Novemberi úti cél: a Media Markt! Ha november akkor Black Friday. Vagy ahogy szokták még nevezni: a vásárlás ünnepe. Szerencsére nálunk nem okoz akkora tömeghisztériát, mint Amerikában, de azért már itt is egyre többen készülnek rá tudatosan. Nézzük csak meg, hogy mennyi mindenért érdemes ellátogatni hozzájuk!

Hogyan készülhetünk fel az akciókra?

1. Töltsük le a Media Markt applikációját! Így amint indul a Black Friday 2020, azonnal le tudunk csapni a legjobb ajánlatokra, és nem utolsó sorban ahhoz, hogy ezt megtegyük, nem kell ellátogatni a boltba.

2. Iratkozzunk fel a kívánságlistára! Ehhez csak regisztrálni kell előre a webáruházban, és így tudjuk gyűjteni a megvásárolni kívánt termékeket még az akció előtt.

3. Használjunk akciós katalógus gyűjtő weboldalt, mint az Ujsagomat, hogy össze tudjuk hasonlítani más üzletek áraival az egyes termékeket, és a legjobb áron kínált terméket vegyük meg.

4. Mindig tájékozódjunk a garanciális feltételekről! Ez nagyon fontos a saját érdekünkben. Nem érdemes megvenni egy ellenőrizhetetlen forrásból származó terméket. Próbáljuk meg észrevenni, ha valami gyanúsan olcsó a többi kereskedő áraihoz képest.

Top ajánlatok az idei évben

Televíziók

Televíziók

Ami a tévéket illeti, rengeteg akciós ajánlat közül választhatunk. Könnyű elveszni a kínálat tengerében. 

Mielőtt nekiállnánk vásárolni, mindenképpen gondoljuk végig, hogy pontosan mire is van szükségünk. Szeretnénk-e például okostévét, vagy sima televízióra vágyunk? Csak akkor válasszuk az okostévét, ha valóban használni fogjuk a funkcióit, vagyis szeretnénk az internetes tartalmakat is bevonni a tévénézésbe.

Az egyik legolcsóbb tévét (ILIKE 32HR88 LED televízió) már 29.999 Ft.-ért megvehetjük, az egyik legdrágább ajánlat pedig egy Sony okostévé (SONY BRAVIA KD-75ZH8BAEP 8K HDR Android LED Televízió), amit 1.759.999 Ft-ért kínálnak, eléggé nagy akcióban, ugyanis az eredeti ára 2.500.000. E kettő között pedig nagyon sok remek ajánlat van, mindenképpen böngésszünk mielőtt beteszünk egyet a kosarunkba.

Mobiltelefonok

A mindenkori Black Friday másik sztárja a mobiltelefon. Több luxusmárka gyártója csak ilyenkor tart akciókat (pl. az Apple), így sokan várnak erre a napra. Gyártókra lebontva tudunk válogatni az akciós ajánlatok között.

Választhatunk, hogy Samsung, Huawei, Xiaomi vagy az Apple cég termékei állnak hozzánk legközelebb. Mindegyiknek népes tábora van. Tény, hogy az összes márkának megvannak az előnyei és hátrányai is. Próbáljunk meg utána járni, hogy nekünk melyik gyártó termékei azok, amik a legközelebb állnak a mobiltelefonozási szokásainkhoz.

Nem csak telefonokat, de navigációs eszközöket is vásárolhatunk a kategóriában. Igaz, hogy már minden okostelefonban van navigáció, de aki az országutak embere, mégis jobban jár egy direkt erre a célra kifejlesztett eszközzel.

A kiemelt ajánlatok közül a legolcsóbb termék egy Xiaomi okostelefon (XIAOMI REDMI 9C NFC 2), amit 39.999 Ft-ért kínál a Media Markt. A legdrágábbak pedig az Apple termékei, de aki az alma szerelmese, jó akciós ajánlatokat találhat így is.

Háztartási nagygépek

Ide tartoznak a mosó- és szárítógépek, a hűtőszekrények, a mosogatógépek, valamint a pára- és szagelszívók is. Nagyon sok ajánlatot találhatunk, érdemes összehasonlítani más kereskedők Black Friday ajánlataival is az akciókat, mielőtt elvesznénk a termékek tengerében.

A kiemelt kínálatban nagyon sok mosógép szerepel. Ha éppen most szeretnénk ilyet vásárolni, nagyon jól tudunk járni, ha körültekintően válogatunk. Először mindenképpen azt döntsük el, hogy elől vagy felültöltős mosógépet szeretnénk. Ezt általában a lakásunkban erre a célra rendelkező hely nagysága dönti el.

A felültöltős mosógépek keskenyebbek, így jobban elférnek, viszont a tetejére nem lehet pakolni, vagy polcot elhelyezni fölé, és beépíteni sem tudjuk. Viszont általában olcsóbb árkategóriába esnek, így pénztárcabarát megoldás. Az INDESIT (INDESIT BTW A61053)  felültöltős mosógépét már 69.9000 Ft-ért hazavihetjük, ráadásul 84.999 Ft-ról van leárazva!

Számítástechnika

A Fekete Péntek akciók legnagyobb nyertesei az elmúlt években a számítástechnikai termékek voltak. Sokan ekkorra időzítik a laptop vásárlást, de a cégek is nagy számban frissítik fel ilyenkor a gépparkjaikat. Idén talán még nagyobb dömpingre számíthatunk, hiszen nagyon sok ember kényszerült a koronavírus tavaszi megjelenése óta Home Office munkára, így biztosan sokan szeretnék majd új kütyükkel meglepni magukat.

A legnépszerűbbek még mindig a laptopok, dacára annak, hogy már nagyon jó tabletek és iPadek is vannak a piacon.

A kiemelt ajánlatok között mindenféle árkategóriájú laptopot találhatunk. Mindig nézzük meg alaposan a technikai adatokat! Fontos végiggondolnunk, hogy a megvásárolt laptop majd milyen funkciót kell, hogy betöltsön.

Valóban nagyon sok remek akció között választhatunk, és az sem utolsó szempont, hogy közeleg a karácsony. Gondoljuk végig, hogy ebben a nehéz időszakban mivel tudnánk segíteni szeretteink otthoni szórakozását, és lepjük meg őket valami olyan dologgal, amire nem is számítanak!

Media Markt – a legnagyobb sztár az idei Black Fridaykor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation