Decathlon akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Decathlon újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Decathlon

Decathlon - Scootering megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Scootering

09.01. - 2020.09.30.

HIRDETÉS

Decathlon akciós újság

A Decathlon akciós újság hetente várja újdonságaival

A sport szerelmesei minden héten megtalálhatják a számukra megfelelő terméket, a Decathlon akciós újságában. A Decathlon akciós szórólapja hetente jelenik meg és informálja a kedves vásárlókat az éppen aktuális kedvezményekről.

A jelenlegi akciós újságot, amely érvényes 2020.09.01. dátumtól, megtekintheti itt.

Decathlon információk

A Decathlon egy francia sportszeráruház, amelyet 1976-ban alapítottak Villeneuve-d’Ascq városában.  Jelenleg 49 országban vannak jelen. Magyarországon legelső áruházukat Budaörsön nyitották meg 2005-ben. Jelenleg az országban 25 áruházzal rendelkeznek, de több városban is tartanak a munkálatok, hogy megnyithassák új áruházaikat. Szerte a világban 1500 üzletük van, a lista folyamatosan bővül.
Jelmondatuk: Sportból a legtöbbet!

65 különböző Sport kategória között válogathatnak a vásárlók, mint például:
Kosárladba, tenisz, vadászat és sportlövészet, horgászat, kézilabda és még sok más.

Saját gyártású termékeik, amelyeket a vásárló nem talál meg más üzletek polcain: Allsix, Aptonia, Artengo, Atorka, B'TWIN, Caperlan, Copaya, Domyos, Forclaz, Fouganza, Geologic, Geonaute, Inesis, Itiwit, Kalenji, Kipsta, Korok, Maskoon,, Nabaiji, Newfeel, Offload, Olaian, Orao, Oroks, Outshock, Oxelo, Quechua, Simond, Solognac, Subea, Tarmak, Tribord, Wedze.

Ha esetleg nem szeretne kimozdulni otthonából, a Decathlon online webshopjában is böngészheti a termékeket, valamint házhoz is tudja rendelni őket. Illetve le tudja ellenőrizni, hogy az adott áruházban elérhető-e az a termék, amelyet kinézett magának. Akár telefonról is meg tudja rendelni termékeit, az applikáció segítségével, amely elérhető iOS rendszeren és Android rendszeren is egyaránt. 

A sportközösségét a Decathlon annak érdekében hozta létre, hogy a egyszerűbbé és élvezetesebbé tegyék a sportolást programok szervezésével. Folyamatosan megújuló programokkal várják az érdeklődőket, ezeken a programokon bárki részt vehet, kortól és nemtől függetlenül. 

Tornaterem felújítási pályázataiknak köszönhetően az ország számos területén helyi iskoláknak segítettek, hogy a tornatermeiket; sportpályáikat fel tudják újítani illetve, hogy korszerűbbé tudják varázsolni az ott tanuló diákok számára. 

Magyarországon több alapítvánnyal is együtt dolgoznak,  hisznek benne, hogy a sport öröme és annak jótékony hatása mindenki számára elérhetőnek kell, hogy legyen. A fizikai, mentális illetve az anyagi nehézséggel küzdő emberek számára is.

A Decathlon üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Békéscsabán, Maglódon, Debrecenben, Székesfehérváron, Zalaegerszegen, Dunaújvárosban. A lista az üzletlánc népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővül.

A nyitva tartás általában H – Sz: 9-21 V: 10-18 -ig, városonként eltérhet. A nyitva tartással kapcsolatban bővebb információ megtalálható a Decathlon hivatalos oldalán www.decathlon.hu

Spóroljon a Decathlon akcióival

Kiváló minőségű termékkínálatuknak és népszerűségüknek köszönhetően, hetente újabbnál-újabb leárazásokkal lepik meg a sportok szerelmeseit.

Ha esetleg nem találta meg az akciót, amelyet keresett, böngéssze oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait és termékkínálatát F&F, Dickies, Deichmann, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo , hogy össze tudja hasonlítani az árakat.

 

HIRDETÉS


HIRDETÉS