítése céljából bevásárlókörútra indul - akár most, Szeptember havában, akár az év bármely egyéb időszakában.

HIRDETÉS


HIRDETÉS