HIRDETÉS

Deichmann akciós újság - online katalógus 2020

Deichmann - A legújabb női cipődivat megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

A legújabb női cipődivat

10.01. - 2020.10.31.

Deichmann akciós újság

Deichmann akció

Ha új cipőre van szükségünk, valószínűleg nem mulasztjuk el a közelünkben található Deichmann bolt felkeresését. Ugyanakkor hasznos lehet tudni, hogy milyen kedvezményes ajánlatokkal számolhatunk az adott időszakban, hiszen most, az év 43. hetében is garantáltan számos Deichmann akció nyújt különösen előnyös vásárlási lehetőséget.

Ezekről az általában az adott hónapban érvényes Deichmann promóciós újság oldalain informálódhatnak az érdeklődők, amely mindenki számára kényelmesen böngészhető online, itt a honlapunkon: itt

Ha tehát arra kíváncsi, melyek a Deichmann legmegnyerőbb ajánlatai 2020. Október során, töltse be weboldalunkat okostelefonjára és számítógépére - és persze ne felejtsen rendszeresen visszatérni az éppen aktuális újság (A legújabb női cipődivat) átnézésére.

Deichmann Üzletek Budapesten És Vidéki Városokban

A cég alapítója, Heinrich Deichmann 1913-ban nyitotta meg cipőkészítő műhelyét Essenben, azonban még a Németországon belüli hálózatbővítés is csak a II. világháború után indult el. A boltnyitás 50. évfordulóján még csupán 16 német üzlettel rendelkező üzletlánc nemzetközi terjeszkedése a hetvenes évektől kezdődött, mégpedig egyre fokozódó lendülettel.

1999-re nem kevesebb mint kilencszáz Deichmann-bolt volt az ez idő tájt már újraegyesült Németország területén. Két évre rá, 2001-ben megérkezett a cipőforgalmazó márka Magyarországra is - ekkor nyitott meg első boltjuk Budapesten. Ma már 26 országban büszkélkedhetett piaci jelenléttel a Deichmann: üzleteinek száma megközelíti a négyezret, az alkalmazotti létszám pedig a negyvenezret.

A magyar bolthálózat az elmúlt két évtized során jelentősen kibővült, így a Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. mára több mint száztíz üzletet üzemeltet az országban; ennek egyötöde a fővárosban található, a további egységek pedig vidéken (pl. Debrecen, Győr, Miskolc, Szeged...).

Ezekben az üzletekben a divatos női, férfi és gyerekcipők széles választékából válogathatunk kedvező áron. A nők számára körömcipőtől a hosszú szárú és bokacsizmáig, a szandáltól a balerinacipőig mindenféle stílus és fazon; férfiaknak alkalmi és utcai cipők, sportoláshoz bakancsok és sportcipők; no és persze a gyerekeknek is bármit megtalálunk a babacipőtől a tépőzáros cipőkön át a hótaposóig e cipőboltok polcain. A lábbelik gazdag kínálatán túl cipőápolási szerek és talpbetétek, továbbá táskák és márkás sportruházati cikkek szintén kaphatóak a Deichmann áruházakban.

A német cipőkereskedelmi cég 2000 óta van jelen az interneten, és napjainkban már nemcsak a boltokban, hanem a Deichmann online shopjából is rendelhetünk termékeket.

A magyarországi Deichmann boltok a hét minden napján nyitva tartanak. Nyitvatartásuk nagyjából egységes, de nem teljesen egyforma, így erről, illetve az ön közelében található boltok elérhetőségéről érdemes a vállalat magyar nyelvű honlapján tájékozódni, amely elérhető itt: www.deichmann.com

Jó Árak A Deichmann Boltjaiban

A Deichmann nagy hangsúly fektet arra, hogy az aktuális divatot követő termékválasztékához alacsony árak társuljanak. A számos különféle akció és leárazás még inkább megkönnyíti a vevők számára, hogy kiváló ár-érték arányú lábbeliket szerezzenek be maguknak és családjuk minden tagjának.

Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy olcsó, ám minőségi terméket nem csupán a Deichmann-nál, hanem egyéb hasonló profilú (vagyis Ruházat, cipők és sport termékkört forgalmazó) áruházláncokban is fellelhetünk. Ezért egy-egy bevásárlókörút előtt feltétlenül ajánlott a teljes körű tájékozódás a kínálat, árak és akciók tekintetében. Ehhez nyújtunk segítséget azzal, hogy a többi kiskereskedelmi hálózat (H&M, F&F, Dickies, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix) által kiadott valamennyi reklámújság, szórólap és katalógus szintúgy megtalálható online felületünkön, mint a Deichmann újság.

HIRDETÉS


HIRDETÉS