H&M akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi H&M újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok H&M

H&M - Kids bestsellers megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Kids bestsellers

09.01. - 2020.09.30.

H&M - New in men megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

New in men

09.01. - 2020.09.30.

HIRDETÉS
H&M - New in women megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

New in women

09.01. - 2020.09.30.

H&M - Trending megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Trending

09.01. - 2020.09.30.

H&M

A H&M KATALÓGUS AJÁNLATAI

A H&M akciós újság hasznos olvasmány mindazok számára, akik fontosnak tartják a divatos megjelenést, ugyanakkor nemcsak  minőségben, hanem árban is kedvező ruházati cikkeket keresnek maguknak vagy családjuknak. A H&M újság (amelynek legutóbbi száma megtalálható: itt) rendszeresen új és új kollekciókat mutat be.

Amennyiben a praktikus és hatékony informálódás lényeges szempont önnek, akkor ajánljuk figyelmébe honlapunkat, mivel e felületen biztosan mindig megtalálja az összes aktuális H&M akció tárházát, a H&M újság online változatát. A jelenlegi legfrissebb reklámkiadvány (Kids bestsellers), amely 09.01. kezdettel érvényes, pillanatok alatt betölthető telefonjára vagy számítógépére, ahol aztán kedve szerint böngészheti a H&M katalógus jobbnál jobb ajánlatait nem csupán Szeptember folyamán, de minden szezonban.

H&M ÜZLETEK MAGYARORSZÁGON

A H&M elődjét a világháború után, 1947-ben alapították Svédországban. Ekkor még csak női ruházati cikkek forgalmazásával foglalkozott, az eredeti cégnév (Hennes) is erre utalt. 1968-ban a név egy másik cég felvásárlása után Hennes & Mauritzra bővült, a termékválaszték pedig férfi- és gyerekdivattal egészült ki.

A mára a világ második legjelentősebb divatkereskedelmi vállalatává nőtt H&M 5000-nél is több üzlettel rendelkezik a világ 74 országában.

Hazánkban 2005 őszén nyílt meg a H&M első üzlete, mégpedig a főváros ismert bevásárlóutcájában, a Váci utcában. A magyarországi hálózatot ma már több mint negyven áruház képezi. Ebből tizenöt Budapesten várja a vásárlókat, közel harminc pedig az ország különböző pontjain: Sopron és Szombathely, Miskolc és Nyíregyháza, Szolnok és Debrecen, Kecskemét és Veszprém, valamint még tucatnyi város lakói bármikor betérhetnek a településükön található H&M áruházba.

A H&M divatáru-üzletei a női, férfi és gyermek ruházati termékek széles választékát vonultatják fel az utcai és szabadidős ruházattól az otthoni viseletig, az alsóneműtől a dzsekiig; nem hiányozhatnak a palettáról a cipők és kiegészítők sem; ugyanakkor a dekorációs kellékek, lakástextíliák, konyhai és fürdőszobai kellékek szintén részét képezik a kínálatnak.

A H&M saját márkáinak sorába többek közt a Weekday, Monki, Arket, Afound, Cheap Monday és az & Other Stories tartoznak.

A törzsvásárlók a H&M digitális hűségprogram keretében vásárlásaik után pontokat gyűjthetnek - a klubtagsággal bónuszutalványok, különleges ajánlatok és kedvezmények, exkluzív vásárlói események, leárazásokhoz történő előzetes hozzáférés és egyéb előnyök járnak.

A H&M nemzetközi weboldalának magyar nyelvű oldalai a www2.hm.com címen látogathatóak - az egyes áruházak elérhetősége és nyitvatartása felől az itt működő üzletkereső nyújt információt, illetve a webes vásárlásra ugyancsak ezen a felületen kínálkozik lehetőség.

H&M AKCIÓ ÉS MÁS PROMÓCIÓK

Gazdag választéka és nagyszerű ár-érték arányú termékei okán a H&M-ben szinte biztosan mindenkor talál valami kedvére való ruhadarabot, lábbelit vagy divatkiegészítőt - akár egy áruházukba tér be, akár a webshopjukban nézelődik. A H&M akciós újság akciói és a bolti leárazások alkalmával pedig még a szokásosnál is előnyösebb feltételekkel szerezheti be ruhatára legújabb darabjait.

Ha netalán mégsem lelne rá az igazán önhöz illő termékre, nincs veszve semmi. Több más hasonló profilú üzletlánc (így például: Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo) épp kedvezménnyel kínált termékeiből szintúgy válogathat. Honlapunk Ruházat, cipők és sport kategóriájában összegyűjtöttük valamennyi most aktuális szórólapot, reklámújságot és katalógust, hogy ön a lehető legkényelmesebben áttekinthesse a pénztárcabarát vásárlási lehetőségek teljes skáláját. A tudatosan vásárló, takarékosságot szem előtt tartó hölgyek és urak számára a vásárlások megtervezéséhez nélkülözhetetlen segédeszköz e weboldal az év minden szakában!

HIRDETÉS


HIRDETÉS