Praktiker BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.14. - 11.25.
9 nap 01:27:25
HIRDETÉS

Praktiker újság – online katalógus + BLACK FRIDAY

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Praktiker akciós újság

Az Európa-szerte nagy népszerűségnek örvendő PRAKTIKER barkácsáruház-lánc a magyar piacon immár majdnem 20 éve jelen van és idén nyitotta meg 20. áruházát hazánkban. Nem túlzást azt mondani, hogy a barkácsolás, kertrendezés és a minőségi házvezetés iránt elhivatottak édenkertje. Széles kínálatában a lakásfelújításhoz szükséges alapanyagok és munkaeszközök, lakberendezési tárgyak, szerszám, sporteszközök és sportruházat, kerti kiegészítők és kerti gépek, valamint háztartási árucikkek is megtalálhatók. A rendszeres akciós termékek mellett tartósan alacsony árú ajánlatokkal is kedveskedik vevőinek. Az állandó árukínálatát szezonális kiárusítással, termékekkel és akciókkal is megspékeli. Az aktuális árukínálatról és az akciós termékekről tájékozódjon a Praktiker rendszeresen megjelenő akciós újságból.

 

Praktiker BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Praktiker üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Praktiker szórólapokat, amelynek címe Akciós katalógusunk és a 2019.11.14. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Praktiker 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Otthon, kert kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS