MÖBELIX akciós újság 2020

Jelenlegi Möbelix újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Möbelix

Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Aktuális szórólap

09.17. - 2020.10.28.

Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Aktuális szórólap

09.03. - 2020.09.16.

HIRDETÉS
Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.21.-től

Aktuális szórólap

08.21. - 2020.09.02.

Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.08.06.-től

Aktuális szórólap

08.06. - 2020.08.19.

Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.23.-től

Aktuális szórólap

07.23. - 2020.08.05.

Möbelix - Aktuális prospektus megtekintése, amely érvényes 2020.07.16.-től

Aktuális prospektus

07.16. - 2020.07.29.

HIRDETÉS
Möbelix - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.07.02.-től

Aktuális szórólap

07.02. - 2020.07.15.

Möbelix akciós újság

A lakberendezési termékek iránt érdeklődők mindig találnak az ízlésüknek megfelelő és árban is kedvező ajánlatokat az aktuális árengedményeket tartalmazó Möbelix újság oldalain. A Möbelix szórólap (Aktuális szórólap) kéthetente jelenik meg, és az áruházlánc kínálatának minden szegmenséből tucatszám sorakoznak benne a megnyerő akciók.

A friss Möbelix akciós újság (érvényes két héten át, 2020.09.17. kezdettel) digitális formátumban olvasható ezen a honlapon, mégpedig itt: itt. Ha vásárlása előtt tájékozódni kíván a legjobb termékajánlatokról, nálunk garantáltan a legfrissebb akciókra vonatkozó információk várják. Ahogy az év minden szakában, úgy a jelen 39. héten is mi kínáljuk a legpraktikusabb módot az akciós prospektusok átböngészésére.

MÖBELIX ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

A Möbelix viszonylag fiatal áruházlánc, hiszen 1989-ben hozták létre Ausztriában. Azóta a környező országok kiskereskedelmi piacára is belépett, így Magyarországon kívül Csehországban, Szlovákiában és Horvátországban szintén jelen van áruházaival, amelyekből összesen immár több mint hetven várja a vásárlókat.

A gazdag árukínálat nagyjából tízezer termékből áll, amelyekre az alacsony árszínvonal jellemző. Nem véletlen, hogy Ausztriában már a legnagyobb bútordiszkont-áruházzá nőtte ki magát.

A Möbelix Magyarországon elsőként a fővárosban jelent meg 2008-ban. Ezután Miskolcon és Dunakeszin, az elmúlt néhány évben pedig Szegeden, Győrben és Debrecenben nyitotta meg kapuit újabb Möbelix-üzlet. Mindeközben Dél-Budán is nyílt egy áruházuk, így jelenleg két budapesti és öt vidéki Möbelixben vásárolhatnak a bútorokat és lakberendezési kellékeket kereső vevők.

A termékkör lefedi a lakás különféle helyiségeibe szükséges bútorok szinte teljes körét, de a konyhában elengedhetetlen elektromos készülékeket, a lakástextíliákat, háztartási és konyhai eszközöket, bel- és kültéri világítási megoldásokat, illetve a kertbe való kiegészítőket, sőt akár szerszámokat és barkácskiegészítőket is be tudunk itt szerezni.

Az áruházak szolgáltatásai között megtalálható az ingyenes 3D konyhatervezés, a házhoz szállítás, illetve igény szerint akár a bútorok helyszíni összeszerelése.

A rendszeresen betérő ügyfélkör számára törzsvásárlói programot indítottak Möbelix Előnykártya néven, amellyel egyedi, hónapról hónapra megújuló exkluzív kedvezmények igénybe vételére is lehetőség nyílik. A vásárlások értéke alapján bónuszpontok kerülnek jóváírásra a kártyán, amelyeket kuponok formájában válthatnak be a törzsvásárlók.

A Möbelix áruházak a hét minden napján nyitva tartanak délelőtt tíztől este nyolcig - a vasárnapot kivéve, amikor áruháztól függően hat, illetve hét órakor zárnak. Ha úgy tervezi, hogy ellátogat valamelyik Möbelixbe, a megközelítésre, parkolásra, esetleges nyitvatartási módosulásokra vonatkozóan érdemes tájékozódnia a vállalat hivatalos magyar honlapján, amely a www.moebelix.hu címen érhető el.

ALACSONY ÁRAK A MÖBELIXNÉL

A Möbelix pénztárcabarát árszínvonala, továbbá rendszeres akciói jelentik a garanciát arra, hogy mindig jól járunk, ha betérünk valamelyik diszkontáruházukba. Az akciós újság lapjain szereplő általános akciókon túl találkozhatunk egy-egy konkrét üzletükben érvényes egyedi termékajánlatokkal is.

A teljes körű tájékozódás érdekében azonban ajánljuk, hogy a Möbelix kiváló ajánlatai mellett szintén ismerje meg a hasonló profilú további magyarországi üzletláncok (így pl. Bauhaus, Black Red White, BodrogiBau, Diego, Dr. Padló, IKEA, JYSK, Kika, Merkury Market, Mömax) éppen aktuális akcióit. Ezeket ugyancsak megtalálja honlapunk Otthon, kert kategóriájában annak érdekében, hogy mindig hatékonyan tervezhesse meg vásárlásait, és bevásárlókörútja előtt árösszehasonlító tájékozódást tudjon végezni.

HIRDETÉS


HIRDETÉS