HIRDETÉS

Vianni akciós újság - erre a hétre

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Aktuális akció

10.14. - 2020.10.27.

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.10.07.-től

Aktuális akció

10.07. - 2020.10.13.

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.09.30.-től

Aktuális akció

09.30. - 2020.10.06.

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.09.16.-től

Aktuális akció

09.16. - 2020.09.29.

HIRDETÉS
Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.09.09.-től

Aktuális akció

09.09. - 2020.09.15.

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.08.12.-től

Aktuális akció

08.12. - 2020.08.25.

Vianni - Aktuális akció megtekintése, amely érvényes 2020.08.05.-től

Aktuális akció

08.05. - 2020.08.11.

Vianni

A VIANNI AKCIÓS ÚJSÁG AJÁNLATAI

A Vianni újság (aktuális száma: Aktuális akció) tartalmazza az üzlethálózat egységeinél éppen érvényben lévő összes kedvezményes termékajánlatot. Az általában szokásosnak tekinthetőtől eltérően a Vianninál nem csütörtökön, hanem szerdán van akcióváltás - de a sok Vianni akció ettől függetlenül a hét bármely napján becsalogatja a vásárlókat az üzletekbe.

A friss Vianni akciós szórólap, amelynek ajánlatai 10.14. kezdettel érvényesek, megtekinthető ezen a honlapon, azon belül is itt. Amennyiben tehát spórolni szeretne vásárlásaikor, ne mulassza el weboldalunk felkeresését legalább hetente, de akár még gyakrabban. Végső soron igazán nem szükséges, hogy papírra legyen nyomtatva a Vianni akciós újság, sőt kényelmesebb is az online változatot böngészni, amit betölthet okostelefonjára vagy lapozgathat számítógépe képernyőjén. Ha eddig nem kapott rá a világhálón történő tájékozódásra, hát legyen 2020 az az év, amikor ön a többséghez hasonlóan áttér az internetes akcióvadászatra!

VIANNI BOLTOK ÉS WEBSHOP

A Vianni 100%-ban magyar tulajdonban lévő üzletlánc, amely széleskörű franchise-hálózattal rendelkezik. Az 1997-ben alapított vállalkozás székhelye Budapesten található. Forgalma alapján a nyugat-magyarországi vegyiáru és háztartási cikk kis- és nagykereskedelem meghatározó szereplőjének tekinthető. Ennek megfelelően a Dunától nyugatra fekvő településeken képviselteti magát: Tapolca vagy Dunaújváros, Zirc vagy Kápolnásnyék, Veszprém vagy Martonvásár, Pacsa vagy Sopron - a Vianni drogériákhoz tartozó 14 saját tulajdonú és 21 partnerüzlet számos megye lakosságát szolgálja ki Pannónia területén.

Üzleteikben jelen vannak a világmárkák és a jó minőségű magyar gyártású árucikkek: vegyiárukat, kozmetikumokat és illatszereket, műanyagárut, ruházati és háztartási termékeket, lakás- és kertápolási cikkeket, játékot és ajándékárut, papír-írószert, valamint csomagolt élelmiszereket forgalmaznak.

A saját márkás termékpaletta több tucat áruféleséget vonultat fel, és a jövőben ez várhatóan tovább bővül. E sajátmárkák közül említhető a Vianni Családi sorozat, a mosáshoz kapcsolódó árucikkeket felölelő Velvetine, a One World néven forgalmazott környezettudatos termékek, vagy az Arilux. Kizárólagos forgalmazású termékkört jelentenek továbbá az Eveline dekorkozmetikumok, illetve a Fixinella, a Bony, a Hypopor és a Best for You márkatermékek

A Vianni hivatalos weboldala a www.vianni.hu címen várja a látogatókat. E felületen boltkeresővel és egyéb hasznos információkkal állnak a vásárlók rendelkezésére.

MINDEN VIANNI AKCIÓ EGY HELYEN

Amennyiben ön a dunántúli régióban él, lakhelye közelében jó eséllyel lelhető a Vianni hálózatához tartozó drogéria. Ha pedig így van, akkor érdemes oda betérnie a hét tetszőleges napján, hiszen nem csupán a Vianni akciós szórólap ajánlataiból lehet kedvező áron bevásárolni, hanem - a baráti árszínvonal okán - azokból az árucikkekből is bátran pakolhat a kosárba, amelyekre akkor pont nem vonatkozik egy-egy Vianni akció.

Természetesen a kiskereskedelemnek azon területén, amelyet a "Drogéria, kozmetikumok" profil jellemez, számos konkurens is működik a Vianni mellett, ráadásul többségében az ön számára elérhető közelségben. Bárminemű bevásárlókörút előtt ajánlott tehát teljes körűen felmérni az adott pillanatban aktuális akciós ajánlatok palettáját, hogy bizonyosan a legkedvezőbb árakon juthasson hozzá mindegyik olyan árucikkhez, amelyikre háztartásában szükség lehet.

Ehhez hathatós segítséget nyújt honlapunk, ugyanis itt összegyűjtve találja meg valamennyi szóba jöhető áruházlánc (például: Müller, Marionnaud, Magnetic, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, BENU Gyógyszertárak, Avon) jelenlegi reklámújságait, katalógusait, akciós szórólapjait. Szemezgessen, mazsolázzon, válogasson kedvére a sok-sok árengedmény közül - több dologra jut pénz, ha minden héten feltérképezi az éppen legjobb ár-érték arányt képviselő beszerzési forrásokat!

HIRDETÉS


HIRDETÉS