METRO katalógus BLACK FRIDAY 2019 >> akciós újság
11 nap 02:42:12
HIRDETÉS

Metro katalógus >> akciós újság 2019 + BLACK FRIDAY

Metro akciós újság

A METRO egy nagykereskedelmi üzletlánc, amely elsősorban a vállalkozókat és az intézményeket célozza meg. Ennek köszönhetően egyedi pozíciót foglal el a piacon. Egyedülálló termékkínálatával arra törekszik, hogy kiszolgálja a piaci igényeket, mindemellett a magas minőség mellett is elkötelezett. Az alapvető élelmiszerek, húsok, hal, friss zöldség és gyümölcs mellett speciális fogyasztási cikkek széles választéka is a kínálat részét képezi. Az akciós kínálatban mindig megtalálhatók a hazai beszállítók és gyártók termékei, valamint a saját márkájú termékek is. A Metro rendszeresen megjelenő akciós újságban a legfrissebb kínálatról, valamint a kedvezményes termékekről nyújt tájékoztatást.

Metro BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Metro üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Metro szórólapokat, amelynek címe Élelmiszer és szezonális katalógus 2019/24 és a 2019.11.06. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Metro 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Hipermarketek kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS