BENU Gyógyszertárak akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi BENU Gyógyszertárak újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok BENU Gyógyszertárak

BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Magazin

09.01. - 2020.09.30.

BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Magazin

08.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Magazin

07.01. - 2020.07.31.

BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

Magazin

06.01. - 2020.06.30.

BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.05.01.-től

Magazin

05.01. - 2020.05.31.

BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.04.01.-től

Magazin

04.01. - 2020.04.30.

HIRDETÉS
BENU Gyógyszertárak - Magazin megtekintése, amely érvényes 2020.03.01.-től

Magazin

03.01. - 2020.03.31.

BENU Gyógyszertárak

BENU PATIKA AKCIÓ

Akár egészségünk megőrzése, akár helyrehozása a célunk, feltétlenül érdemes figyelmünkre a legfrissebb Benu akciós újság, ugyanis a sokszor nem elhanyagolható mértékű kiadásokat lejjebb szoríthatjuk a közelünkben működő valamelyik Benu gyógyszertár akció keretében kínált termékeinek választásával.

Minden hónapban, így Szeptember során is megjelenik a teljes hónapon át érvényes Benu akciós újság 2020 folyamán. A többtíz oldalon sorakozó Benu akciók között sokkal praktikusabban böngészhet, ha az aktuális katalógus honlapunkon hozzáférhető online változatát (Magazin) tölti be telefonjára vagy számítógépére. Aki biztosra akar menni, és nem kíván lemaradni a Benu patika akció-sokaságáról sem most, sem máskor, legyen rendszeres látogatója ennek a weboldalnak!

A BENU GYÓGYSZERTÁR-HÁLÓZATA MAGYARORSZÁGON

A Benu Magyarország Zrt. a németországi központú Phoenix-csoport része - ez Európa egyik legjelentősebb gyógyszerkereskedelmi vállalata. A csoport a kontinens tíz országában képviselteti magát, és gyógyszertárainak száma meghaladja az 1300-at. Hazánk mellett a Benu Csehország és Szlovákia, Szerbia és Montenegró, a három balti állam, illetve Hollandia és Svájc piacán van jelen.

A Benu magyarországi hálózata jelenleg közel háromszáz gyógyszertárat foglal magába, melyek között számos franchise-partner is megtalálható. A Benu Gyógyszertárak magas színvonalát az évről évre elnyert rangos szakmai díjak igazolják.

Üzleteik vásárlóterének kialakítása egységes, jellemzőjük a szabadpolcos rendszer, a tágasság és az átlátható, letisztult elrendezés. A paletta lefedi az egészségmegőrzéshez, a betegségmegelőzéshez, illetve az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen termékek széles körét.

Gyógyászati cikkeik az allergiától a megfázásig, a fájdalomcsillapítástól a mozgásszervi problémákig, a szív- és érrendszer gyógyszereitől a bőrbetegségekig mindenre kínálnak megoldást. Vitaminok és multivitaminok, gyógyteák és gyógyvízek, immunerősítő szerek és fogyókúrás termékféleségek egyaránt részét képezik a választéknak; ahogy az intim higiéniai cikkek és a fogamzásgátlók; avagy a baba-mama termékkör.

Saját márkájuk, a LivSane számos különböző kategóriában nyújt kedvező alternatívát az egyéb márkatermékek mellett. Megtalálhatjuk itt többek között az étrendkiegészítőket (vitaminok, ásványi anyagok és táplálékkiegészítők), a gyógynövény-cukorkákat, a szépségápolási cikkeket (manikűr-pedikűr, ajakápolás, vatta és vattakorong), a szájápolás eszközeit (fogkefe, fogkrém, fogselyem, műfogsortisztító tabletta), a krémeket és kenőcsöket (a lóbalzsamtól az aranyérkenőcsön keresztül az árnika-gélig), a sebtapaszokat, vagy akár a diagnosztikai eszközöket (hőmérő, vérnyomásmérő stb.).

A Benu patikák országos hálózatából mindenki kikeresheti a lakóhelyéhez közel eső, legegyszerűbben megközelíthető gyógyszertárakat a Benu Magyarország hivatalos honlapján, amelynek elérhetősége a következő: benu.hu.

VÁSÁRLÁS A BENU GYÓGYSZERTÁR AKCIÓK KERETÉBEN

Lakjon az ország bármely pontján, biztosan talál a Benu gyógyszertárak közül olyat, ami kényelmes közelségben kínál megfizethető árú gyógyszer - és egyéb termékeket. A sok-sok Benu akció pedig elsőrangú lehetőség arra, hogy még a mindennapok során megszokottnál is barátibb áron szerezhesse be a gyógyuláshoz avagy az egészségmegőrzéshez szükséges cikkeket.

Ám ne feledkezzünk meg arról, hogy Drogéria, kozmetikumok profillal több más kiskereskedelmi hálózat is működik Magyarországon. Ezek akciós kínálatát éppúgy ajánlott szemrevételezni, mint a Benu gyógyszertár akcióit. Nálunk ezt könnyedén megteheti, mivel webes felületünkön összegyűjtöttük önnek valamennyi szóba jöhető bolt (M·A·C Cosmetics, Müller, Marionnaud, Magnetic, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, Avon) friss, aktuális reklámkiadványait. Így semmi akadálya nem lehet annak, hogy az összes jelenlegi kedvezményes ajánlatból mazsolázva maximális megtakarítást érhessen el a bevásárlókörútján.

HIRDETÉS


HIRDETÉS