HIRDETÉS

CBA akciós újság - erre a hétre

CBA - Koronavírus információk megtekintése, amely érvényes 2020.03.26.-től

Koronavírus információk

csütörtöktől 2020.03.26.

CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.15.-től

Akciós újság

10.15. - 2020.10.21.

CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.08.-től

Akciós újság

10.08. - 2020.10.14.

CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.23.

HIRDETÉS
CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.10.-től

Akciós újság

09.10. - 2020.09.16.

CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.21.-től

Akciós újság

08.21. - 2020.08.27.

CBA - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.13.-től

Akciós újság

08.13. - 2020.08.19.

CBA Akciós Újság

CBA Online Újság

Aki egy adott háztartás beszerzéseiért felelős, valószínűleg heti rendszerességgel végignézi a CBA éppen aktuális árengedményeit tartalmazó akciós újság tartalmát. Ez a hétről hétre megjelenő (és más ilyen típusú üzletekhez hasonlóan csütörtöktől szerdáig, vagyis jelenleg csütörtöktől 2020.03.26. között érvényben lévő) promóciós katalógus mindig tartogat olyan ajánlatokat, amelyek a CBA boltjaiba csábítják a vásárlókat.

Nem szükséges azonban a legközelebbi üzletig, sőt a postaládáig sem menni, hogy hozzájussunk - a CBA reklámújság ugyanis ezen a honlapon megtalálható (itt), és a praktikus digitális formátumú kiadványt bárhol és bármikor megnézheti okostelefonja képernyőjén. Ne csússzon le se a mostani, 03.26. dátumtól érvényes CBA akciókról, se a jövőbeni újabb és újabb kedvezményekről - keresse fel rendszeresen weboldalunkat, és garantáltan több pénz marad a pénztárcájában, hiszen egyetlen kihagyhatatlan CBA akció sem kerüli majd el a figyelmét!

CBA Üzletek Az Ország Minden Pontján

A CBA története a rendszerváltás követő évekig, egészen pontosan 1992-ig nyúlik vissza. Ekkor fogott össze tíz kereskedő, hogy megvehessen 17 éppen privatizálás alatt lévő közértet, és beszerzési társulás révén érhessen el gazdaságosabb működést. A kezdetben kizárólag Budapesten jelen lévő lánc nemsokára megkezdte a vidéki terjeszkedést is.

A fejlődést a későbbiekben jelentősen serkentette, hogy 2005-től franchise-rendszerűvé vált a CBA bolthálózata. 2009-től differenciált bolttípusok jelentek a CBA márkanév alatt: a CBA Príma és a CBA Cent.

Mára országszerte ezernél is több olyan kiskereskedelmi egységet találhatunk, amelynek cégérében ott szerepel a CBA logója. Az üzletek között a hipermarkettől a kisboltig minden üzletméret és -kategória fellelhető.

A CBA áruválasztéka felöleli mindazokat a termékeket, amelyekre a mindennapok során szükség lehet. Kosarunkba bekerülhet itt a friss péksütemény, a zöldség és gyümölcs, a felvágottak és tejtermékek, a konzervek, száraztészták és mirelitek, mindenféle édesség és savanyúság, ásványvíz, üdítő, sör és bor, mosószer és higiéniai cikkek, háztartási papíráru, de házi kedvenceink számára az állateledel is.

A CBA sajátmárkás termékei, amelyek sok különböző termékkategóriában megtalálhatóak, olcsó, ám jó minőségű alternatívát kínálnak az ismert márkák mellett. Az időnként hűségakciók keretében gyűjthető pontok beváltásával minőségi konyhafelszereléseket vásárolhat kedvezményes áron a törzsvásárló.

A CBA üzleteinek sokféleségéből fakad, hogy nyitvatartásuk távolról sem egységes, akad köztük, ahová a hét mindegyik napján betérhetünk, de - főleg kisebb településeken - vasárnap zárva tartó egységek szintúgy. Az önhöz közel eső CBA boltok elérhetőségei és egyéb tudnivalók tekintetében az üzletlánc hivatalos honlapja, a www.cba.hu üzletkeresője nyújt egyértelmű információkat.

Minőség Olcsón A CBA-nál

A CBA boltjainak termékválasztékát olyan ár-érték arány jellemzi, amely nagyban megkönnyíti a takarékos bevásárlást. A számtalan CBA akció pedig különösen megdobogtathatja mindazok szívét, akiknek fontos az átgondolt, ésszerű gazdálkodás.

Lakóhelyünk közelében ugyanakkor általában nemcsak CBA, hanem több különböző, szintén élelmiszereket és háztartási árucikkeket forgalmazó bolt is megtalálható. Ezektől az üzletláncoktól (EuroFamily, COOP, Chef Market, CBA Príma, Auchan, ÁRKLUB , Aldi) is egytől egyig megtalálja a jelen pillanatban érvényes összes akciós újság példányait website-unkon, vagyis minden eszközt megadunk ahhoz, hogy a lehető legtöbb leárazás, kiárusítás és akció ismeretében tudja összeállítani a bevásárlólistáját.

HIRDETÉS


HIRDETÉS