HIRDETÉS

KIK - akciós újság, katalógus textil 2020

Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.10.12.-től

Aktuális szórólap

hétfőtől 2020.10.12.

Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.09.02.-től

Aktuális szórólap

szerdától 2020.09.02.

Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.06.12.-től

Aktuális szórólap

péntektől 2020.06.12.

Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.03.11.-től

Aktuális szórólap

szerdától 2020.03.11.

HIRDETÉS
Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2020.01.08.-től

Aktuális szórólap

szerdától 2020.01.08.

Kik - Aktuális szórólap megtekintése, amely érvényes 2019.12.04.-től

Aktuális szórólap

12.04. - 2020.01.07.

Kik - Kik - Fekete napok megtekintése, amely érvényes 2019.11.27.-től

Kik - Fekete napok

11.27. - 2019.12.03.

Kik akciós újság

Kik katalógus

Az aktuális KiK szórólap, amely 10.12. dátumtól érvényes, 16 oldalon prezentálja a legújabb akciós ajánlatokat a trendi ruházati termékektől a jópofa dekorkellékekig.

Nincs szükség azonban arra, hogy a KiK üzletek bejáratához kihelyezett kupacból szerezzük be a nyomtatott akciós újság egy példányát: az online verziót ugyanis kényelmesen böngészheti nálunk Október során éppúgy, mint az év egyéb hónapjaiban!

Ezen a honlapon mindenkor a KiK katalógus legfrissebb száma áll az ön rendelkezésére (mégpedig itt), hogy mobiltelefonján vagy számítógépén bármikor áttanulmányozhassa.

Kik Boltok Az Ország Minden Pontján

A KiK viszonylag fiatal üzletlánc, ugyanis első boltját 1994-ben nyitotta meg Düsseldorfban a cégalapító Stefan Heinig. Jelentős fejlődésének köszönhetően azonban mára Németországon belül 2.600, míg más európai országokban közel ezer üzlettel rendelkezik.

Magyarországon 2008-ban indította el tevékenységét a KiK leányvállalata, a KiK Textil és Non-Food Kft., és ma már hazánk minden részén képviselteti magát boltjaival - úgy Budapesten, mint számos vidéki városban Tatabányától Hódmezővásárhelyig, Sárvártól Debrecenig.

Az önmagát textildiszkontként definiáló kiskereskedelmi lánc elsődleges profilja a folyamatosan aktualizált ruházati kínálat nőknek és férfiaknak, lányoknak és fiúknak, amelyet a rendkívül kedvező árszínvonal jellemez.

Gazdag a választék a divatos, fiatalos öltözködéshez szükséges valamennyi ruhaféléből - blúzok és pólók, ingek, mellények és pulóverek, nadrágok (a farmertől a joggingnadrágig), szoknyák, dzsekik, sportruházati cikkek; az egészen kicsiknek rugdalózó, bébicipő, előke és pelenka; fehérnemű és fürdőruhák; divatkiegészítők a táskáktól és övektől a kendőkön és sálakon át a sapkáig és kesztyűig. Sokak számára hasznos, hogy a kifejezetten nagyméretű ruhaféleségek is részét képezik az árukínálatnak.

A ruhák sokasága, illetve a különféle lakástextíliák (törölközők, ágyneműk, párnák) teszik ki a szortiment nagyjából hetven százalékát. Ám nem pusztán ruhadarabokat szerezhetnek be a KiKhez betérők: dekorációs termékek az otthon hangulatának feldobásához (vázák, gyertyák, dekorfigurák, művirágok, képkeretek és egyéb lakberendezési kiegészítők), a kertbe való és szabadidős árucikkek, háztartási eszközök (konyhafelszerelés, tárolóeszközök, fürdőszobai kellékek), gyermek- és bébijátékok, továbbá írószerek is fellelhetőek a mindenféle jóval megrakott polcokon.

A Kik bolthálózata szakadatlanul bővül, és az egyes üzletek a hét hét napján, hétfőtől vasárnapig várják a vásárlókat. A diszkontlánc hivatalos magyar nyelvű honlapjának (www.kik-textilien.hu) üzletkeresőjében megkeresheti, hol található önhöz legközelebb Kik áruház, és mettől meddig van nyitva. Ezen az online felületen a termékpaletta darabjai között is nézelődhet.

Spóroljon A Kikben

A KiK alapfilozófiájának része az olcsó termékskála biztosítása: az, hogy meglepően kevés pénzből akár teljeskörűen fel lehessen öltözni ruhaválasztékukból. A KiK katalógus lapjain felvonultatott megannyi akció kihasználásával további jelentékeny megtakarítás eszközölhető, így aki a KiK üzletek valamelyikét választja vásárlásai során, biztosan jól jár anyagilag.

Más hasonló profilú (vagyis a Ruházat, cipők és sport körébe tartozó áruválasztékkal rendelkező) boltok mellett se menjünk el azonban. Jónéhány üzletlánc (például: F&F, Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, C&A, Bonprix) hasonlóképpen újabb és újabb akciók, leárazások, kedvezmények révén próbál a vevők kedvében járni. Nálunk megtalálja mindazokat az akciós újságokat és szórólapokat, amelyekben e remek lehetőségeket az egyes áruházláncok közzéteszik.

Így a legnagyobb kényelemben, egy helyen lapozgathatja és hasonlíthatja össze az éppen aktuális ajánlatok teljes körét, vagyis ez a honlap nagy mértékben elősegíti a megfontolt, pénztárcakímélő bevásárlást!

HIRDETÉS


HIRDETÉS