Gyöngy Patikák akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Gyöngy Patikák újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Gyöngy Patikák

Gyöngy Patikák - Szeptemberi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Szeptemberi akcióink

09.01. - 2020.09.30.

Gyöngy Patikák - Augusztusi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.08.01.-től

Augusztusi akcióink

08.01. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
Gyöngy Patikák - Júliusi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.07.01.-től

Júliusi akcióink

07.01. - 2020.07.31.

Gyöngy Patikák - Júniusi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

Júniusi akcióink

06.01. - 2020.06.30.

Gyöngy Patikák - Májusi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.05.01.-től

Májusi akcióink

05.01. - 2020.05.30.

Gyöngy Patikák - Áprilisi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.04.08.-től

Áprilisi akcióink

04.08. - 2020.04.30.

HIRDETÉS
Gyöngy Patikák - Márciusi akcióink megtekintése, amely érvényes 2020.03.01.-től

Márciusi akcióink

03.01. - 2020.03.31.

Gyöngy Patikák

A GYÖNGY PATIKA AKCIÓS ÚJSÁG AJÁNLATAI

Gyógyszertárban időről időre az emberek többsége megfordul, akár kényszerűségből, valamilyen egészséggel kapcsolatos problémára megoldást keresve, akár egészségtudatos személyként az egészség megőrzésének céljától vezérelve. A Gyöngy Patika akciós újság (Szeptemberi akcióink) abban nyújt segítséget, hogy a lehető legtöbb terméket a megszokottnál kedvezőbb áron lehessen beszerezni. Érdemes tehát e reklámlapot havonkénti rendszerességgel átböngészni, mert minden Gyöngy Patika akció hozzájárul ahhoz, hogy több pénz maradjon az ön zsebében.

A 2020. Szeptember során érvényben lévő kiadvány megtalálható itt. Ez az online akciós szórólap jóval praktikusabb megoldás a mindennapokban, mint hogyha havonta el kellene zarándokolni egy környékbeli patikába csupán a reklámbrosúra begyűjtése miatt. Honlapunkon mindenkor ott leli a Gyöngy Patika akciós újság legújabb számát. Így hát bárhol jár és bármikor  akad egy szabad öt perce, okostelefonján pillanatokon belül böngészheti az aktuális (09.01. - 09.30. között igénybe vehető) árengedményes ajánlatokat - és ezek között bizonyára lesz majd olyan, amely az ön házi gyógyszertárába vagy vitaminos dobozkájába éppen jól jön.

GYÖNGY PATIKÁK ORSZÁGSZERTE

A Gyöngy Patikák hálózata, vagyis a Hungaropharma Zrt. által 2007-ben elindított partnerpatikai program napjainkig piacvezető szolgáltatás a magyarországi gyógyszerpiacon. Ötszáznál is több gyógyszertár tartozik a független gyógyszertárak e csoportosulásába (azaz gyakorlatilag minden negyedik hazai gyógyszertár a hálózat tagja); és ezek az ország egész területét lefedik.

Valamennyi Gyöngy Patika gyógyszerek, étrendkiegészítők, gyógyászati segédeszközök és egyéb készítmények bőséges választékával áll a lakosság rendelkezésére. Aszpirin, Venotec vagy Lioton gél? Emésztési problémákra Iberogast, vagy neuropátiára Milgamma? Bármire van szüksége, itt megleli.

Az e körbe tartozó patikák ráadásul kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy minőségi ügyfélkiszolgálást, felvilágosító tevékenységet, szakértő tanácsadást, valamint speciális egészségügyi szolgáltatásokat biztosítsanak.

A rendszeresen visszatérő vevők a Gyöngy Patikák Hűségkártya kiváltását követően kedvezményesen vásárolhatnak nem támogatható gyógyszereket, étrendkiegészítő termékeket és más készítményeket. A konkrét kedvezmények és a kedvezményezett termékkör vonatkozásában a gyógyszertárakban tudnak részletes tájékoztatást nyújtani.

A Gyöngy Patikák hálózat honlapja felkereshető a www.gyongypatikak.hu címen. Itt olvasható a Gyöngy Magazin rengeteg hasznos tanáccsal és érdekességgel; a Gyöngy Patika árlista praktikus segédeszköz az árösszehasonlításhoz; a patikakereső segítségével pedig kiválasztható a leginkább útba eső gyógyszertár.

AZ ÖSSZES GYÖNGY PATIKA AKCIÓ NÁLUNK

A háztartások többségében a havi kiadások egy bizonyos hányada óhatatlanul is olyan termékféleségekre megy el, amelyeket az egészség helyreállítása vagy megőrzése érdekében egy gyógyszertárból szereznek be. E kiadások mérséklésének eszköze lehet a hónapról hónapra friss számmal jelentkező Gyöngy Patika akciós újság a benne foglalt megannyi kedvezményes ajánlattal.

A magyarországi gyógyszerforgalmazási piacon ugyanakkor több más hálózat is képviselteti magát. Néha a Gyöngy Patika árlista tételei között találja meg legkedvezőbb áron a keresett terméket, néha máshol. Ezért érdemes teljes körűen informálódni, és akcióváltáskor felmérni az újabb megtakarítási lehetőségeket. 

Ehhez kínálunk hathatós támogatást azzal, hogy egy helyre gyűjtöttük számos bolt és hálózat (így például: KOCKAÁRUHÁZ, Fressnapf, eBizsu, Brendon, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) jelenlegi legfrissebb akciós újságjait, reklámkatalógusait, szórólapjait. Nálunk, e weboldalon tud tehát a leggyorsabban képbe kerülni a kedvezményekről és leárazásokról, mielőtt bevásárolni indul; márpedig eképpen juthat minél több mindenre pénz az ön háztartásában is!

HIRDETÉS


HIRDETÉS