30 nap 13:36:56
HIRDETÉS

TTL akciós újság - erre a hétre

TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2020.10.13.-től

Akciós újság

keddtől 2020.10.13.

TTL - Akciós ujság megtekintése, amely érvényes 2019.03.01.-től

Akciós ujság

03.01. - 2019.03.31.

TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2019.02.01.-től

Akciós újság

02.01. - 2019.02.28.

TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2019.01.07.-től

Akciós újság

01.07. - 2019.01.31.

HIRDETÉS
TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2018.12.01.-től

Akciós újság

12.01. - 2018.12.31.

TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2018.11.01.-től

Akciós újság

11.01. - 2018.11.30.

TTL - Akciós újság megtekintése, amely érvényes 2018.10.01.-től

Akciós újság

10.01. - 2018.10.31.

TTL

A TTL AKCIÓS ÚJSÁG

A TTL akciós ajánlatok (Akciós újság) hónapról hónapra megújuló választékából könnyen talál a szükségleteinek és ízlésének megfelelőt mindenki, aki szőnyeget vagy padlószőnyeget, laminált vagy PVC padlót, függönyt avagy tapétát keres. A legfrissebb havi TTL akciós újság érvényessége keddtől 10.13., és megtalálható weboldalunkon: itt.

E honlapon azonban nem csupán November folyamán, hanem az év minden szakában hozzáférhető az éppen aktuális TTL szórólap, amit úton-útfélen lapozgathat okostelefonján, illetve otthoni vagy munkahelyi számítógépén. Ha bármikor lakása berendezésére, felújítására vagy szépítésére adja fejét, jusson tehát eszébe, hogy a pénztárcáját kímélő akciókról nálunk tud a legkényelmesebben és legpraktikusabban tájékozódni!

TTL ÁRUHÁZAK MAGYARORSZÁGON

A TTL németországi anyavállalata annak idején, 1992-ben a magyarországi piacra történő belépéssel kezdte meg nemzetközi terjeszkedését. Néhány éve még öt nagy területű szakáruházat üzemeltettek hazánkban, ám közülük a budapestiek 2019-ben végleg bezártak, amelynek apropóján jelentős TTL végkiárusítás zajlott ezekben a áruházakban. Ugyanekkor vidéken található két üzletük - a miskolci és a debreceni - magyar tulajdonba ment át, és a nevet megtartva folytatta tovább működését e nagyvárosokban.

A TTL Miskolc a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei megyeszékhelyen a Pesti úton, míg a TTL Debrecen legnagyobb vidéki városunkban a Balmazújvárosi úton várja a vásárlókat.

A választék részét képezi a padlóra, falra és ablakra szükséges termékek teljes skálája. Fényáteresztő és sötétítő függönyök, minirolók, illetve a karnisok és egyéb függönykiegészítők az ablakok felöltöztetéséhez. Sokféle tapéta és poszter annak érdekében, hogy a falak se maradjanak csupaszon. Szőnyeg, padlószőnyeg, futószőnyeg mindenféle méretben és színben; PVC és laminált padló, továbbá vízálló LVT padlóburkolat; valamint szennyfogó lábtörlők; no és lakásdekorációs cikkek, asztalterítők, illetve párnahuzatok - mindez a TTL szakáruházak termékpalettáján.

A járulékos szolgáltatások köre szintúgy említést érdemel: a házhoz szállításon túl rövid határidővel vállalnak szőnyegszegést és függönyvarrást; igénybe vehető helyszíni függönyfelmérés; és jól képzett eladóik természetesen ingyenes szaktanácsadással is készséggel szolgálnak.

A TTL hivatalos magyar honlapja a www.ttl.hu címen található - itt a termékválaszték mellett az egyes termékkörökhöz kapcsolódó hasznos tanácsok olvashatóak, és értelemszerűen az áruházak elérhetősége és nyitvatartása úgyszintén megtalálható.

KEDVEZŐ ÁRAK A TTL-NÉL

A TTL Miskolc és a TTL Debrecen kiváló ár-érték arányú termékeivel feltétlenül érdemes számolni, amennyiben otthonunk kialakítása vagy felújítása kerül napirendre. A TTL akciós újság lapjain pedig még a megszokott árszínvonalnál is barátibb árakon sorakoznak a különféle padlók, szőnyegek és tapéták; nem szólva az időszakos kiárusításokról, ahol egészen elképesztő mértékű árengedményeket foghatunk ki.

Nyilvánvaló ugyanakkor, hogy nem mindannyiunk számára van e két áruház elérhető közelségben. Szerencsére számos más hasonló profilú országos áruházlánc üzletei szintén tárt kapukkal várják a vevőket. Honlapunkon összegyűjtöttük önnek az összes ilyen jellegű bolthálózat (vagyis például: JYSK, IKEA, Dr. Padló, Diego, BodrogiBau, Black Red White, Bauhaus) éppen érvényben lévő akciós ajánlatait.

Nem kell tehát boltokban vadászni a reklámkiadványokra és szórólapokra, vagy bízni benne, hogy postaládánkba eljut valamennyi akciós katalógus. Bőven elég a mi online felületünkre visszatérni, és garantáltan nem marad le semmilyen önt érdeklő promócióról!

HIRDETÉS


HIRDETÉS