OBI akciós újság 2020 - online termékek szórólap

Jelenlegi OBI újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok OBI

OBI - Szabadtéri katalógus 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.03.13.-től

Szabadtéri katalógus 2020

03.13. - 2020.09.30.

HIRDETÉS
OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.09.-től

Aktuális szórólap

09.09. - 2020.09.20.

OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.26.-től

Aktuális szórólap

08.26. - 2020.09.06.

OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.12.-től

Aktuális szórólap

08.12. - 2020.08.23.

OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.29.-től

Aktuális szórólap

07.29. - 2020.08.09.

HIRDETÉS
OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.15.-től

Aktuális szórólap

07.15. - 2020.07.26.

OBI - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Aktuális szórólap

07.01. - 2020.07.12.

OBI akciós újság

Az OBI az a barkácsáruház, amellyel országszerte a legtöbb helyen találkozhatunk. Hasznos információkkal szolgál tehát a kéthetente új számmal megjelenő OBI reklámújság minden építkezőnek, lakásfelújítónak, szakiparosnak és hobbiból barkácsolónak, sőt a kertészkedni szeretőknek úgyszintén.

A minden második héten kiadott akciós újságon kívül gyakran egy hosszabb időtávra szóló szezonális (és valamilyen téma köré épülő) katalógus tartalmából is válogathatunk.

Az aktuális példány érvényességének kezdete 2020.04.01., és ez a szórólap honlapunkon megtalálható itt: itt. Érdemes rendszeresen visszatérni weboldalunkra, ahol az eddigiekhez hasonlóan 2020 során is mindig a legfrissebb OBI katalógus áll az önök rendelkezésére, és azt bárhol bármikor kényelmesen lapozgathatja mobiltelefonján vagy számítógépes eszközén. Ha így tesz, nyugodt lehet afelől, hogy egyetlen akció sem fogja elkerülni a figyelmét.

OBI ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Az OBI 1970-ben nyitotta meg első áruházát Hamburgban. Az azóta eltelt fél évszázad alatt olyan sikeres lett, hogy Németországban az egyik legismertebb márkanévvé vált. Európai terjeszkedésének eredményeképp mára tizenegy országban található meg az OBI, több mint 600 áruházat üzemeltetve.

A magyarországi kiskereskedelmi piacon 1994-ben jelent meg egy budapesti helyszínen, és az országos hálózat folyamatos bővülésének köszönhetően jelenleg 29 áruházzal képviselteti magát hazánkban, melyek közül húsz vidéken és kilenc a fővárosban van.

Az OBI áruválasztékában felsorakoznak az építkezéshez és felújításhoz egyaránt nélkülözhetetlen építőanyagok, faáruk, burkolatok, nyílászárók és egyéb árufajták, az elektromos és kéziszerszámok, műszaki cikkek, épületgépészeti termékek és szerelvények, a lakberendezési kellékek (tapétától a tárolási megoldásokon át a világítástechnikáig), a konyhafelszerelések és konyhabútorok, fürdőkádak, zuhanykabinok, szaniterek és fürdőszobai kiegészítők, valamint a kertészkedéshez, a kert kialakításához és gondozásához, és persze a szabadtéri kikapcsolódáshoz szükséges termékféleségek a grillsütőtől a kertibútor-garnitúrákig.

Az OBI kiemelkedően kedvező ár-érték arányt biztosító saját márkái közé a kézenfekvő elnevezésű OBI termékeken túl a CMI és Lux-Tools márkával ellátott árucikkek tartoznak.

Széleskörűek az OBI által nyújtott áruházi szolgáltatások. Vállalnak méretre vágást, festékkeverést és függönyvarrást egyaránt. A vásárolt áru hazafuvarozásához kölcsönözhetünk utánfutót, de természetesen házhoz szállítást is igénybe vehetünk. Praktikusan felrakodhatjuk járművünkre a termékeket a drive-in áruházi részen.

Az OBI áruházak a hét minden napján nyitva tartanak: hétfőtől szombatig jellemzően reggel 8 és este 8 között, míg vasárnap néhány órával korábban zárnak. A nyitvatartásra és az egyes áruházak elérhetőségeire vonatkozó naprakész hivatalos információkat az áruházlánc honlapján (www.obi.hu) találja meg.

SPÓROLÁS AZ OBIVAL

Az OBI remek megtakarítási lehetőségeket kínál a vásárlóközönség részére. Különösen elégedetten vihetjük haza azokat a termékeket, amelyeket a rendszeres akcióik valamelyikében sikerült megvásárolnunk, és így a kiváló minőséghez előnyös áron jutottunk hozzá.

Ne kerülje el azonban figyelmünket a többi olyan áruházlánc kínálata, amely Otthon, kert kategóriában hasonlóan széles termékválasztékot kínál, és ugyancsak vonzó kedvezményekkel igyekszik becsábítani a vevőket. Az ide sorolható Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Merkury Market, Möbelix áruházak által meghirdetett aktuális akciók éppúgy elérhetőek ezen a honlapon, mint az OBI akciós termékajánlatai.

Az optimális vásárlási döntések meghozatalában nagy segítséget nyújt az, hogy itt egy helyen tájékozódhat minden reklámújság ajánlatairól, vagyis az adott héten árengedménnyel beszerezhető termékek teljes palettáját fel tudja mérni.

HIRDETÉS


HIRDETÉS