KOCKAÁRUHÁZ akciós újság - erre a hétre

Jelenlegi KOCKAÁRUHÁZ újságok ezen a héten. Ne hagyj ki egyetlen különleges ajánlatot sem.

Akciós újságok KOCKAÁRUHÁZ

KOCKAÁRUHÁZ - LEGO 2020. II. féléves katalógusa! megtekintése, amely érvényes 2020.06.01.-től

LEGO 2020. II. féléves katalógusa!

06.01. - 2020.12.31.

KOCKAÁRUHÁZ - LEGO 2020. I. féléves katalógusa! megtekintése, amely érvényes 2020.01.01.-től

LEGO 2020. I. féléves katalógusa!

01.01. - 2020.05.31.

HIRDETÉS
KOCKAÁRUHÁZ - LEGO 2019. II. féléves katalógusa! megtekintése, amely érvényes 2019.07.01.-től

LEGO 2019. II. féléves katalógusa!

07.01. - 2019.12.31.

KOCKAÁRUHÁZ - LEGO 2019. I. féléves katalógusa! megtekintése, amely érvényes 2019.01.01.-től

LEGO 2019. I. féléves katalógusa!

01.01. - 2019.06.30.

KOCKAÁRUHÁZ

A LEGO KOCKAÁRUHÁZ AJÁNLATAI

A Lego olyan játék, amivel kreatív gyermek és felnőtt egyaránt nehezen tud betelni. A hatalmas kínálat, amely ráadásul folyamatosan megújul, végképp rabul ejt. A Lego Kockaáruház minden félévben új reklámújsággal csábítja további Lego-készletek beszerzésére a rajongókat - vagyis az általuk kiadott Lego katalógus 2020 során ugyancsak két alkalommal jelenik meg.

A Kockabolt áruválasztékát bemutató Lego Újság 2020 I. és II. félévében is igen vaskos - száznál több oldalas - katalógus, aminek már szimplán az átlapozása örömteli borzongással tölti el a játékos kedvűeket életkortól függetlenül. A módfelett gazdag tartalommal bíró Lego katalógus 2020 ajánlataiból a legkényelmesebben úgy csemegézhetünk, ha az online verziót töltjük be okostelefonunkra vagy számítógépünkre.

Ezt az internetes katalógust megtalálja nálunk (LEGO 2020. II. féléves katalógusa!), sőt még a korábbi számokat is! Járjon bárhol, az üres perceket űzze el azzal, hogy a sokféle izgalmas Lego-játékot böngészgeti honlapunkon, az éppen aktuális (06.01. - 12.31. időtartammal érvényes) Lego újság lapjain, amely itt található.

A KOCKAÁRUHÁZ LEGO-KÍNÁLATA

A közkedvelt Kockaáruház 2007-ben családi vállalkozásként kezdte meg működését. Nem meglepő, hogy a tulajdonos Lego-imádata képezte a vállalkozás alapját. A cég bólyi központtal működik, hiszen az alapító és családja Budapest környékéről ide, országunk déli határához költözött az áruház elindításának idején. Ez tekinthető Magyarország legrégebbi Lego-webáruházának, tekintve hogy immáron közel másfél évtizede szolgálja ki a vásárlóközönséget. E kockabolt népszerűségét jól mutatja, hogy 2013-ban még "Az ország boltja" kitüntető címet is elnyerte azon túl, hogy a vásárlók szavazatai alapján a legjobb minősítésű játékwebáruháznak bizonyult.

A Kockaáruház Lego-választéka lenyűgöző: megvásárolhatóak itt az aktuálisan futó készletek mindegyik jól ismert kategóriában (a pöttöm Lego-imádóknak való Duplótól a profikat célzó Technic-ig bezárólag); hónapról hónapra érkeznek az újdonságok; kifoghatunk egy szezonvégi kiárusítást; külön beszerezhetünk építőkockákat, alkatrészeket, kiegészítőket és figurákat; lecsaphatunk a kifutó termékekre avagy a ritkaságokra és különlegességekre.

A Lego Kockaáruház honlapja a www.kockaaruhaz.hu címen kereshető fel, és a termékválasztékból itt lehet rendelni - a rendeléseket pedig házhoz szállítással vagy csomagpontra kézbesítve teljesíti a Kockaáruház.

KOCKAÁRUHÁZ KUPON ÉS AKCIÓK

A Kockaáruház internetes boltjában élvezet a vásárlás. A Lego persze nem kifejezetten olcsó játékszer, de kiváló minősége és a játékkal eltöltött rengeteg élvezetes óra öröme miatt bőven megéri. A Lego újság 2020 év során is megannyi szívet melengető ajánlattal veszi le a lábáról a Lego-barátokat. Ha pedig sikerül kifogni, akkor egy Kockaáruház kupon a szokásos áraknál is kedvezőbb vásárlási lehetőséget nyújt.

Valamilyen, az ön szívének kedves játék mégsem szerepel a Kockaáruház választékában? Nem kell aggódni, hiszen könnyen előfordulhat, hogy valamely másik bolt árukínálatában fellelhető. Az is megeshet, hogy különböző termékek különböző forgalmazóknál szerezhetőek be igazán előnyös áron, vagy éppenséggel egy szerencsésen időzített akció keretében. Erről roppant egyszerűen megbizonyosodhat, ugyanis e honlapon számos más üzletlánc (pl. Gyöngy Patikák, Fressnapf, eBizsu, Brendon, Betly, AlphaZoo, Alma Gyógyszertárak) jelenleg érvényben lévő akciós újságjai, katalógusai, szórólapjai egytől-egyig elérhetőek.

Látogasson el hozzánk rendszeresen nem csak Október folyamán, hanem az év minden szakában! Ezen a webes felületen egy helyre összegyűjtve, praktikusan áttekinthető formátumban találja az összes akciót, kiárusítást, leárazást és promóciót, amit e pillanatban ki lehet használni.

HIRDETÉS


HIRDETÉS