CCC cipő - akciós újság, online katalógus 2020

Jelenlegi CCC újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok CCC

CCC - Back to school megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Back to school

09.01. - 2020.09.30.

HIRDETÉS

CCC akciós újság

CCC Akciók

Amikor cipő vásárlására kerül sor, nem kifizetődő elsiklani a CCC akciós kínálata, illetve leárazott termékei mellett. Tájékozódjon ezen a honlapon az éppen aktuális árengedményekről: itt. A folyamatosan megújuló akciók pedig indokolttá teszik, hogy rendszeresen vissza is térjen hozzánk nemcsak Szeptember során, de egész évben.

Reklámújságok, szórólapok, akciós katalógusok az okostelefonján, köztük a CCC éppen aktuális ajánlatai (Back to school), amelyek 09.01. - 09.30. között érvényesek - itt nálunk!

CCC Boltok És Online Shop

A CCC üzletlánc Lengyelországból indult nemzetközi hódító útjára. Itt alapították ugyanis 1999-ben a vállalkozást, amely mára a közép-európai régió legnagyobb cipőkereskedelmi vállalatává, sőt egész Európa legjelentősebb lábbelit gyártó cégévé nőtt. A nagyfokú bővülést jól mutatja, hogy 2019 végére már 1200 feletti számú üzlettel rendelkezett a franchise-rendszert is működtető, 29 ország piacán jelenlévő CCC, és ezekben az üzletekben több mint ötven millió pár cipő került értékesítésre.

Magyarországon 2012-ben vetette meg lábát a CCC, és mostanra nagyjából nyolcvan cipőáruháza található országszerte, jellemzően hipermarketek szomszédságában és bevásárlóközpontokban. A másfél tucat budapesti üzlet mellett a legnagyobb vidéki városokon túl Bajától Zalaegerszegig, Egertől Hódmezővásárhelyig sok településen képviselteti magát a CCC.

A termékválaszték felöleli a női és férfi cipők, továbbá a gyermekcipők összes kategóriáját. A hölgyek a bokacsizmától a balerinacipőig, a magassarkútól a gumicsizmáig mindent megtalálnak itt éppúgy, ahogy az urak is a számukra szükséges valamennyi cipőféleséget félcipőtől a házipapucsig, sportcipőtől a szandálig. Divatos cipő minden méretben a fiúknak és lányoknak, és persze a nélkülözhetetlen kiegészítők a cipőápolási szerektől a talpbetétig, a cipőfűzőktől a cipőkeféig. Ezzel még mindig nem teljes a kép, ugyanis divatkiegészítők széles választéka ugyancsak kapható e boltokban: táskák, övek és kesztyűk, kendők és fejfedők egyaránt ott sorakoznak a polcokon és a CCC online boltjában.

A cipőkereskedelmi lánc a visszatérő vásárlóinak igyekszik kedvében járni a CCC Klub hűségprogramjával. A klubtagok által kiváltott kártya különféle kedvezményekre jogosít fel; személyre szabott promóciókat biztosít; valamint a szélesebb vásárlóközönségnél hamarabb tesz elérhetővé bizonyos akciókat.

A CCC üzletei a hét hét napján nyitva tartanak. Magyar nyelvű honlapjuk, amely a ccc.eu címen látogatható meg, megbízható információkkal szolgál arról, hogy merre található a legközelebbi CCC és mi a pontos nyitvatartása.

Kedvező Árszínvonal A CCC-nél

A mindenki számára elérhető árfekvésű termékkínálat a kezdetektől meghatározta a cégfilozófiát - olyannyira, hogy a cégnév is ezt tükrözi: a CCC három betűje "az ár csodát tesz" lengyel megfelelőjének kezdőbetűit takarja. Ha körülnéz egy CCC-ben (akár boltban, akár online), minden bizonnyal talál magának stílusban és árban is megfelelő, kényelmes és jó minőségű lábbelit.

Cipő forgalmazásával mindazonáltal több más üzletlánc is foglalkozik. Ezek a - honlapunkon Ruházat, cipők és sport kategóriába sorolt - boltok szintén csábító választékkal és remek árakkal igyekeznek minél több vevőre szert tenni. Aki szeretne valóban naprakész és teljes körűen tájékozott lenni a különféle áruházak (F&F, Dickies, Deichmann, Decathlon, C&A, Bonprix, Bibloo) akcióival, leárazásaival kapcsolatban, keresve sem találna jobb segédeszközt ehhez, mint weboldalunkat.

Itt ugyanis egy helyen leli meg az összes releváns akciós újságot, szórólapot, katalógust, amelyeknek mindig a legfrissebb számait böngészheti. Ezzel pedig megalapozhatja a pénztárcabarát vásárlási döntéseket.

HIRDETÉS


HIRDETÉS