HIRDETÉS

Goods Market akciós újság - online katalógus

Goods Market - Koronavírus információk megtekintése, amely érvényes 2020.04.06.-től

Koronavírus információk

hétfőtől 2020.04.06.

Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.08.-től

Akciós újság

10.08. - 2020.10.17.

Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.17.-től

Akciós újság

09.17. - 2020.09.26.

Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.09.03.-től

Akciós újság

09.03. - 2020.09.12.

HIRDETÉS
Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.08.17.-től

Akciós újság

08.17. - 2020.08.29.

Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.03.05.-től

Akciós újság

03.05. - 2020.03.14.

Goods Market - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.02.20.-től

Akciós újság

02.20. - 2020.02.29.

Goods Market

GOODS MARKET AKCIÓS ÚJSÁG A NETEN

Amennyiben ön háztartási cikkeket, vegyiárut, lakásfelszerelési kelléket vagy kozmetikumot szeretne vásárolni, feltétlenül hasznos fellapoznia a Goods Market friss reklámújságját (Koronavírus információk), amelyben az összes aktuális Goods Market akció szerepel. Az ország nagy részében jelen lévő üzlethálózat hétfőtől 04.06. között árengedménnyel kínált termékei felől tájékozódhat a Goods Market újság oldalain.

Ennek a kiadványnak mindig megtalálja az éppen érvényes számát honlapunkon, azon belül itt. Miért is jó ez önnek? Mert így nem kell többet a nyomtatott brosúra után járnia, elegendő betöltenie weboldalunkat a bárhol és bármikor előkapható telefonján, táblagépén, vagy a napi jövés-menés végeztével az otthoni számítógépén.

Nálunk a Goods Market akciós újság praktikus digitális verziója áll az érdeklődők rendelkezésére nem csupán most, Október folyamán, hanem az év minden egyes napján. Mivel e kiadvány jellemzően tíz napig van érvényben, havonta akár többször is indokolt ellátogatnia erre a weblapra annak érdekében, hogy biztosan ne csússzon le valamilyen Goods Market ajánlatról, amelyet pedig szívesen kihasznált volna.

GOODS MARKET BOLTOK ORSZÁGSZERTE

A Goods Market üzletek az üzemeltető cég megfogalmazása szerint a százforintos boltok alapjaira építkeznek, ugyanakkor a kor igényeinek termékválasztékban és a boltok kialakításában egyaránt megfelelő vegyesiparcikk-jellegű kiskereskedelmi egységek, amelyek igyekeznek betölteni az egykori szatócsboltok helyét, vagyis egy napjainkra megüresedett piaci szegmenst.

A bolthálózat a néhány ezer fős kistelepülésektől a nagyvárosokig mindenhol képviselteti magát - üzletei között éppúgy helyet kapnak a 40 m2–es kisboltok mint az akár 400 m2 feletti áruházak. Lakjon ön Szentesen vagy Pécsen, Veszprémben vagy Szombathelyen, a Goods Market egy vagy több boltja elérhető közelségben van. Ezzel szemben a Goods Market online vásárlás-opció sajnos egyelőre a jövő zenéje.

A választék igen tekintélyes, hiszen több mint 20 ezer termékből áll össze. Az árubőséget tükrözi a mottó, mely ekképpen hangzik: Minden ami otthon kell. Ennek megfelelően a termékpaletta részét képezi a háztartási vegyiáru, az üveg- és műanyagáru, konyhai és lakásfelszerelések, piperecikkek, papíráru és írószerek, játékok és ajándékok, bizsuk, a szezonális áruféleségek (húsvét, karácsony, strandszezon stb.), sőt a hűtést nem igénylő alapvető élelmiszerek (például az édességek, kávé, ásványvíz, étolaj, liszt, cukor, UHT tej) úgyszintén.

A Goods Market központi honlapja a del-100.hu címen kereshető fel. A hálózatot két cég üzemelteti, és ezek Magyarország eltérő területein folytatják tevékenységüket - e cégeknek külön, önálló weboldaluk van, amelyen megtalálhatóak a hálózathoz tartozó boltok elérhetőségei.

SOK-SOK GOODS MARKET AKCIÓ

Mindazok, akiknek lakóhelyén működik Goods Market üzlet, bizonyára jól ismerik e boltok bőséges kínálatát és pénztárcabarát árszínvonalát, ilyeténképp szívesen járnak oda háztartásuk beszerzéseit intézni. Őket a megszokottnál is kedvezőbb vásárlási lehetőségekkel kecsegteti a mindenkori aktuális akciókat tartalmazó Goods Market újság, amelyet ezért rendszeresen fellapoz a vásárlóközönség bevásárlásait tudatosan tervező hányada.

A tízezres nagyságrendű termékválaszték ellenére viszont mégiscsak előfordulhat, hogy jelen pillanatban az éppen az ön számára szükséges termékek némelyike nem a Goods Market, hanem valamely másik üzletlánc akciós kínálatában bukkan fel. Ezt tartottuk szem előtt, amikor a "Hipermarketek" kategóriába sorolható magyarországi áruházak (köztük: COOP, Chef Market, CBA Príma, CBA, Auchan, ÁRKLUB , Aldi) valamennyi akciós kiadványát egy helyre gyűjtöttük, hogy önnek időt spóroljunk a vásárlást megelőző tájékozódáskor.

Mindenképpen jól jár tehát, ha 2020 során legalább heti rendszerességgel felkeresi honlapunkat, ahol mindig minden reklámújság, szórólap és katalógus a legfrissebb számával található meg!

HIRDETÉS


HIRDETÉS