MALL.HU BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 11.15. - 11.30.
8 nap 23:45:52
HIRDETÉS

MALL.HU akciós újság - erre a hétre + BLACK FRIDAY

MALL.HU akciós újság

A MALL.HU online kereskedelmi webáruház 2005-ben alakult meg Magyarországon, mint a cseh MALL.CZ cég leányvállalata. A többéves online kereskedelem, a Szlovákiában, Lengyelországban és Szlovéniában működő webshopok tapasztalata a magyar piacon is gyorsan meghozta a gyümölcsét. A cég a vásárlói szokások átalakítását, a szolgáltatás színvonalának emelését, valamint a vásárlói igények kiszolgálását tűzte ki célul. A webshopban bármikor vásárolhat, nincs nyitvatartási idő, sem ünnepnap, ráadásul többféle típusú terméket is egyetlen boltban vásárolhat meg. A folyamatosan bővülő raktárkészlet, a kedvezményes árak, a kényelmes vásárlás akár a kedvenc foteljából – mindez amellett szól, hogy használja ki az alkalmat és vásároljon a MALL.HU webshopban. Játékok, sportfelszerelés és ruházat, szépségápolási cikkek, kerti felszerelés és barkácsáru, mobiltelefonok, TV-k, notebookok és háztartási gépek széles választéka áll rendelkezésére. Lapozza át az éppen aktuális akciós szórólapot.

MALL.HU BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! MALL.HU üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb MALL.HU szórólapokat, amelynek címe MALL.HU - Black Friday és a 2019.11.15. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! MALL.HU 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Elektronika kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS