Mömax - akciós újság online

Jelenlegi Mömax újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Mömax

Mömax - Aktuális prospektus megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Aktuális prospektus

09.10. - 2020.09.23.

Mömax - Aktuális prospektus megtekintése, amely érvényes 2020.08.27.-től

Aktuális prospektus

08.27. - 2020.09.09.

HIRDETÉS
Mömax - Leiskoláztuk az árakat! megtekintése, amely érvényes 2020.08.13.-től

Leiskoláztuk az árakat!

08.13. - 2020.08.26.

Mömax - Konyhahetek megtekintése, amely érvényes 2020.07.30.-től

Konyhahetek

07.30. - 2020.08.12.

Mömax - Szezonális kiárusítás! megtekintése, amely érvényes 2020.07.23.-től

Szezonális kiárusítás!

07.23. - 2020.08.05.

Mömax - Aktuális prospektus megtekintése, amely érvényes 2020.07.09.-től

Aktuális prospektus

07.09. - 2020.07.22.

HIRDETÉS
Mömax - Lakberendezés mömax stílusban megtekintése, amely érvényes 2020.06.25.-től

Lakberendezés mömax stílusban

06.25. - 2020.07.08.

Mömax akciós újság

A legfrissebb (09.10. kezdettel érvényes) akciós ajánlatokat felsorakoztató Mömax újságot szívesen lapozgatja mindenki, akit érdekelnek a lakberendezéshez kapcsolódó termékek, azok közül is különösen a kedvezménnyel kapható, kiemelkedően jó ár-érték arányú árucikkek. A Mömax akciós újság nem okoz csalódást e téren, hiszen kéthetente megjelenő újabb megannyi akció közt bizonyosan akad olyan, ami rávesz minket arra, hogy ellátogassunk valamelyik Mömaxba.

A Mömax akciós katalógusa (Aktuális prospektus) nemcsak papíralapú, hanem digitális formátumban is elérhető, vagyis okostelefonon vagy számítógépen egyaránt praktikusan lapozgatható. Ezen a honlapon 2020 során is garantáltan mindig meglelhető az aktuális Mömax szórólap (mégpedig itt: itt), így ha rendszeresen felkeresi weboldalunkat, nem kell tartania attól, hogy elsiklik a figyelme valamilyen igazán megnyerő akciós lehetőség fölött.

MÖMAX ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Mömax Ausztriából indult el az ezredfordulót követően, hiszen 2002-ben itt nyitotta meg kapuit az első áruház. A nemzetközi terjeszkedés Németországgal kezdődött, és 2013-ban Magyarországra is eljutott a Mömax. Számos más áruházlánctól eltérően nem Budapesten vagy annak agglomerációjában, hanem Győrben nyílt meg az első üzletük, de a fővárosiaknak sem kellett sokáig, csupán 2015-ig várniuk az első Mömax-áruházra.

Hazánkban jelenleg tíz áruházzal büszkélkedhet az áruházlánc, ebből nyolc vidéki nagyvárosokban, míg kettő Budapest területén helyezkedik el. Ezáltal Ausztria és Németország után a legkiterjedtebb Mömax bolthálózat nálunk található. Az üzletek nyitvatartása egységes, és az összes áruház hétfőtől vasárnapig várja vásárlóit. Az egyes boltok pontos címét, megközelíthetőségét illetően ajánlott a Mömax hivatalos honlapján (www.moemax.hu) tájékozódni.

A kínált termékek körében felleljük az egyes helyiségekbe szükséges kisebb és nagyobb bútorokat, a komódtól a kanapéig, a ruhásszekrénytől az elemes konyhabútorig. Berendezhetjük innen akár a gyerekszobát, akár az otthoni irodánkat. Nem hiányozhatnak a választékból a függönyök és szőnyegek, a fürdőszobai szerelvények és kiegészítők, a világítástechnikai megoldások (asztali, fali, mennyezeti és állólámpák, kültéri világítóeszközök), a dekorációs kellékek, a kerti garnitúrák, a háztartási eszközök, sőt a konyhai és egyéb kisgépek sem.

A szolgáltatások között említsük meg a konyhatervezést (akár helyszíni felméréssel) vagy a kisteherautó-kölcsönzési lehetőséget. Az árgarancia gondoskodik róla, hogy amit a Mömaxnál veszünk, ahhoz biztosan a legkedvezőbb áron jussunk.

A Mömax törzsvásárlói programot is kínál visszatérő vevői számára. A Mömax Club Card kártya tulajdonosai hónapról hónapra újabb egyedi ajánlatokból válogathatnak. Az éves vásárlások teljes összege alapján kapott kupon a következő áruházlátogatás során levásárolható.

VONZÓ ÁRAK A MÖMAXBAN

Aki számol a Mömaxszal vásárlásai során, nem vádolható azzal, hogy saját pénztárcája ellensége lenne. A Mömaxnál a remek minőség és az ehhez mérten kedvező árak olyan kombinációját találjuk (különösképpen az akciós újság oldalain), ami versenyképessé teszi bármelyik, Otthon, kert profilú üzletlánccal való összevetésben is.

Ezzel együtt természetesen úgy tudunk igazán megfontolt döntést hozni, ha az adott pillanatban elérhető teljes akciós kínálatból igyekszünk válogatni, így a közelben lévő JYSK, IKEA, Dr. Padló, Diego, BodrogiBau, Black Red White, Bauhaus üzletek brosúráit, termékkatalógusait is áttanulmányozzuk.

Ehhez minden segítséget megad e honlap, ahol valamennyi hasonló termékkört kínáló kiskereskedelmi hálózat aktuális reklámkiadványa is rendelkezésre áll (azaz minden akció). Könnyedén összehasonlíthatjuk tehát az árakat és a termékkínálatokat, és az így nyert információkkal felvértezve indulhatunk el bevásárlóutunkra.

HIRDETÉS


HIRDETÉS