Family Frost akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Family Frost újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Family Frost

Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Aktuális katalógus

09.01. - 2020.12.22.

Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.05.01.-től

Aktuális katalógus

05.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.01.10.-től

Aktuális katalógus

01.10. - 2020.04.30.

Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.09.01.-től

Aktuális katalógus

09.01. - 2019.12.22.

Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.05.01.-től

Aktuális katalógus

05.01. - 2019.08.31.

Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.01.05.-től

Aktuális katalógus

01.05. - 2019.04.30.

HIRDETÉS
Family Frost - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2018.09.01.-től

Aktuális katalógus

09.01. - 2018.12.23.

Family Frost akciós újság

A Family Frost szórólapjaiban mindig megtalálja a garantált frissességet

A rendszeresen frissülő Family Frost szórólapokban megtalálja a folyamatosan változó akciókat. A Family Frost akciós termékeket megtalálhatja a hivatalos weboldalon az alábbi linken: frost.hu, illetve a rendszeresen frissülő Family Frost akciós újságban, amelyet már megtekinthet oldalunkon is, a legutoljára megjelent szórólap már böngészhető az alábbi linken: itt. Az újság érvényes 2020.09.01. dátumtól, böngéssze oldalunkon a akciók rengetegét! 

Family Frost információk

Ki ne ismerné a Family Frost autó jellegzetes dallamát? A cég 100%-osan magyar tulajdonban áll és több évtizede szolgálja ki a vásárlók minden igényét, ha minőségről és frissességről van szó. Fontos megemlíteni, hogy a Family Frost házhoz jön, Önnek ki sem kell mozdulnia, ha a hűtő üresen állna otthon, ha hiányozna valamilyen alapanyag az ebédhez, vacsorához.. vagy, ha szimplán csak megkívánta az édességet, fagylaltot.  A cég filozófiája: Kényelem, Minőség, Megbízhatóság, ezzel a három egyszerű szóval lehet jellemezni a cég hozzáállását a vásárlókhoz.

A céget 1991-ben alapították, jelenleg 19 raktárépülettel és  300 mozgóbolttal rendelkeznek. Minden héten azonos időben érkezik az autó az adott településre, ha esetleg nem volna biztos benne, hogy melyik időpontban és melyik nap érkezik az ön lakhelyére az autó, ellenőrizze a Family Frost weboldalon, az Elérhetőségek menüpont alatt. Egyszerűen csak írja be irányítószámát, majd a telefonszámot hívja, amelyet a rendszer kiad vagy írjon a megjelenített e-mail címre!

A Family Frost Magyarország egyik meghatározó jégkrémpiaci szereplője, valamint piacvezető a „mozgó” értékesítési területen. A mozgó értékesítést úgy kell értelmezni, hogy hűtőautókkal járják az országot és értékesítik termékeiket. A mozgóboltoknál a vásárlónak lehetősége van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. 

 Érdemes a Family Frost fagyasztott termékeit vásárolni, ugyanis a friss zöldségeket és gyümölcsöket a lehető leghamarabb fagyasztják, így a tápanyag  és vitamin értékéből jóval kevesebbet veszít a fagyasztott áru, mint a boltok polcain kapható zöldségeké és gyümölcsöké. A fagyasztott termékeknél a ráta 10%, míg a boltok polcain kapható zöldségeké akár 30% is lehet. 

A fagyasztott termékekkel időt spórolhat magának, ugyanis nem kell az előkészületekkel foglalkoznia, rengeteg termék előfőzött és akár mikrohullámú sütőben is elkészíthető.

A hivatalos oldalon receptek is találhatóak, ha esetleg inspirációra volna szüksége, hogy mit készítsen el a megvásárolt alapanyagokból vagy, ha csak szimplán szeretne új recepteket megtanulni, hogy meglepje magát illetve szeretteit egy új fogással.

A webshopban 150 különböző termék közül válogathatnak a vásárlók. A kínálatban megtalálhatóak kizárólag Family Frost által forgalmazott termékek is a kiváló minőségű és változatos termékskálán.

A Family Frost webshopjában az alábbi kategóriák között válogathatunk:

  • Akciók
  • Family Kedvező Ár
  • Jégkrémek
  • Zöldségek és burgonyatermékek
  • Húsok
  • Halak
  • Készételek
  • Sütemények
  • Egyéb - Ebben a kategóriában 3 különböző terméket találhatunk: Bravos Classik őrölt kávé, Pölöskei gyümölcsszörp, Tejszínhab, növényi zsírral

Spóroljon a Family Frost újság akciós termékeivel:

Ha úgy gondolja, hogy nem találta meg a keresett terméket a Family Frost szórólapjában, illetve szeretné megnézni más üzletláncok termékkínálatát is, hogy a lehető legolcsóbban vásárolhassa meg, amit keres. Akkor az alábbi kategóriában érdemes böngésznie a legújabban megjelent szórólapokat. 

Az alábbi kategóriában a Family Frost újság mellett még megtalálhatja a legnagyobb magyarországi üzletláncok akciós kínálatait. Böngéssze tovább oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: COOP, Chef Market, CBA Príma, CBA, Auchan, ÁRKLUB , Aldi , hogy össze tudja hasonlítani az árakat és a lehető legtöbbet spórolhasson.

HIRDETÉS


HIRDETÉS