Egyre csak közeledik a sokak által minden évben oly’ nagyon várt nap, amely boldogabbá teszi az emberek jó részét, persze leginkább a nőket. Black Week, Black Friday, Cyber Monday és még ki tudja, milyen elnevezéseket tanulhatunk meg a marketingesek jóvoltából. Annyi biztos, akció akció hátán lesz 2023-ben is.

fekete péntek

Várva várt nagy nap? Nem, nem a karácsonyról van szó, az is nagyon várt eseménye az évnek, most a BLACK FRIDAY 🔥 napra gondoljunk. Így, csupa nagy betűvel írva, hiszen eleget kell tenni a reklám elvárásoknak. Ennek a napnak ugyan már nem kell reklám, tudott és várt a vásárlók körében, de azért biztos, ami biztos. Ne maradjon le senki a lehetőségekről!

Évekkel ezelőtt sokan fanyalogtak az ilyen akcióktól, szokatlan volt a magyar ember számára a nagy hajcihő, amivel jár ez a különleges nap. 2023. azonban már megváltoztatja az ő hozzáállásukat is. Minden fillér számít: rezsi növekedés, élelmiszer áremelés, szolgáltatások drágulása mind-mind kívánatossá teszi ezt a lehetőséget az olcsóbb vásárlásra. Ki kell használni a leértékeléseket, előre megvenni a karácsonyi ajándékokat, a közelgő szülinapok, névnapok meglepetéseit. Ezt „segíti elő” a Fekete Péntek, jótékony hatással van az egyre szűkösebb anyagi keretek felhasználására.

Ajándékra a nehezülő körülmények ellenére is szükség van, örömet okozni jó dolog, a hasznos dolgokat pedig így is, úgy is megvesszük. Akkor legalább spóroljunk, ha lehet! Ebben az évben biztosan hatalmas dömping lesz az akciókból, a termékek minden kategóriájában számíthatunk Black Friday árcsökkentésre. A turizmustól kezdve ezerféle lehetőség lesz a pénzünk észszerű költésére. Katalógusok, szórólapok, online felületek sokasága mutatja a kínálatot, nekünk csak a döntés marad. Persze ez korántsem egyszerű, sokaknak okoz majd álmatlan éjszakát a töprengés. Mindezek ellenére megéri a fáradságot, éljünk a lehetőségekkel.

Ne gondoljuk, hogy csak műszaki áruházak vesznek részt az árcsökkentési versenyben. A Deichmanntól kezdve az Oriflame-n keresztül egészen az eMAG áruházig van lehetőség jobbnál jobb árakat böngészni.

A nagy nap 2023-ben november 24-ére esik!

Jegyezzük meg ezt a dátumot, előre kell már időt biztosítanunk magunknak az átgondolt döntésekhez, felkészülni a vásárlások sikeres lebonyolítására.

Szinte mindenhez hozzájuthatunk amire csak szükségünk van nagyon kedvező áron, akár házhoz szállítva vagy a boltban személyesen kiválasztva a terméket. A nagy tülekedésre, tumultuózus jelenetekre fel kell készülnünk, ha a boltban akarjuk megvalósítani a Black Friday-hez kapcsolható álmainkat.

Az álmoknak nem szab határt a bőséges kínálat, minden eladó, minden elérhető. Korábbi évek tapasztalata alapján várható a boltokban a nyitás előtti sorban állás is. Lesznek, akik már órákkal előbb elfoglalják a megfelelő helyet.

Ezt a procedúrát kerülhetjük el az online vásárlással. Mindent megvehetünk ezen az úton is, a szavatosság teljes körű a vevő részére. A termék kézhez vételétől számítva 14 napos elállási jog illeti a vevőt az e-kereskedelemben. A kereskedők érdeke is a vásárlói elégedettség, ezért kénytelenek több kockázatot vállalni a forgalom növeléséért.

A sok előny mellett résen kell lennünk, piackutatást kell végeznünk, ismerni kell az árak alakulását, mert előfordulhat, hogy a 40%-kal olcsóbban kínált termék egy hónappal ezelőtt 60%-kal került kevesebbe.

Az teljesen biztos, hogy a 2023 november 24-i Black Friday sokkal nagyobb durranás lesz hazánkban, mint az ezt megelőzőek voltak. Ma már jobban bízunk az online boltokban, mint a járványidőszak előtt, hozzá szoktunk az ily’ módon történő vásárláshoz. A statisztikai adatok is ezt mutatják, láthatjuk az utcákon a sok fuvarozó autót, hozzánk is és a szomszédhoz is egyre gyakrabban csönget be a megrendelt áruval egy-egy szállító cég alkalmazottja.

Várjuk tehát a nagy napot, már csak pár estét kell eltöltenünk november 24-ig és akkor élvezhetjük a Black Friday meglepetéseket.

A várva várt nagy nap: FEKETE PÉNTEK 2023 ⏰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation