HIRDETÉS

Penny Market - akciós újság, reklámújság online 2019

HIRDETÉS
Penny Market - Veszprém megtekintése, amely érvényes 2019.09.26.-től

Veszprém

2019.09.26. - 2019.10.02.

Penny Market - Túrkeve megtekintése, amely érvényes 2019.09.19.-től

Túrkeve

2019.09.19. - 2019.09.25.

Penny akciós újság

Fenomenális kedvezmények a Penny akciós újságban

Kifogástalan német minőség ár-érték arányban. Ez jellemzi a Penny Market termékeit. Melyet az érdeklődők a hetente megjelenő Penny akciós újságban tekinthetnek meg. Lehengerlő kedvezmények várják az ide látogató vásárlókat. 

A jelenlegi akciós újságot, amely érvényes 2019.10.17. dátumtól, megtekintheti itt.

Penny Információk

A Penny Market a német REWE csoport része, amely nem csak Magyarországon tevékenykedik, hanem az alábbi országokban egyaránt: Németország, Olaszország, Románia, Csehország. Magyarországon a legelső üzletüket 1996-ban nyitották meg június 6-án Szentesen, jelenleg 218 üzletük üzemel országszerte. A Penny Market Magyarországon az egyik legrégebb óta jelenlévő diszkonthálózat. Körülbelül 2000 különböző terméket tartalmaz a kínálatuk, amelyeket folyamatosan szezonális termékekkel egészítenek ki.

A termékkínálatuk tartalmazza a mindennapi élelmiszereket, valamint szezonálisan kiegészülnek konyhai berendezésekkel, háztartási kellékekkel, kisállat kiegészítőkkel. A termékeik nagyrészét, közel kétharmadát (800 db termék) magyar beszállítóktól szerzik be. 

Kellő odafigyelést biztosítanak az ételintoleranciával élő vásárlók igényeinek kielégítésére is. Így a speciális étrendet követő vásárlók is megtalálhatják a gluténmentes, illetve a laktózmentes termékek széleskörű kínálatát. A mentes termékek többek között az alábbi termékekből állnak: lisztek, tejtermékek, péksütemények.

A diszkontlánc számos díjnyertes sajátmárkás terméket kínál.

Saját márkák, amelyeket máshol nem talál meg a vásárló, ezek:

  • Karát
  • Dárdás
  • Aranykosár
  • Sissy
  • Wippy
  • Gustoso
  • Gran Mare
  • Selection

Egy új kezdeményezésnek köszönhetően az üzletlánc a nem tökéletesen kinéző másodosztályú zöldség-gyümölcs termés átvételével is a magyar gazdákat támogatja. A kezdeményezés a „Girbe-gurba” névre hallgat. A nem első osztályú, de jó minőségű zöldségeket és gyümölcsöket áprilistól lehet az áruház polcain vásárolni.

A cég figyel a környezeti fenntarthatóságra, biológiailag lebomló bevásárlószatyrokat kínálnak a vásárlóknak a megszokott műanyag helyett. Heti szinten kiadásra kerülő akciós újságjaikat csakis felelően kezelt erdőkből származó papírra nyomtatják.

A Penny volt a legelső üzletlánc itthon, ahol újságot is árultak, valamint gyógyszereket.

A Penny üzletei Budapest számos kerülete mellett megtalálhatóak még többek között az alábbi helyszíneken: Eger, Győr, Pécs, Székesfehérvár, Szombathely, Mór, Tatabánya, Miskolc, Ózd.
A lista nem teljes. – további információ a hivatalos oldalon.

A győri, egri, budapesti kijelölt helyeken lehetősége van a vásárlóknak az elektromos személygépkocsijuk feltöltésére a kihelyezett E-töltőállomásoknak köszönhetően.

A nyitva tartás általában H – Szo: 7-21 ; V: 7-18 -ig, városonként eltérhet. A nyitva tartással kapcsolatban bővebb információ megtalálható a Penny Market hivatalos oldalán www.penny.hu

Spóroljon a Penny Markettel

Széles termékkínálatának köszönhetően hatalmas kedvezményekkel várja az üzletlánc a vásárlóit:

10; 30; vagy akár 45%-os akciókkal kedveskednek hetente.
Ha esetleg nem találta meg az akciót, amelyet keresett, böngéssze oldalunkon a hasonló üzletek szórólapjait: CBA Príma, CBA Cent, CBA, Biomark, Auchan, ÁRKLUB , Aldi , hogy össze tudja hasonlítani az árakat, hogy ne maradjon le az akciókról!

 

HIRDETÉS


HIRDETÉS