Merkury Market termékek - online katalógus, szórólap 2020

Jelenlegi Merkury Market újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Merkury Market

Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.02.-től

Aktuális szórólap

09.02. - 2020.09.30.

Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Aktuális szórólap

08.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.03.01.-től

Aktuális szórólap

03.01. - 2020.03.31.

Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.12.27.-től

Aktuális szórólap

12.27. - 2020.01.31.

Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.12.01.-től

Aktuális szórólap

12.01. - 2019.12.31.

Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.11.02.-től

Aktuális szórólap

11.02. - 2019.11.30.

HIRDETÉS
Merkury Market - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.10.01.-től

Aktuális szórólap

10.01. - 2019.10.31.

Merkury Market akciós újság

A Merkury Market szórólap 2020 során is vonzó árfekvésű termékválasztékkal várja a mindenfajta lakásfelújítási vagy lakberendezési feladatot megoldani igyekvő vásárlókat. Az akciós Merkury Market újság (amelynek aktuális példánya - Aktuális szórólap - a következő dátumtól érvényes: 2020.09.02.) jellemzően egy teljes hónapon át igénybe vehető ajánlatokat sorakoztat fel.

Ezen a webes felületen mindig a legfrissebb Merkury Market újság lelhető meg praktikusan lapozgatható digitális formában. Csak kattintson ide: itt - és biztos lehet benne, hogy nem marad le valami olyan kedvezményes lehetőségről, ami igazán kedvére való. Akár íróasztalánál számítógépen böngészgeti az árukínálatot, akár okostelefonján tájékozódik, ez a honlap olyan praktikus módot nyújt a jól átgondolt vásárlási döntésekhez, hogy rendszeresen érdemes ellátogatnia hozzánk.

MERKURY MARKET ÁRUHÁZAK ÉS WEBÁRUHÁZ

A Merkury Market Szlovákia területén üzemeltet építkezéshez és felújításhoz, illetve általában véve a lakberendezéshez kapcsolódó termékeket árusító boltokat. Áruházai számos településen megtalálhatóak, így például Pozsonyban és Kassán, Besztercebányán, Dunaszerdahelyen és Léván, Losoncon és Érsekújváron, Liptószentmiklóson és Eperjesen, Nyitrán és Trencsénben.

Versenyképes árakon kínál több mint ötvenezer termékféleséget úgy az egyéni vásárlók, mint az építőipari vállalatok és kereskedők számára. A nyílászárók között bel- és kültéri ajtók, ezekhez való kilincsek, illetve műanyag ablakok és ablaktartozékok közül válogathat a vásárlóközönség. Fürdőszobába zuhanytálcától a csaptelepig mindenféle, konyhába mosogató, szagelszívó és munkalap, a lakás valamennyi helyiségébe (sőt az irodába) az összes szükséges bútorféleség éppúgy beszerezhető ezekből az áruházakból, mint a kert kialakításához és a jóleső szabadtéri kikapcsolódáshoz elengedhetetlen kellékek teljes köre. Még növényeket és növényápolási szereket is talál a Merkury Market boltjainak és webáruházának termékválasztékában.

Szerszámok, festőeszközök, villanyszerelési cikkek és épületgépészeti termékek gazdag kínálata, burkolóanyagok (csempék, járólapok, padlólapok), továbbá megannyi lakberendezési kiegészítő, háztartási textília, szőnyeg és dekorkellék várja az áruházakba betérőket vagy az internetes shopban keresgélőket. Az internetes rendeléseket természetesen házhoz szállítják Magyarország teljes területén.

Lehetőség van törzsvásárlói kártya igénylésére, amellyel az egyébként is barátságos árakból akár további 10% kedvezmény érhető el a rendszeresen vásárló vevőközönség számára.

A Merkury Market áruházak a hét minden napján, hétfőtől vasárnapig nyitva tartanak, az egyes üzletek konkrét nyitvatartása azonban nem egységes. Ezért ha el kíván látogatni Merkury Market valamelyik kereskedelmi egységébe, érdemes előzőleg tájékozódni a bolthálózat hivatalos magyar nyelvű honlapján, amely a www.merkurymarket.hu internetes címen érhető el.

SPÓROLÁS A MERKURY MARKETTEL

A Merkury Marketet annak kedvező árszínvonala önmagában is vonzó bevásárlási alternatívává teszi, ám ha figyelemmel kísérjük a rendszeres akciós lehetőségeket (ld. szórólap), akkor még többet takaríthatunk meg az építőanyagok, bútorok és lakberendezési kellékek beszerzése terén.

A pénztárcabarát vásárlási döntéseket azonban úgy tudjuk legkönnyebben meghozni, ha egy adott termékkör (vagyis jelen esetben: Otthon, kert) minél több forgalmazójának kínálatáról és akciós ajánlatairól tájékozódunk. Ebben kíván segítséget nyújtani ez a honlap, hiszen a Merkury Marketen túl számos más áruházlánc (pl. Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Möbelix, Mömax) kedvezményes termékkínálatát is át tudja nálunk böngészni. Így összevethetőek több különböző bolt árai, vagyis biztosan a legmegfelelőbb terméket tudja kiválasztani a legkedvezőbb áron.

HIRDETÉS


HIRDETÉS