Praktiker újság – online katalógus

Jelenlegi Praktiker újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Praktiker

Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós katalógusunk

09.17. - 2020.09.28.

Praktiker - Fűtéskatalógus 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Fűtéskatalógus 2020

09.03. - 2020.12.31.

HIRDETÉS
Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Akciós katalógusunk

09.03. - 2020.09.14.

Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.08.21.-től

Akciós katalógusunk

08.21. - 2020.08.31.

Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.08.06.-től

Akciós katalógusunk

08.06. - 2020.08.17.

Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.07.23.-től

Akciós katalógusunk

07.23. - 2020.08.03.

HIRDETÉS
Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.07.09.-től

Akciós katalógusunk

07.09. - 2020.07.20.

Praktiker - Akciós katalógusunk megtekintése, amely érvényes 2020.06.25.-től

Akciós katalógusunk

06.25. - 2020.07.06.

Praktiker akciós újság

A havonta (így Szeptember folyamán is) több alkalommal megjelenő Praktiker katalógus hasznos olvasmánya lehet mindenkinek, aki építkezik, felújít, munkájához vagy hobbijához szerszámokat és eszközöket keres. Az aktuális Praktiker akciós újság, amely 09.17. dátumtól érvényes, nemcsak nyomtatott kiadványként tanulmányozható, hanem online felületünkön elektronikus formátumban is.

A legfrissebb, 39. héten érvényben lévő akciókat tartalmazó Praktiker újság itt található: itt. E honlapon hétről hétre felleli az adott időszakra vonatkozó reklámkiadványokat, így érdemes rendszeresen visszalátogatni hozzánk - akár telefonkészülékén, akár asztali vagy hordozható számítógépén helytől és napszaktól függetlenül kényelmesen böngészgetheti a Praktiker áruházlánc kedvezményes ajánlatainak széles körét.

PRAKTIKER ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS VIDÉKEN

Praktiker néven először 1978-ban nyílt áruház Luxemburgban, majd néhány évtized alatt Európa számos országát behálózó áruházlánc jött létre.

Magyarországra 1998-ban jutott el e barkácsáruház, amikor is az M3 budapesti kivezető szakasza mentén megnyitotta kapuit a legelső hazai egységük. A rákövetkező évtized során jelentős hálózatbővülés történt, majd a gazdasági válság következtében nagy változás állt be a Praktikernél. 2016-ban ugyanis a magyar áruházak változatlan márkanévvel egy magyarországi cég tulajdonába kerültek.

Jelenleg húsz Praktiker-áruház szolgálja ki a magyar vásárlók igényeit, amelyek közül négy a fővárosban, míg tizenhat vidéki városokban működik, Debrecentől Zalaegerszegig, Esztergomtól Szegedig. Az áruházak nyitvatartása egységes: hétfőtől szombatig reggel és este 8 között, míg vasárnaponként némileg rövidebb ideig, 9 és délután 5 között fogadják a vásárlóközönséget - illetve kutyabarát áruházakként a vevők e négylábú kedvenceit is. A naprakész, hivatalos információkat mindenkor a Praktiker hivatalos honlapján (melynek címe: www.praktiker.hu) találják meg.

A Praktiker barkácsáruházai gazdag választékban kínálnak mindent, amire az építkezéshez, lakásfelújításhoz, lakberendezéshez avagy a ház körüli hobbikhoz (barkácsolás, kertészkedés) szükség lehet. Építőanyagok a hő- és hangszigeteléstől a tetőfedésig, nyílászáróktól a faáruig; fal- és padlóburkolatok, épületgépészeti termékek, fűtés- és hűtéstechnika; konyhai és fürdőszobai kellékek, szerelvények és berendezési tárgyak; szerszámok és autós cikkek, háztartási gépek és eszközök; szabadidős és sportcikkek egyaránt ott sorakoznak a Praktiker áruházak polcain.

A Praktiker áruházi szolgáltatásainak körében szerepel a lapszabászat és élfóliázás, valamint a színkeverés, illetve kölcsönözhetünk állványt vagy gépeket, az árufuvarozáshoz pedig utánfutót.

Praktiker Plusz néven futó törzsvásárlói programjuk számos előnyt biztosít a visszatérő vásárlók számára, mint például a személyre szabott egyedi akciók; a vásárlások összegének arányában elérhető 3-10%-os árengedmény; a törzsvásárlói napokon akár 15%-os mértékű, a fent említett szolgáltatásokra pedig 20%-os kedvezmények.

TAKARÉKOSKODÁS A PRAKTIKERREL

Mindenki szeret spórolni, és a Praktiker katalógus vonzó termékajánlataival ez nem is nehéz, hiszen a barkácsáruház kínálta akciók igénybe vételével bizonyosan több pénz marad zsebünkben. A Praktiker által nyújtott megtakarítási lehetőségeken túl azonban ne menjünk el a többi, Otthon, kert profilú bolthálózat úgyszintén remek akciós ajánlatai mellett sem.

Ehhez kívánunk segítséget adni azzal, hogy honlapunk révén egy helyen leli meg az összes hasonló termékkört forgalmazó kiskereskedelmi lánc (JYSK, IKEA, Dr. Padló, Diego, BodrogiBau, Black Red White, Bauhaus) e pillanatban érvényes kedvezményeit. Ha vásárlása előtt ebből az online információs forrásból tájékozódik, egészen biztosan átgondoltabb és előnyösebb döntéseket tud majd hozni, mintha találomra indulna neki a bevásárlásnak.

HIRDETÉS


HIRDETÉS