HIRDETÉS

COOP akciós újság - erre a hétre

COOP - Akciós újság Abc megtekintése, amely érvényes 2020.10.21.-től

Akciós újság Abc

10.21. - 2020.10.27.

COOP - Alföld Pro-Coop Zrt. - mini megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Alföld Pro-Coop Zrt. - mini

10.14. - 2020.10.27.

COOP - Forrás megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Forrás

10.14. - 2020.10.27.

COOP - Mecsek régió megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Mecsek régió

10.14. - 2020.10.27.

HIRDETÉS
COOP - Nyírzem Szabolcs - Mini & Abc & Szuper megtekintése, amely érvényes 2020.10.21.-től

Nyírzem Szabolcs - Mini & Abc & Szuper

10.21. - 2020.10.27.

COOP - Alföld Pro-Coop Zrt. - Abc szuper megtekintése, amely érvényes 2020.10.21.-től

Alföld Pro-Coop Zrt. - Abc szuper

10.21. - 2020.10.27.

COOP - Észak Kelet Pro-Coop Zrt megtekintése, amely érvényes 2020.10.21.-től

Észak Kelet Pro-Coop Zrt

10.21. - 2020.10.27.

COOP - Mini & Abc & Szuper megtekintése, amely érvényes 2020.10.21.-től

Mini & Abc & Szuper

10.21. - 2020.10.27.

HIRDETÉS
COOP - Mecsek - Mini & Abc & Szuper megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Mecsek - Mini & Abc & Szuper

10.14. - 2020.10.20.

COOP - Alföld Pro-Coop Zrt. - Abc szuper megtekintése, amely érvényes 2020.10.14.-től

Alföld Pro-Coop Zrt. - Abc szuper

10.14. - 2020.10.20.

COOP akciós újság

A Coop akciós újság könnyebbé teszi a mindennapjait

A Coop árai bármikor versenybe szállnak a legnagyobb hipermarketek áraival. A száz-százalékban magyar tulajdonban lévő hazai üzletlánc a kedvező akciók mellett a minőséget is az egyik legfontosabb alapelvnek tartja. 

A rendszeresen frissülő Coop szórólapokban megtalálja a folyamatosan változó akciókat. Az akciós termékeket megtalálhatja a Coop weboldalán az alábbi linken: www.coop.hu, illetve a rendszeresen frissülő Coop akciós újságban, amelyet már megtekinthet oldalunkon is, a legutoljára megjelent szórólap már böngészhető az alábbi linken: itt

Coop információk

A Coop 2000-ben franchiseként szerveződött újjá, de hosszú múltra tekint vissza. A cég 100%-osan magyar tulajdonban áll és számos elismeréssel gazdagodott az évek során. 

 • Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata – 2018
 • Érték és Minőség Nagydíj – 2018
 • Energiatudatos Vállalat – 2018
 • 2012 – 2018: MagyarBrands

Különböző típusú és méretű üzletekkel rendelkeznek az ország egész területén, a kisebb településeken a lélekszámhoz igazodva a kisebb alapterületű üzleteiket nyitották meg, hogy biztosítsák az ott élő emberek számára a mindennapi megélhetéshez szükséges élelmiszereket, valamint a háztartás fenntartásához szükséges termékeket.  A nagyobb lélekszámmal rendelkező városokan a hipermarketek mintájára nagyobb alapterületű boltjaikat nyitották meg.

Jelenleg országszerte több, mint 3000 üzletük áll a vásárlók rendelkezésére, hogy kielégítse a mindennapi igényeiket.  

A Coop üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Dunaújváros, Tihany, Kecskemét, Érd, Vác, Szeged, Hódmezővásárhely

A nyitva tartás általában H – P : 10-19 ; Sz – V: 6-18 -ig, városonként eltérhet. Főleg Budapest területén megtalálhatóak az éjjel-nappali Coop üzletek is, a pontos nyitva tartásért látogasson el az üzletlánc hivatalos oldalára.

A Coop 3 különböző üzlettípusa:

 • Coop Mini: ezek az üzletek főleg a kisebb településen találhatóak meg. Termékkínálatuk alacsony, általában a mindennapi, alapvető élelmiszereket értékesítik.
 • Coop ABC: az alapvető élelmiszerek mellett az üzlet polcain megtalálhatóak a prémium minőségű termékek is. Az alapterülete jóval nagyobb, mint a Coop Mini üzleteké. 
 • Coop Szuper: nagyobb városokban a legjellemzőbb ez az üzlettípus, a legnagyobb termékportfólióval és alapterülettel rendelkezik. A termékkínálat a legváltozatosabb, a legújabb termékek is ebben az üzlettípusban kophatók először. 

A jelenlegi Coop akciós újságot, amelyben megtalálhatja a jelenlegi leértékelt termékeket , megtekintheti oldalunkon. A szórólap érvényes 2020.10.21. dátumtól, böngéssze az akciókat itt.

