INTERSPAR akciós újság 2019.11.21. > BLACK FRIDAY 2019 katalógus
8 nap 13:33:15
HIRDETÉS

Interspar - akciós újság > online katalógus + BLACK FRIDAY

Interspar - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2019.11.14.-től

Akciós újság

2019.11.14. - 2019.11.20.

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Interspar akciós újság

Az INTERSPAR hipermarketek széles választékkal várják a vásárlókat. A friss gyümölcs és zöldség gazdag kínálata, valamint a saját húsüzemből származó hús és húskészítmények az üzletlánc védjegyévé váltak. Az élelmiszerek jelentős részét hazai termékek alkotják. A klasszikus kínálatot háztartási és vegyi áru, műszaki termékek, valamint szezonális termékek is kiegészítik. Az éppen aktuális kínálatról az akciós újságban részletes tájékoztatást kapunk. Az INTERSPAR saját márkájú termékek széles választékával rendelkezik, amelyeket elsősorban a minőség és az egészségtudatos táplálkozás jellemez. A saját márka azonban nemcsak az élelmiszerek között, hanem a háztartási és vegyi áru, valamint az iparcikkek között is megtalálható. Tájékozódjon a heti rendszerességgel megjelenő INTERSPAR akciós újságból.

Interspar BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Interspar üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Interspar szórólapokat, amelynek címe Akciós újság és a 2019.11.21. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Interspar 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Hipermarketek kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS