Vianni BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.11. - 11.17.
11 nap 02:20:53
HIRDETÉS

Vianni akciós újság - erre a hétre + BLACK FRIDAY

Sajnáljuk, a(z) Vianni boltnak
jelenleg nincs ajánlata.
HIRDETÉS

Vianni akciós újság

A VIANNI 100% magyar tulajdonban lévő üzletlánc, amely elsősorban magyar gyártású vegyi és háztartási termékek, parfümök, kozmetikumok és kiegészítők terjesztésére specializálódik. Természetesen a világmárkák is képviseltetik magukat kínálatában. Széleskörű franchise üzlethálózattal rendelkezik. Gazdag áruválasztékéban magas minőségű prémium termékek, valamint az olcsóbb kategóriába tartozó, ugyanakkor minőségi termékek is megtalálhatók. Aktuális kínálatában a szezonális termékek is helyet kapnak. Igyekszik a vásárlók igényeinek megfelelő árukészletet biztosítani. A Vianni magyar drogériaként hirdeti önmagát, heti rendszerességgel jelenteti meg az akciós szórólapját, amelyben az aktuális kínálatról, akciós termékekről nyújt tájékoztatást a széles közönségnek.

Vianni BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Vianni üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Vianni szórólapokat, amelynek címe Vianni újság és a következő héttől dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Vianni 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Drogéria, kozmetikumok kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS