HIRDETÉS

Brendon akciós újság - erre a hétre

Brendon - Aktuális ajánlatok megtekintése, amely érvényes 2020.10.16.-től

Aktuális ajánlatok

10.16. - 2020.10.29.

Brendon - Őszi-téli szezonális katalógus megtekintése, amely érvényes 2018.09.17.-től

Őszi-téli szezonális katalógus

09.17. - 2019.02.28.

Brendon - Tavaszi-nyári szezonális katalógus megtekintése, amely érvényes 2018.05.01.-től

Tavaszi-nyári szezonális katalógus

05.01. - 2018.08.31.

Brendon - Nagykatalógus 2018 megtekintése, amely érvényes 2018.01.01.-től

Nagykatalógus 2018

01.01. - 2018.12.31.

HIRDETÉS
Brendon - Superfit akció megtekintése, amely érvényes 2017.06.30.-től

Superfit akció

06.30. - 2017.07.03.

Brendon - Tavaszi-nyári szezonális katalógus megtekintése, amely érvényes 2017.03.22.-től

Tavaszi-nyári szezonális katalógus

03.22. - 2017.09.22.

Brendon

BRENDON AKCIÓS ÚJSÁG

A Brendon gyermekáruházak akciós termékkínálata az üzletlánc által kiadott katalógusok lapjain tanulmányozható. E kiadványok általában hosszabb, többhónapos időszakra érvényesek, így a mostani, friss Brendon akciós újság ajánlatai 2020.10.16. - 2020.10.29. között használhatóak ki.

A Brendon reklámkiadványát a legegyszerűbben az interneten olvasgathatja - így már azzal időt takarít meg, hogy nem kell a nyomtatott katalógus után járnia. Online felületünkön mindenkor a legfrissebb Brendon akciós újság (Aktuális ajánlatok) áll a vásárlók rendelkezésére. Okostelefonján vagy számítógépén néhány másodperc alatt betöltheti a digitális reklámújságot, és máris böngészheti kedvére.

Bármilyen Brendon akció vagy Brendon kupon érdekli önt, ezen a honlapon Október és tetszőleges egyéb hónap során is garantáltan megtalálja mindazt az aktuális információt, amelyre szüksége lehet!

BUDAPESTI ÉS VIDÉKI BRENDON ÁRUHÁZAK

A Brendon Gyermekáruházak Kft. 1993-ban alakult vállalat; saját meghatározása szerint Magyarország piacvezető babatermékeket forgalmazó áruházlánca. Székhelye Budapesten található, ahogy a legnagyobb áruházai szintén a fővárosban (illetve Budaörsön) várják a vásárlókat. Szerencsére azonban az ország bármely pontján elérhető közelségben vannak a Brendon szakáruházak, hiszen Békéscsabától Zalaegerszegig, Nyíregyházától Győrig 16 vidéki nagyvárosban képviselteti magát a baba- és kismamaruházat, babafelszerelések kereskedelmével foglalkozó cég.

A Brendon üzletek termékpalettája gyakorlatilag minden téren megoldást kínál a babavárás idejére és a gyermek megszületése utáni időszakra egyaránt. Ruházati cikkek és hasznos kiegészítők kismamáknak; bébi- és gyerekruhák, gyerekcipők; babaápolási kellékek és bababiztonsági eszközök; babakocsik és gyerekhordozók, gyerekülések és ülésmagasítók; babaszobai berendezések és játékok mind-mind helyet kaptak a Brendon babaáruházak választékában.

A rendszeres vásárlóknak különösen előnyös lehet a Brendon Family klubtagság. A kiváltott tagsági kártyával vagy akár mobileszközzel valamennyi vásárlás után (annak összegével arányos mértékben) gyűjthetőek a pontok, amelyek egy következő áruházlátogatás alkalmával levásárolhatóak.

Egyes promóciók (például a Joy-napok) keretében a Brendon kupon 2020 során is igénybe vehető. Az így elérhető kedvezményeket kár lenne nem kihasználni, érdemes tehát figyelemmel kísérni, hogy mikor érhető el Brendon kuponkód.

A Brendon Gyermekáruházak Kft. természetesen jelen van az interneten: az áruházlánc hivatalos honlapja a www.brendon.hu címen tölthető be. Itt többek közt pontos, naprakész információkat találhat az érdeklődő a Brendon áruházak megközelítésére és nyitvatartására vonatkozóan.

MINDEN AKTUÁLIS BRENDON AKCIÓ ÉS ANNÁL IS TÖBB

A gyermekáldás öröme mellett minden szülő számára éppúgy ismerős az anyagi árnyoldal: a baba érkezésével (sőt már a várandóság idején) szükségessé váló termékek sokasága és ezek költsége. A Brendon akciós újság kínálata, illetve - amennyiben rendelkezésünkre áll - egy-egy Brendon kuponkód 2020-ban is sokat segít abban, hogy e kiadások lejjebb szoríthatóak legyenek.

A spórolás igazán úgy maximalizálható, hogy az összes kínálkozó lehetőség felmérése után hozzuk meg a vásárlási döntéseket - hiszen előfordulhat, hogy amit a Brendon szaküzleteiben esetleg nem talál meg kedvező áron, az egy másik hasonló profilú bolt akciós palettáján szerepel. Ezt az alapos tájékozódást igyekszünk támogatni azzal, hogy e webes felületen összegyűjtöttük a magyarországi üzletláncok, áruházak (köztük például: KOCKAÁRUHÁZ, Gyöngy Patikák, Fressnapf, eBizsu, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) aktuális akcióit, amelyeket itt gyorsan és praktikusan átnézhet.

Kifejezetten olcsó babaruházatra vagy babakellékekre persze reálisan sehol sem számíthatunk, de minden megtakarítás jól jön. Ehhez a mi honlapunkon rendelkezésre áll valamennyi friss reklámújság, szórólap és promóciós katalógus - bennük az éppen érvényes kedvezmények, leárazások és kiárusítások teljes köre!

HIRDETÉS


HIRDETÉS