Idén a vártnál hamarabb kopogtatott a Black Friday akció a legnépszerűbb üzletekben. Van ahol már el is kezdődött. Nem készült még fel, vagy nincs ideje minden oldalt átböngészni? Pánikra semmi ok! Összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat, hogy idén se maradjon le semmiről.

Euronics

Az Euronics-ban már elindult a Fekete Péntek akció és egy egész hétig tart majd. Három fő kategóriában hirdetnek akár 50%-os akciót: 

  • háztartási kisgépek
  • háztartási nagygépek
  • televíziók

Ha új tévét szeretne vásárolni, akkor ez utóbbi kategóriában érdemes egy pillantást venni, a – csak az Euronics kínálatában található-, Dyres HD lapostévére, amely rendkívül kedvező, 55 000 forintos áron lehet az Öné.

Alza.hu

Az Alza.hu oldalon is beköszöntött a fekete ünnep. November 13. és december 1. között tart a leárazás, és a megvásárolt termékeket ingyenesen házhoz is szállítják. További jó hír, hogy akkor sem lesz gondja, ha a vásárolt terméket karácsonyi ajándéknak szánja és valami miatt ki kell cserélni. Ingyenes cserét ígérnek ugyanis a termékekre akár karácsony után is. 

Az Alza.hu termékkínálata rendkívül széles, mindenki találhat kedvére valót, akár saját részre, akár ajándékba vásárol. 

Az akciók folyamatosan változnak, de egyes okostelefonok és a laptopok akár 30%-os kedvezménnyel is elérhetők. 

A legkeresettebb termékek listáján találhatunk 66 százalékkal leértékelt Xiaomi okoskarkötőt, vagy más néven aktivitásmérőt, és az eredeti árhoz képest 68%-al olcsóbb kapszulás kávéfőzőt. Az egyik legérdekesebb termék kétség kívül a WiFi segítségével vezérelhető okoskonnektor, amely a Black Friday akció ideje alatt 55%-os kedvezménnyel kapható.

Érdemes résen lenni és időben lecsapni az áhított termékekre, mert az egyes akciós ajánlatok korlátozott ideig érhetőek csak el.

Az Alza.hu játékkínálatára is érdemes rátekinteni, ha van gyermek, vagy gyermeklelkű felnőtt a családban. Egyes Lego játékok 40% feletti kedvezménnyel, míg az egyre népszerűbb hoverboard akár 59 százalékkal olcsóbban lehet az öné.

black friday

Extreme Digital

Az Extreme Digital idén úgy döntött, hogy saját Black Friday-t tart november 15-én. Ezt a vállalat vezetői egy, november eleji sajtótájékoztatón jelentették be, ahol az is kiderült, hogy 2019-ben közel egymilliárd forintértékű kedvezménnyel készülnek a vásárlási őrületre. A cég idei fekete péntek mottója a „Kár izmozni!“ – hiszen erőlködés nélkül is hozzájuthatunk a kiszemelt termékekhez, két héttel a hivatalos Black Friday előtt is.

Néhány ajánlatot már nyilvánosságra hozott a cég, ezek közül a legütősebbek:

  • Black&Decker akkus fúró/csavarhúzó 50% kedvezménnyel, 13 990 forint helyett 6 995 forintért
  • Sony XTRA Bass fülhallgató fél áron, 4 990 forintért
  • Black&Decker akkus morzsaporszívó 60 százalékkal olcsóbban, 5 990 forintért
  • GoPro Fusion sportkamera 30% kedvezménnyel 
  • Clatronic indukciós főzőlap pedig 43 százalékkal kedvezőbben vásárolható meg.

Az Edigital további ajánlatait hírlevélben küldi ki, sőt a feliratkozók között egy több mint egymillió forint értékű televíziót sorsolnak majd ki a fekete péntek után.

Media Markt

Nem az Edigital az egyetlen vállalat, amely előre hozta a 2019-es Black Friday akciót. Egyik legnagyobb versenytársa, a Media Markt is ezt a stratégiát alkalmazta.  A november 12-24-ig tartó akciósorozat alatt számos népszerű termék árát mérsékelték, vagy felezték meg:

  • Braun villanófényes szőrtelenítő készülék 70 000 forinttal olcsóbban
  • Oral-B elektromos fogkefe 59%-os kedvezménnyel
  • Philips Aqua Duo kézi porszívó és felmosó 35 000 forinttal kevesebbért vásárolható meg az akciós időszakban.

A Media Markt akciós árú termékei mellé három lehetőséget kínál a vásárlóinak: 0%-os THM-et 10 vagy 20 hónapra, kedvező árú házhozszállítást, vagy +6 hónap garanciahosszabbítást. A választás az Öné!

EMAG és a többiek

Az egyik legnépszerűbb hazai online piactéren, az Emagon egyelőre még híre-hamva sincs a 2019-es Black Friday akcióknak. Úgy tűnik, hogy ők betartják a hivatalos dátumot. Vagy ki tudja, lehet, hogy ők is valamilyen trükköt terveznek?

A legismertebb ruhamárkák, mint a H&M és a C&A is nagy erőkkel készül a fekete péntekre, internetes oldalaikon sok meglepetést és nagyszerű árakat ígérnek. Csak győzzük kivárni!

Óriási akciók, kihagyhatatlan ajánlatok – ne maradjon le a legjobb Black Friday kedvezményekről 2019-ben sem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation