Betly akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Betly újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Betly

Betly - Betly katalógus - Kaleidoszkóp 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.08.11.-től

Betly katalógus - Kaleidoszkóp 2020

keddtől 2020.08.11.

Betly - Betly katalógus - Mentes megtekintése, amely érvényes 2019.07.01.-től

Betly katalógus - Mentes

hétfőtől 2019.07.01.

HIRDETÉS
Betly - Betly katalógus - Online 2020 megtekintése, amely érvényes 2020.06.02.-től

Betly katalógus - Online 2020

keddtől 2020.06.02.

Betly - Betly katalógus - Nonstop 2020 megtekintése, amely érvényes 2019.04.23.-től

Betly katalógus - Nonstop 2020

keddtől 2019.04.23.

Betly - Betly katalógus - Szivárvány Net megtekintése, amely érvényes 2020.04.16.-től

Betly katalógus - Szivárvány Net

csütörtöktől 2020.04.16.

Betly - Betly katalógus - Ibolya megtekintése, amely érvényes 2020.02.18.-től

Betly katalógus - Ibolya

keddtől 2020.02.18.

HIRDETÉS
Betly - Betly katalógus - Bónusz Net megtekintése, amely érvényes 2020.01.16.-től

Betly katalógus - Bónusz Net

csütörtöktől 2020.01.16.

Betly - Betly katalógus - Csengettyű megtekintése, amely érvényes 2019.11.11.-től

Betly katalógus - Csengettyű

hétfőtől 2019.11.11.

Betly - Betly katalógus - Retro megtekintése, amely érvényes 2019.10.01.-től

Betly katalógus - Retro

keddtől 2019.10.01.

HIRDETÉS

Betly

BETLY.HU KATALÓGUS

A különféle fantázianeveken megjelenő többféle Betly katalógus 2020 során is vonzó termékválasztékkal kényezteti el a vásárlókat. Olyan korábbi kiadványok után, mint a Betly Csengettyű, Flamingó, Zsúr avagy Retro, ezúttal a Betly Ibolya, Szivárvány, valamint a Mentes Online és a Nonstop 2020 nevű Betly katalógus oldalait érdemes böngészni. Ezek kínálata szerencsére nem csupán 1-2 hétig, hanem huzamosabb időszakon át érvényes.

Nálunk, ezen az okostelefonra vagy számítógépre praktikusan betölthető weboldalon kényelmesen szemlézheti valamennyi Betly.hu katalógus (például: Betly katalógus - Kaleidoszkóp 2020) teljes termékpalettáját - így a mi honlapunk jó kiindulópontként szolgál, ha divatékszert vagy mentes élelmiszert, ajándéktárgyakat vagy kozmetikumokat keres kedvező áron.

Látogasson el rendszeresen online felületünkre, amelyen mindig a legfrissebb reklámkatalógusok (köztük jelenleg keddtől 2020.08.11. között érvényben lévő) érhetőek el egy helyre összegyűjtve!

BETLY KATALÓGUS 2020-BAN IS

Az eredetileg bizsukereskedésként induló Betly kereskedelmi cég mára jócskán kibővült termékkörrel foglalkozik. Az általuk értékesített terméktípusok közt helyet kaptak a következők: divatékszerek és ruhakiegészítők, hajdíszek, kozmetikumok és testápolószerek, könyvek és ajándéktárgyak, sőt még a háztartási eszközök, a tartós és hűtést nem igénylő élelmiszerek (pl. liszt, fűszer, só), illetve a gluténmentes, laktózmentes, szójamentes étrendkiegészítők.

Saját meghatározásuk szerint a Betly katalógus nem webáruházként funkcionál, hanem (a főváros pesti oldalának frekventált pontján) üzlethelyiséggel rendelkező katalógusáruház. A Betly kínálatát ebből következően a különféle katalógusaik tartalma fedi le - az aktuális, egy időben általában 2-4 nyomtatott (vagy honlaponkon itt digitális) katalógusban a termékféleségek mellett olvasható az adott termék rövid leírása.

A Betly Ibolya katalógus nagyszerű divatékszerkínálatot (azon belül Swarovski kövekkel készült nemesacél divatékszereket) mutat be; a Szivárvány katalógus bizsukat és divatkiegészítőket, szépségápolási cikkeket, ajándéktárgyakat, fehérneműket, továbbá reformélelmiszereket vonultat fel; a Mentes Online a mentes élelmiszerfajták sokaságával az egészségtudatos táplálkozást szem előtt tartók és a valamilyen összetevőre érzékeny fogyasztók igényeit szolgálja ki; a Nonstop 2020 pedig elsősorban kozmetikumokkal, harisnyákkal és fehérneműkkel csábít vásárlásra.

A Betly hivatalos honlapja - amely felkereshető a www.betly.hu címen - tájékoztatást nyújt a vásárlási módokról, azaz a postai úton történő rendelésről, illetve a budapesti Örs vezér terénél üzemelő üzletükben való személyes átvételi lehetőségről.

A BETLY KATALÓGUS ÉS MÁS ÜZLETEK AJÁNLATAI

Aki az adott időpontban érvényes akár három-négyféle, tematikájában is sokszínűséget képviselő Betly.hu katalógus ajánlataiból mazsolázgat, jó eséllyel nemsokára a cég elégedett vásárlói közé fog tartozni. Egyedi áruválaszték baráti árszínvonallal társítva: ez az ön tetszését is bizonyosan elnyeri, amennyiben a szépség és az egészség (vagyis a vonzó megjelenés és az egészséges életmód) fontos szerepet játszik a mindennapjaiban.

Ám bármennyire is megnyerő a Betly kínálata, ritkán esik meg, hogy minden igényünkre optimális megoldást találunk egyetlen katalógusból vagy üzletből. Amit nem lelünk az egyik boltban, azt valamely másik forgalmazónál bizonyára beszerezhetjük; amit némileg drágállunk az egyik üzletláncnál, ahhoz máshol talán éppen akció keretében juthatunk hozzá.

Ezt nálunk lehet a legkönnyebben felmérni és áttekinteni, hiszen e honlap oldalain - tehát egy helyen összegyűjtve - rendelkezésre áll az összes Szeptember hónapban aktuális reklámkiadvány, akciós újság, promóciós katalógus, amelyet a magyarországi kiskereskedelmi piac szereplői (például KOCKAÁRUHÁZ, Gyöngy Patikák, Fressnapf, eBizsu, Brendon, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) kiadtak. Ha a takarékos vásárlás lényeges szempont, akkor e weboldal az ön szövetségese!

HIRDETÉS


HIRDETÉS