Aldi akciós újság - online katalógus

Aldi

Az Aldi akciós újság mindig változatosságot ígér

Magas német minőségű élelmiszerek és háztartási cikkek választákát kínálja kedvező áron minden vásárló számára. A heti rendszerességgel frissülő szórólapok segítségével részletesen tájékozódhat a friss kedvezményekről.

A hetente frissen megjelenő Aldi szórólapok mellett, melyek mindig pénztárcakímélő akciókat ígérnek, az Aldi szezonális reklámújságokkal is kedveskedik a vásárlóknak, hogy az ünnepek, iskolakezdés vagy akár utazása előtt is felkészült lehessen és spórolhasson.

A jelenlegi akciós újságot, amely érvényes 2019.08.22. dátumtól, megtekintheti itt(itt)

ALDI Információk 

Alapelvük a minőség, amelyben három fontos alapelvet követnek, ez a három alapelv: a termékek értéke, a vásárlói haszon és az ár. Magyarországon 2008 óta vannak jelen és jelenleg több, mint 140 diszkonttal rendelkeznek.

Termékkínálatuk széleskörű. 1800 féle mindennapi terméket tartalmaz. De termékeik között megtalálhatóak a ruházati cikkek, barkácskellékek, elektronikus berendezések, és a sportcikkek is.

Saját márkák, amelyeket máshol nem talál meg a vásárló, ezek:

Milfina, Alpenmark, Osana, Rufus, Sweet Valley

Az Aldi üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Békéscsabán, Ajkán, Hatvanban, Dunakeszin, Szentendrén, Vácon, Vecsésen. A lista az üzletlánc népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővül.

A nyitva tartás általában H – Szo: 7-21 ; V: 8-18 -ig, városonként eltérhet. A nyitva tartással kapcsolatban bővebb információ megtalálható az Aldi hivatalos oldalán www.aldi.hu

Az diszkont rendszeresen jelen van a hazai fesztiválok helyszínein, mint a: VOLT Fesztivál, Sziget Fesztivál, Balaton Sound, SZIN Fesztivál, ahol a GrillZónában a vendégek ki tudják választani a kedvenc grill finomságaikat. A Sziget Fesztivál egyik kedvenc sátra az Aldi sátor volt 2019-ben, ahol a helyben megvásárolt friss húsokat el tudták a látogatók készíttetni maguknak a grill pultnál. – így frissen készült egészséges ételeket tudtak falatozni kedvükre.

Spóroljon az Aldival

Széles termékkínálatának köszönhetően hatalmas kedvezményekkel várja az üzletlánc a vásárlóit:

20; 30; vagy akár 40%-os akciókkal kedveskednek hetente.

Akár utazását is megtervezheti az Aldival, ebben az Aldi Travel újság részletes tájékoztatást ad: link

Vagy pedig a weboldaluk, ahol akár le is foglalhatja a kívánt utazását: www.aldi.hu.

Ha esetleg nem találta meg az akciót, amelyet keresett, böngéssze oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: Chef Market, CBA Príma, CBA Cent, CBA, Biomark, Auchan, ÁRKLUB , hogy össze tudja hasonlítani az árakat.

 HIRDETÉS