A sajátmárkás termékek, amelyeket a Coop 1998 óta forgalmaz, 4 termékcsaládra bonthatók fel, és többnyire magyar beszállítóktól származnak. A termékek 90%-a hazai gyártású, amely 95.000 magyar terméket jelent.

A sajátmárkás termékcsaládok az alábbiak:

 • COOP –  Minden nap – A legalapvetőbb élelmiszereket és háztartási cikkeket sorolhatjuk ebbe a kategóriába. A legalacsonyabb árakon vásárolhatók meg ezek a termékek.
 • COOP – Jó nekem: Ez a termékcsalád azokat a vásárlókat célozza meg, akik számára fontos, hogy az egészségesen étkezzenek, megfelelő alapanyagokból készítsék el az ételeiket. Az egészségtudatos vásárlók is megtalálják az étrendjükbe könnyedén beépíthető reform élelmiszereket színes választékát ebben a kategóriában.
 • COOP – Prémium: A termékcsalád magas minőségű termékeket kínál megfizethető áron.
 • COOP – Jót, jó áron: Ebben a kategóriában található a legtöbb Coop termék, a vásárlók hazai gyártók termékeit vásárolhatják meg ebben a termékcsaládban, megfizethető alacsony áron.

A sajátmárkás Coop termékek hetente változó akciós áron vásárolhatók meg. Kövesse nyomon a leárazásokat oldalunkon az online Coop újság segítségével. A Coop akciós újság érvényes 2020.10.21. dátumtól, kövesse nyomon az akciókat - Akciós újság Abc

Coop Segély Alapítvány: 

 • 2010-ben hozták létre a Coop Segély Alapítványt. Az alapítvány célja, hogy a hátrányos helyzetbe került személyeket, illetve nevelőotthonokban élő gyermekeket élelmiszerrel támogassa. 

Törzsvásárlói program:

Népszerű a törzsvásárlói programjuk, az egyik legnagyobb program az országban, amely a „Coop Klub” névre hallgat. Hogy a vásárló részt tudjon venni a törzsvásárlói a programban, meg kell igényelni egy kártyát a pénztárnál. A törzsvásárlói kártya igénylése egyszerű és gyors. Aktiválás után pedig minden vásárlás után 20 Forintonként 1 pont kerül jóváírásra a kártyán. Minden 5000. elért törzsvásárlói pont után egy 500 Forintos levásárolható ajándékutalványt válthatnak be az üzletben. 

A regisztrált tagok havonta frissülő kuponokat is igénybe vehetnek, amelyet az e-mail címükre kapnak, de a Coop weboldalán is nyomon tudják követni a „Coop Klub” menüpont alatt. A hivatalos honlap megtekinthető az alábbi linken: www.coop.hu
A törzsvásárlói kártya további kedvezményekre is feljogosítja a vásárlókat. Rendkívüli kedvezményeket vehetnek igénybe szállodákban, elektronikai üzletekben, sőt akár kedvező banki költségeket is tudnak igényelni a kártya segítségével.

Óvjuk a környezetünk:

A környezettudatosság fontos szerepet tölt be a cég életében. Üzleteikben teszt jelleggel elkezdték a napenergia felhasználását, hogy a mindennapi energiafelhasználásuk egy részét megújuló energiaforrásból nyerjék. 

Az üzletek felújításával egy időben elkezdték az üzletben felhasznált izzók lecserélését modernebb, energiatakarékosabb LED izzókra. Szintén az üzletek felújítása során a nyitott hűtőpultokat modernebb üveges pultokra cserélik le, rengeteg energiát spórolva meg így. 

A Coop Szuper üzletekben lehetősége van a vásárlóknak arra, hogy a felhasznált fáradt olajat a Coop Olajpontokra leadják . 1 liter olaj után egy 80 Forintos vásárlási utalvánnyal honorálják, hogy a vásárló visszavitte a használt olajat, amely veszélyt jelent a vízi élővilágra nézve, ha a környezetbe kerül.

Az elektromos autók térhódítása megkövetelte, hogy új infrastruktúrákat alkalmazzanak, és kövessék az új vásárlói igényeket. 2019-ben 4 üzletben telepítettek elektromos töltőállomást, így bevásárlás közben a parkolóban az autó könnyedén tölthető. A jövőben tervezik, hogy még több töltőállomást telepítenek, ezzel is csökkentve a káros gázok kibocsájtását. 

Spóroljon a Coop akciós termékeivel:

Ha úgy gondolja, hogy nem találta meg a keresett terméket a Coop akciós újságban, illetve szeretné megnézni más üzletláncok termékkínálatát is, hogy a lehető legolcsóbban vásárolhassa meg, amit keres. Akkor az alábbi kategóriában érdemes böngésznie a legújabban megjelent szórólapokat. 

Az alábbi kategóriában a Coop újság mellett még megtalálhatja a legnagyobb magyarországi üzletláncok akciós kínálatait. Böngéssze tovább oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: EuroFamily, Chef Market, CBA Príma, CBA, Auchan, ÁRKLUB , Aldi , hogy össze tudja hasonlítani az árakat és a lehető legtöbbet spórolhasson.

HIRDETÉS


HIRDETÉS