PINGVIN PATIKA akciós újság

Jelenlegi Pingvin Patika újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Pingvin Patika

Pingvin Patika - Aktuális ajánlatok megtekintése, amely érvényes 2020.09.05.-től

Aktuális ajánlatok

09.05. - 2020.09.25.

Pingvin Patika - Új Pingvik Árhírek megtekintése, amely érvényes 2020.09.12.-től

Új Pingvik Árhírek

09.12. - 2020.10.02.

HIRDETÉS
Pingvin Patika - Pingvin Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.09.12.-től

Pingvin Magazin

szombattól 2020.09.12.

Pingvin Patika - Pingvin Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.08.22.-től

Pingvin Magazin

szombattól 2020.08.22.

Pingvin Patika - Új Pingvik Árhírek megtekintése, amely érvényes 2020.08.22.-től

Új Pingvik Árhírek

08.22. - 2020.09.11.

Pingvin Patika - Aktuális ajánlatok megtekintése, amely érvényes 2020.08.15.-től

Aktuális ajánlatok

08.15. - 2020.09.04.

HIRDETÉS
Pingvin Patika - Pingvin Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Pingvin Magazin

szombattól 2020.08.01.

Pingvin Patika - Új Pingvik Árhírek megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Új Pingvik Árhírek

08.01. - 2020.08.21.

Pingvin Patika - Aktuális ajánlatok megtekintése, amely érvényes 2020.07.25.-től

Aktuális ajánlatok

07.25. - 2020.08.14.

HIRDETÉS

Pingvin Patika

AKCIÓKKAL TELI PINGVIN PATIKA ÚJSÁG

A kelet-magyarországi régió lakosait kiszolgáló gyógyszertár-hálózat reklámkiadványa, a Pingvin Patika akciós újság mind az egészség rendbehozásához, mind pedig annak megőrzéséhez nélkülözhetetlen termékek közül számosat tartalmaz kedvezményes áron. Érdemes hát belelapozni a legfrissebb számba (Aktuális ajánlatok), amelynek akcióit 09.05. - 09.25. között használhatja ki.

Amennyiben ön kíváncsi a Pingvin akciós újság ajánlataira, bizonyára megtalálható az ön lakhelye közelében egy e hálózatba tartozó patika - de az aktuális akciókat ismertető szórólapért ekkor sem kénytelen a gyógyszertárhoz elzarándokolni. Elegendő felkeresnie ezt a honlapot, ahol mindenkor elérhető a legújabb Pingvin Patika újság (itt).

E szórólapok érvényességi ideje jellemzően három hét, de ettől eltérő is lehet. Így nem árt rendszeresen figyelemmel kísérni az új akciós kiadványok megjelenését. Erre mai rohanó életvitelünk mellett nyilvánvalóan az interneten történő tájékozódás a legalkalmasabb módszer. Hívja be weboldalunkat okostelefonjára az év minden szakában, hiszen nem csupán most, Szeptember folyamán találhat az ön számára szimpatikus ajánlatot a számos Pingvin Patika akció közt!

PINGVIN PATIKÁK A DUNÁTÓL KELETRE

A Pingvin Patika hálózata, amely Magyarország keleti régióját fedi le, immáron negyed évszázadosnál hosszabb múltra tekinthet vissza. A patikahálózat napjainkban közel negyven gyógyszertárat, továbbá öt gyógynövény- és reformházat foglal magába: Bajától Ceglédig, Makótól Nyíregyházáig Kelet-Magyarország 18 városában van jelen. Kiemelt jelenléttel rendelkezik Békéscsabán, Debrecenben, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten és Szegeden. A hálózathoz csatlakozott gyógyszertárakban éves szinten 4 milliónál több vásárló fordul meg.

A Pingvin Patikákra jellemző a modern kialakítás, a tágas terek és vonzó dekorációk, a széles árukészlet, valamint a gyors és szakszerű kiszolgálás. A vevői elégedettséget tükrözi az a tény is, hogy a hálózat webáruháza 2016-ban elnyerte az Ország boltja Népszerűségi díjat.

A Pingvin Patikák polcain található választék felöleli az összes olyan termékkört, amelyet 2020 során a gyógyszertárakba betérő vásárlók általában keresni szoktak. Így a gyógyszereken és gyógyászati segédeszközökön túl megtalálhatóak a palettán az étrendkiegészítők, vitaminok és ásványi anyagok, a reformélelmiszerek és az elhízás elleni szerek, az illóolajak, az intim termékféleségek, a higiéniás cikkek, a kozmetikumok, testápolók és egyéb szépségápolási árucikkek, a baba-mama kellékek, sőt az állategészségügyi termékek.

A Pingvin Patika-csoport honlapját felkeresheti a pingvinpatikak.hu címen. Itt rendelkezésre áll a patikahálózathoz tartozó valamennyi gyógyszertár elérhetősége, illetve szintén ezen a felületen üzemel a Pingvin Patika webáruháza.

AKCIÓK A PINGVIN PATIKA ÚJSÁG OLDALAIN

A Pingvin Patikák a szakértelem és a betegközpontúság mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megfizethető árszínvonalon kínáljanak megoldásokat minden betérő vásárlónak. Még a szokásos áraknál is olcsóbban szerezheti be a számára szükséges cikkeket az, aki a Pingvin Patika akciós újság lapjain szereplő, kedvezménnyel kínált többszáz termék közül válogat.

A piaci verseny ugyanakkor természetesen a gyógyszertári termékek terén ugyancsak érvényesül. Sokszor egy-egy Pingvin Patika akció nyújtja a legnagyobb megtakarítási lehetőséget, máskor azonban egyik vagy másik versenytárs akciói bizonyulnak kedvezőbbnek. Folyamatosan naprakésznek lenni az aktuális árengedmények teljes körével kapcsolatban - ez nem kis kihívást jelent. Ebben segít honlapunk: itt ugyanis megtalál minden friss reklámújságot és akciós szórólapot. Gyöngy Patikák, Fressnapf, eBizsu, Brendon, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak ... online felületünkön tetszőleges bolthálózat, üzletlánc kiadványai egyetlen kattintásnyira!

HIRDETÉS


HIRDETÉS