Mömax Akciós újság > BLACK FRIDAY 2019 > katalógus November
11 nap 02:45:08
HIRDETÉS

Mömax - akciós újság online + BLACK FRIDAY

Mömax - Konyhahetek megtekintése, amely érvényes 2019.11.14.-től

Konyhahetek

2019.11.14. - 2019.11.27.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Mömax akciós újság

A hazai viszonylatban újnak számító MÖMAX modern bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal próbálja elcsábítani a vásárlókat. Magyarországon jelenleg hét hatalmas alapterületű áruház található. Ha új arculatot szeretne otthonának, vagy éppen az első lakását alakítja ki, akkor jó helyen jár. Itt ugyanis mindent megtalál, ami egy valódi otthon megteremtéséhez szükséges. Széles stílusválasztékában mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. A bútorok mellett lámpák, dekoráció, lakástextil árucikk választékkal is kecsegtet. A Mömax nagy hangsúlyt fektet a szezonális termékekre is. Az aktuális árukínálatról és a kedvezményes akciókról naprakész információt a rendszeresen megjelenő akciós újság szolgáltat.

Mömax BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Mömax üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Mömax szórólapokat, amelynek címe Konyhahetek és a 2019.11.14. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Mömax 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Otthon, kert kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS