Marionnaud BLACK FRIDAY 2019 > akciós újság 09.17. - 11.30.
10 nap 18:58:26
HIRDETÉS

Marionnaud akciós újság - erre a hétre + BLACK FRIDAY

HIRDETÉS

Marionnaud akciós újság

A párizsi székhellyel rendelkező, luxuskozmetikumokat forgalmazó Marionnaud parfüméria-hálózat meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon. Gazdag kínálatában megtalálhatók a világ legnagyobb kozmetikai márkáinak termékei. Az elegáns kialakítású üzletekben személyre szabott tanácsadással várják a vásárlókat. Legyen szó bőrápolásról, parfümvásárlásról vagy dekorkozmetikumról, itt biztosan megtalálja a személyiségéhez leginkább illő illatot vagy terméket. A termékpalettán megtalálhatók a női, illetve a férfi termékek is. A Marionnaud üzletlánc hűségkártyával, valamint rendszeresen megjelenő akciós újsággal kedveskedik saját vásárlóinak. Az éppen aktuális kedvezményekről az akciós szórólap oldalain tájékozódhat.

Marionnaud BLACK FRIDAY 2019

A 2019-es Black Friday itt van! Marionnaud üzletei minden évben rendkívüli Black Friday akciókkal rukkolnak elő.
Weboldalunkon megtalálja a legújabb Marionnaud szórólapokat, amelynek címe Aktuális katalógus és a 2019.09.17. dátumtól érvényes. Hozza ki belőle a legtöbbet! Marionnaud 2019-es Black Friday kedvezményei megérkeztek! Spóroljon a lehető legtöbbet velünk!
Ha már tűkön ülve várja a nagy napot, készüljön fel a bevásárlásra és böngéssze a legújabb Black Friday szórólapokat! A leértékelések nem csak Drogéria, kozmetikumok kategóriára vonatkoznak, hanem az oldalunkon található összes kategóriára.

HIRDETÉS


HIRDETÉS