COOP Akciós újság > BLACK FRIDAY 2019 > katalógus 11.20. - 11.26.
6 nap 22:53:56
HIRDETÉS

COOP akciós újság - erre a hétre + BLACK FRIDAY

HIRDETÉS
COOP - Forrás megtekintése, amely érvényes 2019.11.13.-től

Forrás

2019.11.13. - 2019.11.26.

HIRDETÉS

COOP akciós újság

Az országszerte jelenlévő COOP élelmiszerlánc üzleteiben szinte kizárólag magyar gyártású termékeket lehet kapni. Elsősorban a helyi termelőkre összpontosít, ennek köszönhetően mindig friss gyümölcs-, zöldség- és húsáru-kínálattal rendelkezik. A COOP a hazai termékek egy részét saját márkanéven hozza forgalomba, amelyek az akciós újságban mindig megtalálhatók. A könnyű hozzáférhetőség is az üzletlánc előnyei közé tartozik: kisebb falvakban éppúgy jelen van, mint a nagyobb városokban. Az élelmiszerek mellett tisztítószerek, kisebb háztartási cikkek is megtalálhatók a kínálatban. Hűséges és újonnan megszerzett vásárlóit a rendszeresen megjelenő akciós újsággal tájékoztatja az éppen aktuális kedvezményekről.

COOP BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! COOP üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb COOP szórólapokat, amelynek címe Észak kelet PRO-COOP és a 2019.11.20. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! COOP 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Hipermarketek kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS