27 nap 15:16:54
HIRDETÉS

F&F akciós újság - erre a hétre

F&F - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.10.28.-től

Aktuális katalógus

10.28. - 2020.11.20.

F&F

F&F TESCO RUHÁZATI CIKKEK

Az F&F márkanév fémjelezte ruházati termékek az egész család számára optimális megoldást jelentenek. A Tesco hipermarketek ruházati osztályáról ismerős névhez divatos megjelenésű, kedvező áron kínált ruhadarabokat társíthatunk. A számos különféle F&F akció keretében ráadásul bizonyos cikkeket időszakosan még előnyösebb árfekvésben szerezhetünk be.

Az aktuális akciós kínálatról (Aktuális katalógus) a honlapunkon is tájékozódhat, mégpedig: itt. Nem kell tehát azonnal a hipermarketig menni azért, hogy kiderüljön, milyen F&F árucikkek érdemesek most, November folyamán az ön figyelmére. Előzetesen is felmérheti a lehetőségeket online, ugyanis itt, ezen a webes felületen mindig megtalálja a legfrissebb F&F akciókat (10.28. kezdettel), amelyeket a többnyire kéznél lévő okostelefonon, vagy akár a számítógépéhez letelepedve kényelmesen áttanulmányozhat.

AZ F&F ONLINE ÉS AZ ÁRUHÁZAKBAN

Aki már járt valaha is Tesco áruházban, annak figyelmét biztosan nem kerülte el a ruhaosztály egyik kiemelkedő, széles választékot kínáló ruhamárkája, az F&F. Ezt a márkát a Tesco 2000-ben indította el az anyaországában, Angliában. 2008-tól vált nemzetközi márkanévvé, tekintve hogy ekkor jelent meg a közép-európai piacon, vagyis hazánkon kívül még Lengyelországban, Csehországban és Szlovákiában. 2010-től pedig Ázsia több jelentős országa szintén bekerült a körbe Kínától Malajziáig.

Régiónkban közel hatszáz Tesco-áruházban képviselteti magát az F&F divat, köztük száznál is több helyen Magyarországon. Azokban az áruházakban, ahol nagy alapterületű ruházati osztály van, a komplett Tesco F&F kollekció rendelkezésre áll, ugyanakkor a kisebb egységekben némileg korlátozottabb a termékpaletta.

Gazdag ruhakollekciókból állítható össze felnőttek és ifjabbak ruhatára, hiszen női, férfi és gyerekruhák egyaránt részét képezik az F&F termékkínálatának. Legyen a keresett termék pulóver vagy sportfelső, blúz vagy női ruha, pizsama vagy póló, cipő vagy farmer - lezser és kényelmes, valamint üzleti stílusú ruhaneműk, lábbelik és kiegészítők tekintetében az F&F választéka nem fog csalódást okozni. Az F&F divattervezői minőségi anyagokból, a legmodernebb gyártási technológiákat felhasználva tervezik meg és állítják elő a termékeket.

A méretválaszték női ruházat esetén 34-50-es (XS-től XL-ig), melltartókból 32A-38D, cipőkből 36-41-es. Férfiruházat némileg nagyobb méretig (XXXL-ig), farmernadrágokból 40/40-től 48/42-ig, zakókból pedig 38-46-os méret között kapható. A férficipők mérettartománya 40-es és 47-es közötti. A babakollekció darabjai az újszülötteknek való méretektől 86 centiig, míg a gyerekméretek 80-170 cm között vannak.

Ne feledkezzünk meg az F&F Home kollekcióról sem, amely praktikus, modern és mutatós kiegészítőket kínál a fürdőszobába, a konyhába és étkezőbe, továbbá a nappaliba.

A közismert Tesco Clubcardra természetesen az F&F termékek megvásárlásával szintén gyűjthetőek a pontok. Az F&F online jelenléttel is rendelkezik, mégpedig a www.ffdivat.com címen, de egyelőre F&F webshop sajnos nem üzemel, így a kedvünkre való ruhadarabokhoz kizárólag helyszíni vásárlás útján juthatunk hozzá.

SOK KEDVEZŐ TESCO F&F AKCIÓ

A Tescóban járva, és annak F&F ruhakínálatából mazsolázva mindig pénztárcakímélő, egyszersmind divatot követő módon tudunk felöltözni. Az F&F a vásárlókat rendszeresen megörvendezteti akciós és szezonális termékekkel - ha kifogunk egy leárazást, akkor egy ilyen Tesco F&F akció révén még a szokásosnál is jobb ár-érték arányú ruhákat vihetünk haza a bevásárlás végén.

Ezzel együtt ne veszítsük szem elől a tényt, hogy divatcikkekkel és ruházkodással sokféle bolt és áruház foglalkozik, vagyis az F&F Tesco-márka mellett számos egyéb minőségi ruházati márkából válogathatunk. Pontosan ezért, a minél teljesebb körű tájékozódás elősegítése érdekében gyűjtöttük össze weboldalunk Ruházat, cipők és sport kategóriájában a lehető legtöbb magyarországi kiskereskedelmi lánc (H&M, Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix) éppen aktuális ajánlatait.

Informálódjon minden akciós lehetőségről egy helyen a 2020. év során is: böngéssze az összes friss szórólapot, reklámújságot, promóciós katalógust a legkényelmesebben - itt nálunk!

HIRDETÉS


HIRDETÉS