ROSSMANN akciós újság - katalógus 2020

Jelenlegi Rossmann újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Rossmann

Rossmann - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.03.-től

Akciós újság

08.03. - 2020.08.16.

Rossmann - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.20.-től

Akciós újság

07.20. - 2020.08.02.

HIRDETÉS
Rossmann - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.07.06.-től

Akciós újság

07.06. - 2020.07.19.

Rossmann - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.06.22.-től

Akciós újság

06.22. - 2020.07.05.

Rossmann - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.06.08.-től

Akciós újság

06.08. - 2020.06.21.

Rossmann - Beauty Magazin 2 megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

Beauty Magazin 2

06.01. - 2020.06.19.

HIRDETÉS
Rossmann - Beauty Magazin 3 megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

Beauty Magazin 3

06.01. - 2020.06.19.

Rossmann akciós újság

A ROSSMANN KATALÓGUS

A közismert drogérialánc az év minden szakában kínál különféle kozmetikai és háztartási termékeket árengedménnyel - ezeket az éppen aktuális Rossmann akciós újság oldalain találhatják meg az érdeklődők. Reklámújságjuk jellemzően kéthetes vagy rövidebb időszakra vonatkozik; a legfrissebb Rossmann akciókat 08.03. - 08.16. között lehet kihasználni.

Aki a papírra nyomtatott Rossmann újság helyett 2020 során már a jóval kényelmesebben kezelhető online Rossmann katalógust részesíti előnyben, a mi honlapunkon garantáltan megleli a friss (jelenleg 08.03. dátumtól érvényes) promóciós újságot, mégpedig itt. Okostelefonján a netes verziót a nap bármely szabad percében lapozgathatja, és ha weboldalunkat rendszeresen látogatja, akkor afelől is biztos lehet, hogy nem marad le semmilyen önt érdeklő akcióról.

ROSSMANN BOLTOK MAGYARORSZÁGON

A Rossmannt 1972-ben alapította a német Dirk Rossmann, és a vállalat a mai napig a család többségi tulajdonában van. Európa több országában is megvetette lábát a cég, így kétezret meghaladó németországi drogériájuk mellett immáron közel ugyanennyi üzlettel rendelkeznek további öt országban.

A magyarországi piacra 1993-ban lépett be a Rossmann: ekkor nyitotta meg kapuit Debrecenben első üzletük. Az azóta eltelt évek alatt az egész országot lefedő bolthálózat jött létre, amely kétszáznál is több helyen várja a vásárlókat.

A termékválaszték minden igényt lefed a szépségápolás, dekorkozmetika, napi higiénia, valamint a háztartási vegyiáru terén. A boltok polcain jelentős teret kapnak a reformtáplálkozáshoz elengedhetetlen termékek, a táplálékkiegészítők és vitaminok. Nem hiányozhatnak a babaápolási illetve a babák etetéséhez szükséges áruféleségek sem.

A szezonális kínálat részét képezik a játékok, dekorkellékek, konyhai eszközök és elektromos készülékek; népszerű továbbá a fotóelőhívási szolgáltatás (akár hagyományos, akár digitális fényképekről).

Különösen előnyös ár-érték arányt biztosítanak a Rossmann sajátmárkás termékei, amelyekből több mint 2.500 féle kapható boltjaikban, lefedve gyakorlatilag az összes lényegesebb termékkört (női, férfi és gyerekkozmetikumok, hajápolószerek, napozószerek, higiéniás termékek és tisztálkodószerek, pelenka, háztartási kellékek).

2012-ben indult webáruházuk, így most már a Rossmann online felületén szintén lehetőség nyílik a vásárlásra. A Rossmann törzsvásárlói számára extra kedvezményeket ad a Rossmann+ kedvezménykártya, a kisgyermekeseknek ezenkívül 2013 óta a Rossmanó Babaprogrammal igyekszenek segítséget nyújtani.

A Rossmann üzletek országszerte a hét minden napján nyitva tartanak. Az önhöz legközelebb eső boltot megtalálhatja a Rossmann hivatalos honlapján (shop.rossmann.hu) lévő üzletkeresőben, ahol a nyitvatartás naprakész információi is elérhetőek.

KEDVEZŐ ÁRAK A ROSSMANNBAN

A Rossmann árai akciók és engedmények nélkül is rendkívül vonzóak; az akciós újság árukínálatából válogatva pedig még az átlagosnál is nagyobb megtakarítások érhetőek el. A jó minőségű, ám olcsó termékek okkal kapnak helyet minden háztartásban.

Amikor azonban kedvenc kozmetikumainkból vagy bevált tisztítószereinkből szeretnénk vásárolni, feltétlenül ajánlott több bolthálózat kedvezményes kínálatát úgyszintén feltérképezni. A Drogéria, kozmetikumok témakörben számos más magyarországi kiskereskedelmi lánc (így például Müller, Marionnaud, Magnetic, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, BENU Gyógyszertárak, Avon) ugyancsak kiadja a maga akciós újságjait, szórólapjait a Rossmann mellett.

Ezeket időpocsékolás volna külön-külön összegyűjteni, tekintve hogy a mi weboldalunk egy helyen, könnyen áttekinthető formátumban biztosítja önnek valamennyi fontosabb üzlet aktuális promóciós kiadványait. Ha a teljes körű akciós kínálatból mazsoláz itt nálunk online, akkor egészen biztosan mindig megtalálja az éppen legolcsóbb vásárlási lehetőségeket.

HIRDETÉS


HIRDETÉS