Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon a Black Friday. Az akcióban résztvevő üzletek az egyre élesedő versenyhelyzetre egyre meredekebb ajánlatokkal és trükkökkel válaszolnak. Például azzal, hogy megváltoztatják a Black Friday időpontját.

Az Extreme Digital idén saját Black Friday-t hirdetett november 15-ére. A cég sajtótájékoztatóján elmondta, hogy 2019-ben összesen egymilliárd forintos árengedménnyel készül a nagy napra.

A mall.hu Black Friday maratont tart az idén, és határozott ideig, vagy a készlet erejéig folyamatosan frissíti kínálatát. 

Az Alza.hu november 13-tól egészen december 1-ig hirdette meg Black Friday akcióját, s a kedvezményes termékeihez ingyenes házhozszállítást is biztosít.

Most összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat legnépszerűbb kategóriákban, hogy Ön se maradjon le az idei korai Black Friday-ről:

Konyhai eszközök

A kávéfőzők minden évben a Black Friday nagy slágerei. Idén sincs ez másképp a legnagyobb elektronikai szaküzletekben. A Nespresso-Delonghi Inissia kapszulás kávéfőző például 37%-al olcsóbban kapható az Extreme Digitalnál. Ha az automata kávéfőzőket részesíti előnyben, akkor sincs ok a szomorkodásra, hiszen az Euronicsnál számos modell, jelentős kedvezménnyel érhető el a Black Friday hét alatt. A Media Markt is közzétett már néhány előzetes Black Friday információt, amelyből kiderül, hogy egyes Philips kávéfőző modelljei közel 30% -al olcsóbban kaphatóak majd.

Ha hölgy rokonnak vagy ismerősnek keres karácsonyi ajándékot, akkor van egy javaslatunk: a Tefal méltán népszerű, kiváló minőségű tapadásmentes edényei 8 db-os kiszerelésben, igazán kedvező, 17 990 forintos áron vásárolhatók meg az Extreme Digitálnál. 

A kompakt, kis helyet foglaló gépek minden konyha hasznos tartozékai. Ebben a kategóriában kínál a mall.hu egy remek kis pároló és turmixgépet 31% kedvezménnyel. 

Háztartási nagygépek

Tönkrement a mosógép? Nincs hely a száradó ruháknak? Mosogatógép karácsonyra a nagyinak? Nem hűt már a régi hűtő? Nagy értékű kiadásokról beszélünk, amelyek sokak pénztárcáját megterhelik, szerencsére a Black Friday alatt ezekre a problémákra is megoldást találhatunk:

Az Euronicsnál mindjárt kettőre is: mosó- és szárítógépet vásárolhatunk a fekete héten 44 900 forinttal olcsóbban, hűtőt pedig közel 30%-os kedvezménnyel. Az Extreme Digital hőszivattyús szárítógéppel száll versenybe, amelyet 25%-al áraznak le a vásárlás ünnepére. 

A mall.hu weboldalra is érdemes ellátogatnunk, hiszen a háztartási gépeket átlagosan 15%-os kedvezménnyel kínálják.

Szórakoztató elektronika

A Black Friday akció egyik legnagyobb sztárja idén is a televízió lesz. Fel is készültek az elektronikai nagyágyúk: 

A Media Markt a Sony egyik legújabb 4K UHD televízióját 289 999 forintért adja majd a Black Friday hetében. Az Extrem Digital pedig szintén Sony márkájú, UHD SMART LED televíziójával állt be a Black Friday startvonalához.

Az Euronics-nál már 55 000 ft-os ártól találhatunk okostévét, de az „okosabb” és drágább kategóriában is kínálnak akciós készülékeket. 

A mall.hu készült a legnagyobb kínálattal, nálunk azonban a kedvezmény alacsonyabb, átlagosan. 15 százalék.

Játékok

Szerencsére a gyermekekre – és a gyermeklelkű felnőttekre – is gondoltak több üzletben. A Lego játékok például az Extreme Digitálnál 40%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A digitális játékok kedvelői is találhatnak kedvükre valót, hiszen az Euronics fekete hetén a Sony PS4 2019 kedvezményesen, 144 999 forintos áron érhető el. Az Alza.hu széles kínálatát is érdemes végigböngészni a játékos Black Friday ajánlatokért.

Kozmetikumok 

A saját részre, vagy ajándékba vásárolt kozmetikumok és parfümök is nagy számban fogynak karácsony előtt. Jól tudják ezt az áruházak is, ezért ennek megfelelő hatalmas kínálattal és akciókkal készülnek a Black Friday-re.

Az Alza.hu óriási listával készült a fekete hétre, s egyes parfümjei több, mint 60 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg. Az Oriflame még ennél is magasabbra tette a tétet; Black Friday kínálatában előfordul akár 75%-os kedvezmény is. 

A további ajánlatokat sok üzlet e-mailben küldi ki vásárlóinak. A hírlevélre való feliratkozásra különböző nyereményekkel csábítják az érdeklődőket. Az Extreme Digital például egy több mint 1 millió forint értékű Samsung 8K QLED TV-t sorsol ki a feliratkozók között, a Media Markt pedig 100.000 forintos utalványt ajándékoz majd egy szerencsés vásárlójának.

Előrehozott Black Friday, vásárlási maraton, hatalmas kedvezmények. 2019 legjobb fekete péntek ajánlatai kategóriánként

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Post navigation