eMAG BLACK FIRDAY 2019 > akciók 11.19. - 11.24.
8 nap 23:33:25
HIRDETÉS

eMAG - akciók 2019, online katalógus + BLACK FRIDAY

eMAG akciók 2019

Az eMAG akciók hetente várják 

Szezonális és heti akciók várják a kedves vásárlókat, akik az eMAG webshopját választják. Az online bevásárlásnál mi sem lehetne kényelmesebb kiszállítási idő hihetetlenül alacsony, 3-5 munkanapon belül már a kezében tarthatja a megrendelt csomagját. A folyamatos akciókat az érdeklődők az eMAG akciós újságjaiban is nyomon tudják követni. 

A jelenlegi akciós újságot, amely érvényes 2019.11.19. dátumtól, megtekintheti itt.

eMAG információk

Jelenleg a legnagyobb forgalmat bonyolító e-kereskedelmi felület Magyarországon.
Az eMAG.hu nem csak egy egyszerű webshopként üzemel, Magyarországon a legelső olyan online kereskedelmi áruház, amely a saját termékei mellett – természetesen különböző márkák és beszállítók termékeiről van szó, egyfajta piactérként is működik. A piactér része a Marketplace, a Marketplace-nek köszönhetően a termékkínálat sokkal gazdagabb, ugyanis a külső partnercégek különböző termékportfóliót forgalmaznak. Ezzel a színes termékpalettával próbálják meg lefedni az egész országban a vásárlók széleskörű igényeit. Ennek köszönhetően az eMAG akciók folyamatosan bővülnek és az árak egyre alacsonyabbak lesznek.

Az eMAG online rendelés előnyei:

  • Bármilyen időpontban lehet rendelni, a rendelések sorrendben vannak rögzítve.
  • A termékek lefoglalása automatikusan történik a rendelés elküldésekor, ha a készleten elérhető.
  • Nyomon követhető; fiókjába belépve minden megrendelt termékét ellenőrizheti.

Az eMAG fő portfóliója kezdetben az elektronikai termékek köré épült, a mai napig is az egyik legkeresettebb termékkínálatuk az elektronikai termékek, amely magában foglalja a számítástechnikai eszközöket, okoseszközöket, szórakoztató elektronikai termékeket, háztartási kis- és nagygépeket, valamint az okostelefonokat is.

A váráslói igények változása miatt és a piac folyamatos változása miatt a termékek kategóriája is az idő előrehaladtával bővült. Az alábbi felsorolt kategóriák az áruházban elérhető kategóriáknak csak a töredéke, a vásárlók válogathatnak az alábbi kategóriákból: ruházat, sporteszközök, játékok, autó- és motorfelszerelés, könyvek, háztartási és vegyiáruk, baba-mama termékek, szépségápolási termékek.

A termékek között találhatóak visszaküldött, kibontott termékek, ezeket „Újracsomagolt” jelzéssel látták el a webáruházban. Ezek hibátlan minőségű termékek, csak a vásárló aki megrendelte, esetleg nem ilyet szeretett volna. Ezek leértékelt termékként vannak akciózva, így kedvezményesebb áron juthatnak hozzá.  További információt a termékekről és a megrendelésekről az eMAG weboldalán találhatnak: www.emag.hu 

Spóroljon az eMAG online webáruházzal

Az évi többszöri megrendezésre kerülő Glamour napok alkalmával a szemfüles vásárlók találhatnak különböző eMAG kuponokat is. Általában tisztálkodási szerekre, mosószerekre, háztartási szerekre érvényes az eMAG akciós kuponja.

Havi rendszerességgel hirdetnek kampányokat, amelyen a külső beszállítók, a Marketplace felületen értékesítő partnerek is részt tudnak venni. Ezekben a kampányokban minimálisan 10%-os árengedményt kell megadniuk, de az akciók -20% - 50%-ig is mozognak.
A legütősebb és egyben a legnagyobb kampányuk az évben a Black Friday. Minden évben November legutolsó pénteki napján rendezik meg, hónapokig készülnek az eseményre, hogy a legalacsonyabb árakat és a legjobb termékeket tudják biztosítani a kedves vásárlók számára. 

Ha esetleg nem találta meg az akciót, amelyet keresett, böngéssze oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: Media Markt, MALL.HU, Extreme digital, Expert, Euronics, Biri Elektro Diszkont, Best Byte , hogy össze tudja hasonlítani az árakat.

eMAG BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! eMAG üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb eMAG szórólapokat, amelynek címe eMAG - Black Friday és a 2019.11.19. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! eMAG 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Elektronika kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS