27 nap 15:40:28
HIRDETÉS

C&A online katalógus 2020 + naprakész akciós újságok

C&A - C&A katalógus - Fit like a glove megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

C&A katalógus - Fit like a glove

10.01. - 2020.10.31.

C&A - Jackets megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

Jackets

10.01. - 2020.10.31.

C&A - New in men megtekintése, amely érvényes 2020.10.01.-től

New in men

10.01. - 2020.10.31.

C&A Akció

C&A akciók várják az év minden napján

A C&A üzleteiben, valamin a C&A online webshopjában minden évszakban megtalálhatja a legmegfelelőbb és a legdivatosabb ruhadarabokat az egész család számára. A kiváló minőségű darabok sosem okoznak csalódást a visszatérő és az új vásárlók számára. 

Rendszeres akciók várják az ide ellátogatókat. A havi rendszerességgel frissülő szórólapok segítségével részletesen tájékozódhat a friss kedvezményekről. A jelenlegi akciós újságot, amely érvényes 2020.10.01. dátumtól, megtekintheti itt.

C&A információk

A cég 170 éves múltra tekint vissza. A 19. században úttörőként megalkották a megfizethető, az átlagos emberek által is viselhető divatot. A mai napig családi vállalkozásként működik a cég, a „COFRA Holding A” tulajdonában áll, ugyan úgy, ahogyan annak idején a felmenőik kezdték. Jelenleg 40 országban vannak jelen és 1575 üzletük van szerte a világban. Magyarországon a legelső üzletüket 2002-ben nyitották meg, azóta 33 további üzletet nyitottak, köszönhetően a népszerűségüknek.

Elkötelezettek a megfizethető ugyanakkor jó minőségű és divatos ruhadarabok gyártásában. Folyamatosan próbálják megismerni a vásárlói igényeket és teljes mértékben kielégíteni azokat. Ruhadarabjaikat igyekeznek 100%-osan fenntartható anyagokból gyártani, ugyanis a fenntartható fejlődés hívei. Termékeik több fenntartható anyag és minél kevesebb természeti erőforrás felhasználásával készülnek, nem veszélyeztetve ezzel az állatok jólétét. A C&A a biopamutból készült ruhák legnagyobb forgalmazója az egész világon. Különös figyelmet fordítanak a dolgozóik megfelelő bánásmódban való részesítésében

Saját márkák, amelyeket máshol nem talál meg a vásárló, ezen márkák az alábbiak:

  • Baby club
  • Palomino
  • here & there
  • Clockhouse
  • Rodeo
  • Canda
  • Yessica
  • Your Sixth Sense
  • Angelo Litrico
  • Westbury

Ezek a márkák nem csak az üzletekben, de a C&A online webshopjában is elérhetőek. A C&A ruhák, 10 márka különböző termékeiből állnak, mindegyik márka más-más stílust képvisel, amely illeszkedik a különböző élethelyzethez. A kollekcióikat folyamatosan fejlesztik, ahogyan az igények is változnak. 

A kisgyermektől egészen az idős korosztályig, nőktől egészen a férfiakig mindenki megtalálja a számára megfelelő C&A ruhát.

A C&A üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Dunakeszin, Sopronban, Dunaújvárosban, Nyíregyházán, Vecsésen és Vácon. A lista nem teljes és az üzletlánc népszerűségének köszönhetően folyamatosan bővül.

A nyitva tartás általában H – Szo: 10-20 ; V: 10-18 -ig, városonként eltérhet. A nyitva tartással kapcsolatban bővebb információ megtalálható a C&A hivatalos oldalán www.c-and-a.com

Spóroljon a C&A ruháival

Széles termékpalettájuknak köszönhetően hatalmas kedvezményekkel várja az üzletlánc a vásárlóit:

10; 20; vagy akár 50%-os akciókkal kedveskednek hetente.
Ha esetleg nem találta meg az akciót, amelyet keresett, böngéssze oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: H&M, F&F, Dickies, Deichmann, Decathlon, CCC, Bonprix , hogy össze tudja hasonlítani az árakat és sikeresen megtalálja az ön stílusához illő ruhadarabokat elérhető áron.

HIRDETÉS


HIRDETÉS