Hervis Sports akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Hervis Sports újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Hervis Sports

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.24.-től
ÚJ

Akciós újság

09.24. - 2020.10.04.

Hervis Sports - Szeged megtekintése, amely érvényes 2020.09.22.-től

Szeged

09.22. - 2020.10.04.

HIRDETÉS
Hervis Sports - Debrecen megtekintése, amely érvényes 2020.09.22.-től

Debrecen

09.22. - 2020.10.04.

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.15.-től

Akciós újság

09.15. - 2020.09.20.

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.08.-től

Akciós újság

09.08. - 2020.09.13.

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Akciós újság

09.03. - 2020.09.06.

HIRDETÉS
Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.25.-től

Akciós újság

08.25. - 2020.08.30.

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.12.-től

Akciós újság

08.12. - 2020.08.16.

Hervis Sports - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.04.-től

Akciós újság

08.04. - 2020.08.09.

HIRDETÉS

Hervis Sports

A HERVIS AKCIÓS ÚJSÁG

A rendszeres sportolás hívei számára hasznos olvasnivaló a Hervis akciós újság, amely havonta akár többször is megjelenik - a legutóbbi száma 09.24. dátumtól aktuális. A friss Hervis újság, ami általában 6-10 napig érvényes, rendszeresen megörvendeztet olyan kedvezményes ajánlatokkal (pl. a Hervis akció: 2-t fizet, 3-at vihet keretében), amelyeket igazán kár volna kihagyni.

Ha szeretne mindig tájékozott lenni, a mi honlapunknál praktikusabb megoldást keresve sem talál, hiszen nálunk garantáltan megleli a legfrissebb Hervis újság online változatát (mégpedig idekattintva: itt), és ezt könnyedén böngészheti az okostelefonjára betöltve. Így az éppen elérhető számos Hervis akció közül soha nem fogja elkerülni a figyelmét egyetlen olyan sem, amelyet szívesen kihasználna.

Nem csak most, Szeptember folyamán, de az év minden szakában érdemes tehát ezen az internetes felületen kezdeni az informálódást, és fellapozni a Hervis akciós újság legújabb példányát (Akciós újság).

HERVIS SPORTS ÁRUHÁZAK MAGYARORSZÁGON

Az 1973-ban alapított Hervis Európa egyik legkedveltebb és legjelentősebb sportáruházlánca, amelynek forgalma meghaladja a félmilliárd eurót. A közép-európai régió számos országában képviselteti magát: több mint 200 áruházával lefedi Ausztria, Németország, Csehország, Horvátország, Szlovénia és Románia piacát egyaránt.

Magyarországon 1997 óta van jelen a ma száz százalékban a Spar csoport tulajdonában lévő Hervis Sport- és Divatkereskedelmi Kft. Országszerte 29 sportáruházban várják a vásárlókat: Budapesten kívül olyan nagyvárosokban, mint Debrecen, Győr, Miskolc, Pécs vagy Szeged. Ezek az szakáruházak nagy alapterületen, könnyen átlátható elrendezésben kínálnak óriási választékot.

A Hervis Sportnál a sportruházat, sportcipők, fitnesz- és sporteszközök impresszív termékválasztéka áll a mozogni-sportolni vágyók rendelkezésére, legyen szó futásról vagy túrázásról, kerékpározásról vagy síelésről, labdarúgásról vagy teniszről.

A Hervis jól ismert és közkedvelt saját márkákkal igyekszik kiemelkedő ár-érték arányú alternatívát nyújtani a jelentős sportmárkák mellett. Ilyen Hervis márka többek közt a Benger, a Cygnus avagy a Denali, túrázóknak a Kilimanjaro, téli sportokhoz a Snoxx, illetve az X-Fact kerékpárok és fitneszeszközök.

A Hervis SportsClub törzsvásárlói program a rendszeresen visszatérő vásárlóknak kínál exkluzív ajánlatokat (kedvezmények, kuponok), ingyenes házhozszállítási akciókat, éves vásárlási volumentől függően árengedményt biztosító bónuszt.

A Hervis hivatalos honlapja a www.hervis.hu címen érhető el - ezen az internetes oldalon áruházkereső segít abban, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb eső Hervis Sport üzletet, a megközelíthetőségre és nyitvatartására vonatkozó információkkal egyetemben.

HERVIS AKCIÓ ÉS EGYÉB SPÓROLÁSI LEHETŐSÉGEK

Biztosan jól jár, aki felkeresi a Hervis Sport áruházait és webáruházát, mert itt a széles választék megnyerő árszínvonallal párosul, és a sport élvezetéhez a remek áron beszerzett sportcikkek felett érzett elégedettség is hozzátesz egy kicsit. Amennyiben sikerül kifogni egy jelentősebb akciót vagy kiárusítást, akkor végképp nem lesz okunk panaszra.

Persze nem a Hervis akciós újság az egyetlen olyan reklámkiadvány, ami érdekes lehet az aktív életmódot folytatók számára. Több más sportáruház szintén rendszeresen előáll olyan árengedményekkel és promóciókkal, amelyek a vásárlók kedvére lehetnek.

Kifizetődő tehát átfogóan felmérnie az éppen aktuális termékajánlatok körét, mielőtt bevásárolni indul. Ebben nyújt segítséget ez a honlap - itt ugyanis a Hervis Sport mellett a Ruházat, cipők és sport kategória egyéb jeles képviselői (pl. Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix, Bibloo) részéről kiadott jelenlegi akciós katalógusok, szórólapok, reklámújságok is egytől egyig megtalálhatóak. Hatékonyan tervezhető vásárlások, idő- és pénzspórolás: ezt kínálja weboldalunk az ön számára!

HIRDETÉS


HIRDETÉS