G'Roby akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi G'Roby újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok G'Roby

G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.24.-től

Akciós újság

09.24. - 2020.09.30.

G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.23.

HIRDETÉS
G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Akciós újság

09.10. - 2020.09.16.

G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Akciós újság

09.03. - 2020.09.09.

G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.27.-től

Akciós újság

08.27. - 2020.09.02.

G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.21.-től

Akciós újság

08.21. - 2020.08.26.

HIRDETÉS
G'Roby - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.13.-től

Akciós újság

08.13. - 2020.08.19.

G'Roby

A G'ROBY AKCIÓS ÚJSÁG

Lapozza fel e reklámkiadványt és meglátja, hogy a megannyi G'Roby akció között szép számmal akadnak az ön szempontjából szimpatikus ajánlatok is! A G'Roby akciós újság hetente jelentkezik újdonságaival, és az akcióváltás a számos más bolthálózatnál is megszokott ütemezésben, csütörtökön történik. A jelenleg érvényes szórólapban szereplő kedvezményekkel a 2020.09.24. - 2020.09.30. közti időszakban élhet minden hozzájuk betérő avagy webáruházukból rendelő vásárló.

Weboldalunkon télen-nyáron az önök rendelkezésére áll a legfrissebb G'Roby akciós újság (Akciós újság) digitális verziója. Nem jelenthet problémát, ha a postaládájába nem érkezik meg az akciós G'Roby termékek választékát bemutató nyomtatott kiadvány: jóval kényelmesebben böngészhető a G'Roby online akciós katalógusa, amit nálunk itt talál meg.

Tanulmányozhatja mobiltelefonján, tabletjén vagy asztali gépén egyaránt - honlapunk mindenütt kéznél lesz, így bármikor szakíthat időt arra, hogy tájékozódjon az aktuális akciókról. Ha ön vezeti a háztartást, akkor a mindennapos kiadások optimalizálásában, a bevásárlások takarékos lebonyolításában mi vagyunk az ön egyik legfontosabb segítőtársa!

G'ROBY ONLINE ÁRUHÁZ ÉS G'ROBY ÜZLETEK

A kizárólag Budapesten jelen lévő G'Roby élelmiszer-szupermarket hálózat 1992-ben indult el. Ma öt üzlettel rendelkezik - a Margit körúton található legelső boltjuk mellett a Móricz Zsigmond körtérnél, a Jászai Mari tér közelében, illetve Józsefváros két pontján. Ezen áruházakon túl a G'Roby online szupermarketet is üzemeltet, amely Magyarországon az első webáruházak közt kezdte meg működését még 2000-ben.

A G'Roby az évek során számtalan elismerésben részesült; megemlíthető közülük az Ország Boltja I. helyezés élelmiszer kategóriában, Superbrands-kitüntetések, vagy az Év Internetes Kereskedője különdíj.

A G'Roby termékek palettája lefedi a háztartások tipikus szükségleteit, azaz a kosár megpakolható úgy friss és tartós pékáruval, tejtermékekkel, húsfélékkel, felvágottakkal és zöldséggel-gyümölccsel, mint fagyasztott élelmiszerekkel, italáruval, édességekkel, valamint a sütés-főzés alapvető hozzávalóival. A mostani trendeknek megfelelően a gluténmentes, laktózmentes, csökkentett cukortartalmú, a vegán és a biotermékek szintén helyet kaptak a választékban.

A G'Roby online áruháza a Cashback World vásárlói közösség tagja, vagyis az a vevő, aki Cashback World klubkártya birtokosa, jogosult lesz a vásárlási visszatérítésekre, amennyiben a megrendelés leadásakor megadja a Cashback kártyán feltüntetett kódot.

A G'Roby honlapja a www.groby.hu címen kereshető fel. Itt megismerhető a budapesti boltok elérhetősége és nyitvatartása, továbbá ezen a felületen működik a webshop (olyan hasznos kiegészítő szolgáltatásokkal, mint például az árfigyelő funkció).

G'ROBY AKCIÓ ÉS ÁRENGEDMÉNYEK

A kezdetben diszkont-jellegű élelmiszerkereskedelemmel foglalkozó G'Roby ugyan 2005-ben kategóriát váltott és delikát-szupermarketté avanzsált, ezzel együtt az ár-érték arány és a szolgáltatások tekintetében a mai napig kiváló kombinációt nyújt a vásárlók számára. A hétről hétre megjelenő G'Roby akciós újság kínálata pedig gondoskodik róla, hogy sok termékféleség esetében az átlagosnál kedvezőbb árakkal találkozhasson Budapest és Pest megye lakossága.

Azonban a G'Roby mégoly bőséges áruválasztéka sem mindig képes az összes igény kielégítésére, illetve a piaci verseny velejárója, hogy a közkedvelt termékek időről időre eltérő áruházláncoknál szerezhetőek be akcióban. Ezt a gyakorlati szempontot tartottuk szem előtt, amikor honlapunkon összegyűjtöttük a G'Robyhoz hasonlóan a Hipermarketek profilon belül tevékenykedő további áruházak (köztük: CBA Príma, CBA Cent, CBA, Biomark, Auchan, ÁRKLUB , Aldi) aktuális akcióit.

Webes felületünkön tehát az év 365 napján megleli az összes olyan szórólapot, katalógust, reklámújságot, amelyből értesülhet a legújabb árengedményekről - legyen szó az ön lakóhelye közelében található bármelyik boltról - és így minden adott ahhoz, hogy maximális spórolást lehetővé tévő, profi bevásárlólistát állítson össze valamennyi alkalommal!

HIRDETÉS


HIRDETÉS