Marionnaud akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi Marionnaud újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok Marionnaud

Marionnaud - Beauty outlet megtekintése, amely érvényes 2020.09.01.-től

Beauty outlet

09.01. - 2020.09.30.

Marionnaud - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2020.06.16.-től

Aktuális katalógus

06.16. - 2020.08.31.

HIRDETÉS
Marionnaud - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.09.17.-től

Aktuális katalógus

09.17. - 2019.11.30.

Marionnaud - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.05.20.-től

Aktuális katalógus

05.20. - 2019.06.30.

Marionnaud - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2019.02.01.-től

Aktuális katalógus

02.01. - 2019.02.28.

Marionnaud - Aktuális katalógus 2018 megtekintése, amely érvényes 2018.06.01.-től

Aktuális katalógus 2018

06.01. - 2018.10.04.

HIRDETÉS
Marionnaud - Aktuális katalógus megtekintése, amely érvényes 2018.03.29.-től

Aktuális katalógus

03.29. - 2018.05.31.

Marionnaud

MARIONNAUD MAGAZIN ÉS KATALÓGUS

Kukkantson bele a Marionnaud éppen aktuális akciós katalógusába (érvényes 09.01. kezdettel), ha kedvező áron szeretne illatszert venni - igazán nem jelenthet gondot ebből a kínálatból, a megannyi Marionnaud akció közül olyanra akadni, amit szinte pont önnek találtak ki.

A Marionnaud magazin olyan igényes kivitelezésű szépségápolási kiadvány, amely a különleges akciók és vásárlói ajánlatok mellett praktikus arc- és testápolási, hajápolási, valamint sminktanácsokkal áll a hölgyek rendelkezésére, nem feledkezve meg a legújabb trendekről sem.

Ezen a honlapon mindig elérhető a Marionnaud magazin avagy az akciós katalógus legfrissebb száma (Beauty outlet), amelyet megtalál itt. Olvasgassa telefonján bárhol és bármikor - manapság már nincs is ennél kényelmesebb mód a tájékozódásra!

A MARIONNAUD ÜZLETEK VÁLASZTÉKA

A párizsi székhellyel rendelkező, luxuskozmetikumokat forgalmazó Marionnaud megalapítása 1984-re esik. E cég mára Európa legnagyobb parfümériahálózatát üzemelteti, amelynek éves forgalma euróban is milliárdos nagyságrendű.

Hazánkban 2003-tól találkozhatunk velük, tudniillik ennek az évnek az őszén történt, hogy egy (a kelet-közép-európai régióban piacvezető) hálózat magyarországi üzleteinek bejárata fölött megjelent a Marionnaud név. Megtalálható a Marionnaud Miskolc és Győr jelentős bevásárlóközpontjaiban; ugyanakkor üzleteik többsége Budapesten és a főváros szomszédságában lévő településeken (Dunakeszi, Szigetszentmiklós) koncentrálódik.

A Marionnaud gazdag kínálatában ott sorjáznak a világ legnagyobb kozmetikai márkáinak termékei - Clinique, Lancôme, Yves Saint Laurent, Shiseido, Giorgio Armani... Az elegáns kialakítású üzletekben személyre szabott tanácsadással várják a vásárlókat. Legyen szó bőrápolásról, parfümvásárlásról vagy dekorkozmetikumról, a Marionnaud megoldást nyújt az igényekre. A termékpalettán megtalálhatók a női, illetve a férfi termékek egyaránt.

Illatok, illatszettek és illatkiegészítők; sminktermékek a korrektoroktól a szemceruzán át a sminkszettekig; testápolószerek a testradírtól a fürdőolajig; az arcápoláshoz szükséges cikkek széles köre arcmaszkoktól a ránctalanítókon keresztül a hidratáló termékekig - ez mind-mind beszerezhető a Marionnaud üzleteiben.

A rendszeresen visszatérő vevők figyelmét bizonyára a törzsvásárlói pontgyűjtő program sem kerüli el. Ennek keretében vásárláskor beváltható hűségcsekkek szerezhetőek (és több ilyen Marionnaud kupon egyszerre is felhasználható). Bizonyos éves volumen fölött VIP taggá előlépve exkluzív eseményeken való részvétel, születésnapi meglepetések és ingyenes házhozszállítás is kijár a Marionnaud lojális vásárlóinak.

A Marionnaud magyar weboldala a www.marionnaud.hu címen kereshető fel. Itt üzemel a webshop, valamint természetesen a vevőket potenciálisan érdeklő információk (termékkínálat, üzletek nyitvatartása, hűségprogram stb.) hivatalos forrásaként szolgál.

MINDEN FRISS MARIONNAUD AKCIÓ ÉS SOK MÁS PROMÓCIÓ

A Marionnaud választékából szinte biztosan mindenki megleli a személyiségéhez leginkább illő illatot vagy terméket. A Marionnaud magazin böngészése során pedig olyan ötleteken és akciókon akadhat meg szemünk, amelyek még szimpatikusabbá teszik ezt az üzletláncot.

Előfordulhat ugyanakkor az is, hogy kedvenc illata vagy kozmetikai cikke most éppen egy másik hasonló profilú bolthálózat akciós kínálatában szerepel igazán előnyös áron. Hogyan értesülhet erről a legbiztosabban? Keresse fel honlapunkat hétről hétre - nálunk ugyanis mindig megtalálja (a Drogéria, kozmetikumok kategóriában) az összes akciós katalógust, promóciós kiadványt, szórólapot és magazint, amelyet a magyarországi piacon jelenlévő fontosabb szereplők (pl. M·A·C Cosmetics, Müller, Magnetic, DM Drogerie Markt, Crystal Nails, BENU Gyógyszertárak, Avon) kiadnak. Akinek a minőség mellett az olcsó beszerzési forrás is szempont, feltétlenül ezen a weboldalon kezdi a tájékozódást 2020 folyamán is!

HIRDETÉS


HIRDETÉS