Fressnapf akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Fressnapf újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Fressnapf

Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.16.-től

Akciós újság

09.16. - 2020.10.07.

Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.09.-től

Akciós újság

09.09. - 2020.09.15.

HIRDETÉS
Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.05.-től

Akciós újság

08.05. - 2020.08.11.

Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.08.-től

Akciós újság

07.08. - 2020.07.14.

Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.06.10.-től

Akciós újság

06.10. - 2020.06.16.

Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.05.06.-től

Akciós újság

05.06. - 2020.05.12.

HIRDETÉS
Fressnapf - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.04.03.-től

Akciós újság

04.03. - 2020.04.11.

Fressnapf

FRESSNAPF AKCIÓS ÚJSÁG 2020

Kutyát, cicát vagy egyéb házikedvencet tartó gazdiként ön is érdeklődéssel forgatja az aktuális Fressnapf katalógus lapjait? Szerencsére ma már nincs szükség rá, hogy a nyomtatott reklámkiadványt várja a postaládájába, vagy az áruházban kelljen keresnie. Az online elérhető Fressnapf újság jóval praktikusabb módja a tájékozódásnak, és nálunk e kiadványnak mindig rendelkezésre áll a legfrissebb száma (most: Akciós újság), ami így a mobiltelefonján biztosan kéznél lesz, bárhol is jár éppen.

A jelenleg (09.16. - 10.07. között) érvényben lévő számos Fressnapf akció valamelyike bizonyára az ön tetszését is elnyeri. Mazsolázgasson kedvére az itt megtalálható friss Fressnapf katalógus ajánlatai közül. E weboldalra nem csupán Szeptember folyamán, de egész 2020 során kifizetődő visszalátogatnia, amennyiben folyamatosan tájékozott szeretne lenni a pénztárcabarát akciós lehetőségek tekintetében.

FRESSNAPF ÁRUHÁZAK BUDAPESTEN ÉS AZ ORSZÁG MÁS PONTJAIN

A Fressnapf németországi központú állateledel-forgalmazó cég, amely 1990-ben kezdte meg működését. 1997-től indult el a nemzetközi terjeszkedés, és a jelenleg tucatnyi európai országban közel 1500 üzlettel rendelkező franchise-rendszer a kontinens legnagyobb ilyen profilú kereskedelmi láncának tekinthető.

Magyarországon 2002-ben jelentek meg: ez év decemberében nyílt az első Fressnapf bolt. A mára országossá bővült hálózat 50 áruházat foglal magába - ennek egyharmada Budapest területén helyezkedik el, a továbbiak pedig különböző vidéki kis- és nagyvárosok állatbarát lakóit szolgálják ki Kaposvártól Miskolcig, Mosonmagyaróvártól Szegedig. A fővárosban található két úgynevezett XXL üzletben még kisállatkozmetika és kutyaiskola is van.

A Fressnapf áruházak termékkínálatában értelemszerűen hangsúlyos szerepet kap a kutyáknak, macskáknak, mindenféle kisemlősnek, a madaraknak, valamint a hüllőknek, a tavi és díszhalaknak szánt eledelek széles köre. Ezen kívül beszerezhetőek a Fressnapf boltjaiban az állattartáshoz és ápoláshoz nélkülözhetetlen kellékek; a ketrecek, házak, ólak és kalitkák; az állatbútorok, fekhelyek, almok; illetve a játékok vagy a kiképzéshez szükséges eszközök.

A jól ismert márkákon túl szintén gazdag a sajátmárkás Fressnapf-termékek palettája: állateledelek terén a Moments, Real Nature, Select Gold, Buddy's Cuisine, PetBalance, Premiere vagy a BioPlan; állatfelszerelések vonatkozásában a Dogs Creek, a More for Cats & Dogs, vagy az AniOne; továbbá a MultiFit és a Fit+Fun.

A Fressnapf honlapja felkereshető a www.fressnapf.hu címen. Itt lehet az áruházak elérhetőségei és nyitvatartása felől informálódni, ráadásként az újonnan elindult webáruház is várja a vevőket.

MINDEN FRESSNAPF AKCIÓ ÉS SOK EGYÉB...

Aki két- vagy négylábú, úszkáló avagy csúszómászó kedvencének kedvező áron kíván jó minőségű eledelt, lakhelyet, felszerelést biztosítani, bizonnyal rendszeres látogatója a Fressnapf valamelyik üzletének. A rengeteg csábító Fressnapf akció pedig különösen előnyös vásárlási lehetőséget kínál, amelyekre érdemes lecsapni.

Kétségtelenül megeshet ugyanakkor, hogy a Fressnapf áruházak és a Fressnapf akciós újság mégoly bőséges kínálatából pont hiányzik egy konkrét keresett termék, vagy az adott árucikk egy akció keretében valahol máshol szerezhető be igazán olcsón. Ezért nálunk nem kizárólag a Fressnapf újság, de számos további üzletlánc (például: KOCKAÁRUHÁZ, Gyöngy Patikák, eBizsu, Brendon, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) promóciós kiadványa is szemlézhető.

Villámgyorsan teljes képet kaphat az aktuális akciók, leárazások, kedvezményes ajánlatok összességéről, ha a mi honlapunk a bevásárlás előtti előkészületek kiindulópontja. E webes felületen mindenkor a legújabb szórólapok, katalógusok, reklámújságok segítik önt a spórolásban!

HIRDETÉS


HIRDETÉS